2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
تو رو خدا دعام کنین. خیلی نگرانم. اصلا همش هم حس پریودی دارم. نمیدونم چی طبیعیه چی نیست. برام دعا کن ...

دیدی گفتم بارداری الهی که مبارک باشه الهی که به خوبی وخوشی بارداریتوبگذرونی برامن خیلی دعاکن دعاکندایندفعه بچموسالم بگیرم بغلم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔 خيلي ناراحتم گلی میشه بگی دقیقا چی بوده مشکلتون و چی کارها کردین؟؟ ...

عزیزم ما هیچ مشکلی نداریم این طور که من متوجه شدم من ۱۹تا تخمک داشتم که ۹تا جنین شد و بعد فریز ۲تاش از بین رفت سری اول که گذاشتم نمی دونم چند روزه بود که نگرفت و سری دوم که دوتا ۵روزه گذاشتم دوباره منفی شد به اصرار آزمایش ایمنی و انعقادی و ژنتیک و کاریوتایپ دادم مشکلی نبود  دکتر گفت برای انتقال سوم هیستروتشخیصی و خراش انجام دادم حتی مقداری از خراش رحم بردم پاتولوژی که در نهایت هیچ هیچ مشکلی نبود و هر سری هم عمق رحم و شرایط رحم با سنو خوب اعلام می شد 

انتقال سوم که جنین ها ۵ روزه بودن  ولی باز نشد حالا من میگم وقتی جنین ۵روزه اس هیچینگ و فلان  میشه پس کیفیتش خوب بوده حالا چرا نچسبید به رحم من نمیدونم 😔😕

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من ناراحتم دومین پانکچرم هستم رفتم سونو دکتر نصر گفت فقط سه تا فولیکول داری اونم کوچیک ...

به شما سینال اف و ارگالترون نداد دکتر نصر ؟ مال من سینال اف و هاش ام جی و ارگالترون بود که گفت ادامه بده دوباره سه شنبه بیا

الان نتیجمو گرفتم. بنای ۲۰۰. من الان باید چهار هفته و چهار روز باشم رنج بتای پنج هفته اونجا بالای ۲ ...

عزیزم ‌مبارک باشه الکی به خودت استرس  نده بسپار دست خدا برو خوسحال باش اع

عزیزم.. خوب طبیعیه. اشکال نداره، غصه هات رو تو کوه و کمر جا بذار ایشالله با انرژی بیشتری برگرد خونه ...

مرسی عزیزم یعی میکنم مرسی که جویای احوالم هستی 😘

به شما سینال اف و ارگالترون نداد دکتر نصر ؟ مال من سینال اف و هاش ام جی و ارگالترون بود که گفت ادام ...

سلام عزیزم 

ذخیره شما چند بود؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام عزیزم دقیقا منم امروز مطب دکتر نصر بودم و مال منم سه تا فولیکول نشون داد ، ۱۳ و ۹ و ۷ ، در حالی ...

من امروز ساعت ۱۱ اونجا بودم و خودم هم کاملا تو شوک هستم چون بدون دارو ۶ تا داشتم و با دارو ۳ تا

اصلا خود دکتر هم نمیدونست چی بگه ،گفت فعلا ادامه بده ۵ روز دیگه بیا.

باشه عزیزم الان قبول میکنم

سلام بچه ها من بر اساس پریود ۵ هفته و سه روزم.  رفتم سونو گفت یک ساک حاملگی کوچیک معادل ۴ هفته ...

مگه میشه آخه با این بتا!!! عزیزم برات هپارین یا انوکسپارین نوشته؟ فکر کنم بهتره خون رسانی به جنین بیشتر بشه

ناراحت شدم خیلی ولی خیلی بعید میدونم 

موندم همین جور که چرا دکتر اینجوری گفته!!

به شما سینال اف و ارگالترون نداد دکتر نصر ؟ مال من سینال اف و هاش ام جی و ارگالترون بود که گفت ادام ...

نه من خودم خارجی خریدم گفت اگه پیدا کردی بزن چون گیر نمیاد ولی من پیدا کردم

پرگوریس زدم با ستروتاید با hmg ,الانم پیورگان دارم میزنم

تو رو خدا دعام کنین. خیلی نگرانم. اصلا همش هم حس پریودی دارم. نمیدونم چی طبیعیه چی نیست. برام دعا کن ...

مباااارک باشه عزیزم 

زیاد روی این عدد تمرکز نکن حساب و کتاب دقیقی نداره منم خیلی اذیت کردم خودمو ولی بعدش رفت بالا

نگران نباش

خدایا شکرت 

عزیزم شما الان باید خوشحال باشی. چرا دنبال استرس میگردی؟ اینجوری کل این نه ماه پیش رو خودتو داغون میکنی هاااا

با این دید هر لحظه باید آدم نگران باشه که اگه یه وقت خدایی نکرده سکته کنه چی؟؟ اگه یهو بفهمه خدایی نکرده یه بیماری سخت داره چی؟؟ اگه یهو ورشکست بشه، اگه یهو زلزله بیاد، اگه یهو جنگ بشه، اگه اگه اگه.....

جای خوشحال و استرس چپه شده ها.

ببخش شما رو ریپلای کردم. منظورم فقط به شما نیست. کلا اینجا بچه ها وقتی آزمایش میدن و مثبت میشه عوض خوشحالی همه استرس میگیرن. ملت برای یه بیبی چک هاله دار جشن سورپرایز میگیرن به همسرشون اطلاع بدن (که البته من الان کاملا بهشون حق میدم) اون وقت با نتیجه آزمایش مثبت تمام وجود ما پر لرز و نگرانی میشه.

فقط خدا خدا میکنم زیاد شه تا پس فردا. توکل بر خدا. برام خیلی دعا کن دوستم

حتما عزیزم، تازه برای من 162 بود برای شما بالاتره

انشاالله به خوبی ام بالا میره😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...