2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045903 بازدید | 684488 پست
من انجام دادم در رویان برای من راحتر از عکس بود فکر میکنم علاوه بر بررسی تخمدان رحم باز بودن لوله دا ...

چ عالی ،ولی ای کاش از همون اول به جای عکس رنگی بگن هیسترو سون انجام بدید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هچینگ دومین بار برای من خودشون بدون اینکه بگم انجام داده بودن که بنظرم خوبه شما هم بگید انجام بدن، & ...

عزیزم شاید چون ثابت شده نیست انجام نمیدن و براشون اهمیتی نداره ،مثل آزمایش dfi اسپرم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بادكش تاثير داره؟ ميشه بگي چجوري انجام ميشه منم ماه ديگه انتقال دارم 

والا همه میگن خیلی موثره مخصوصا دکترای طب سنتی،،من چون پلی کیستیکم رحم سرده واقعا بادکش خوبه

من تو نت سرچ کردم فیلمشو دیدم یاد گرفتم عزیزم

با توضیح نمیشه متوجه شد من هرچی توضیح خوندم بازم خوب متوجه نشدم تا اینکه کلیپشو دیدم...خیلیم آسونه حتما یاد میگیری

انشاالله موفق باشی و انتقالات بخوبی پیش بره💖💖

یعنی ازعمل خودتون فیلم گرفتن؟🤔🤔🤔🤔 عزیزم اندومتریوز باسونو واژینال معمولی قابل تشخیص هست؟نه سونو ...

نگران نباش عزیزم اگر بود متوجه میشد برای من با سونوی معمولی شکمی مشخص شد . بیمارستان لاله فیلم لاپاراسکوپی رو میده به مریض . من کامل دیدم چی بودم و چی شدم 😁

نگران نباش عزیزم اگر بود متوجه میشد برای من با سونوی معمولی شکمی مشخص شد . بیمارستان لاله فیلم لاپار ...

😂😂😂😂😂😂واااای آدم میترسه که داخل بدن خودش رو ببینه 😂😂😂

اوووه یعنی باسونو شکمی اندومتریوز تشخیص دادن ؟چه جالب

من سونو واژینال کردم همش میترسم مشخص نبوده باشه

آخه گاهی اوقات درد پریودی که میاد سراغم ببخشیدا یکم مقعدم هم درد میگیره بخصوص وقتی نفخ کنم تو پریودی 

زنگ زدم ازمایشگاه میگه تا دو دو و نیم اماده میشه

عزیزم چیشد؟؟ان شاالله بتات عالیه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
من هرازگاهی میشینم میبینم فیلمو دوباره😄😄

خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂😂

من تازه ازدیشب که نت گردی کردم درمورد اندومتریوز تاالان وسواسس شدم که حتما اندومتریوز دارم والبرزی باسونو واژینال متوجه نشده😂😂

نبین این فیلمو روروحیت اثر میذاره 

راستی نگفتی نی نی داری؟

مال شما کیست اندومتریوز بود یا اندومتریوز؟

عجیبه باسونو شکمی متوجه شدن