2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

حالا سوالم اينه كه تو اين وضعيت كرونا چطور برم شروع كنم، شروع كردم يه عالمه امپول داره ،اونارو بايددرمانگاه بزنم كه تو اين وضعيت كرونا خطرناك نيست،بعد من تهران نيستم ،ولي دكترم تهرانه،و بعد رفتن بيمارستان و انتقال دادنش و يا همون پانكچر شدن تو اين وضعيت كرونا خطرناك نيست؟شماهايي كه تازه شروع كردين پانكچراينارو،چيكار كردين ،امپولاشو چطور زدين؟كدوم دكتر ميرين؟من قبلا ميرفتم ابن سينا ٥بار انتقال دادم نشد ميخوام از سر پيش اقصي شروع كنم،شماها چيكار كردين ميشه به سوالام جواب بدين

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط میتونم بگم بد شانسی بوده که مامان نشدی و باید مجدد پانکچر بشی از اول... چون همه چیز دقیق ...

زینب جون این که به روژان گفتی دوباره باید پانکچر بشه، منظورت این بود که جنینای مونده رو بیخیال بشه و دوباره پانکچر بشه؟؟چون منم آخرین سیکلم هم هیسترو داشتم و هم خراش و جنینام هم گرید ab و 5 روزه و هچینگ بودن که منفی شدم.حالا با صحبت شما این سوال برام پیش اومد که آیا نباید با همون جنینا ادامه بدم؟من دوتا جنین دیگه دارم که98 پانکچر کردم .

الان نتیجمو گرفتم. بنای ۲۰۰. من الان باید چهار هفته و چهار روز باشم رنج بتای پنج هفته اونجا بالای ۲ ...

عزیز دلم اولا مبارک باشه.خیلی خوشحال میشم که توی این تاپیک مثبت میبینم.دوما من هم بتام ۲۰۰ بود .مهم اینه که آزمایش بعدیت دو برابر بشه که نشانه پیشرفت بارداری هست.اصلا و ابدا و اصلا خودت را درگیر هفته چندم هستی و باید بتا چند باشه و باید حالا توی سونو فلان هفته باشی و اینا نکن.هر چی دکترت گفت انجام بده.

حالا سوالم اينه كه تو اين وضعيت كرونا چطور برم شروع كنم، شروع كردم يه عالمه امپول داره ،اونارو بايدد ...

بالاخره شروع کردن پروسه آی وی اف تو این کرونا ریسک داره ولی برا اوناییکه سنشون بالاس یا ذخیره کم دارن یجورایی باید کار درمانشون رو زود شروع کنن و ادامه بدن همراه با رعایت سفت و سخت بهداشت چون دقیق مشخص نیست تا کی این مریضی هست اما اگه شما شرایط سنی یا ذخیرتون اجازه میده میتونید تا بهتر شدن اوضاع بیماری دست نگهدارید 

خدایا شکرت
❌❌توروخدا به سوالام جواب بدين من واقعا ديگه نميدونم چيكار كنم❌❌👆👆👆

ساناز جون همه چی به خودت بستگی داره ولی همونطور که سلما جون گفت این بیماری حالا حالاهااا مهمونه پس متاسفانه باید به شیوه درست برخورد باش عادت کنیم.من خودم توی شرایط کرونا (تیرماه )انتقال دادم.آمپول پروژسترونم  رو هم یه درمانگاه خلوت پیدا کردم و اونجا میزدم انوکسا رو هم خودم میزدم.من تهران نیستم ولی تهران انتقال دادم و علی رغم اینکه خواهرها و برادرم ساکن تهران هستن و چون هیچکس جز من و همسرم از این ماجرا خبر نداره ، رفتیم هتل و تا سرحد امکان موارد بهداشتی رو رعایت کردم و خدارو شکر مشکلی برام پیش نیومد.

❌❌توروخدا به سوالام جواب بدين من واقعا ديگه نميدونم چيكار كنم❌❌👆👆👆

بالاخره همش ریسکه. من یه درمونگاه محله ای خیلی خلوت میرفتم برای آمپول هام، ابن سینا هم با ماسک و دستکش. شرایط همینه اگه محدودیت سنی یا سلامتی داریم باید اقدام کنیم. 

میشه بگی دکترت کی بود تو ابن سینا؟

حالا سوالم اينه كه تو اين وضعيت كرونا چطور برم شروع كنم، شروع كردم يه عالمه امپول داره ،اونارو بايدد ...

سلام عزیزم ما هم تمام استرس کرونا رو به جون خریدیم.اما هدف مهمتره  .باید خودت رعایت کنی ماسک و الکل و ..... .آمپول هم بیشترش رو خودت میتونی بیزنی .5بار تجربه داشتی دیگه عزیزم.حتما لازم نیست ببری بیرون بزنن که.اقصی هم عالیه 

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
قربونت برم  ببین من چه قدر بدبختم اخه تو هتل صخره ای کندوان هستم خوش که میگذره  ولی هنوز ن ...

روژان جون خدا نکنه که بدبخت باشی.سعی کن از طبیعت لذت ببری و صبح ها توی اون هوای خوب برو پیاده روی و کلی انرژی مثبت ذخیره کن.شما هنوز که فرصت داری ایشالا با یه روحیه خوب آماده شو برای پانکچر بعدی و یه تیم فوتبال نی نی سالم و عالی.