2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست
زینب جون بلد نیستم  صدات کنم خواهر  زینب_بابا#   من اخرین انتقالم  منف ...

@زینبی_بابا     عزیزم روژان جان سوال داره..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه ها من یه بسته فرتیل سی ام دارم که هنوز بازش نکردم.۹۰ تا هست تو بسته و من اون نایلون دورش رو هم باز نکردم بسته قبلی که استفاده کردم به اندازه بود و اینو گرفتم ولی استفاده نشد اگر کسی خواست بهم اطلاع بده . من از داروخانه ابن سینا وسط مرداد گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از رودتون نبریدن؟؟؟اخه البرزی ب من گفت اون قسمت از روده که درگیر اندو هست باید بریده بشه  برای ...

روده من کاملا به رحم چسبیده بود و کلا جداش کرد از هم ولی توی روده که نبود تا بخواد ببره . اونجاهایی هم که جدا میکرد با یه چیزی میسوزوند که ریشه اش سوخته شه و دوباره اووت نکنه . این چیزی بود که من تو فیلم دیدم . قبلش همیشه یبوست داشتم ولی بعد از جراحی خداروشکر مشکلم حل شد

عزیزم به من دکتر قاضی گفت ما برات هچینگ میکنیم ولی پی آر پی انجام نمیدیم اصلا که منم خیلی متعجب شدم، ...

نميدونم عزيزم به نظرم از يك دكتر ديگه هم بپرس چون بعيد ميدونم انجام ندن اون زمان كه انجام ميدادن ، هيچينگ هم خوبه براي من بار دوم انتقال بدون اينكه خودم بخوام هيچينگ كرده بودن . 

سلام عزیزم میگم من از فردا سوپر فکت باید بزنم  میگم اون موادشو که باز میکنم چجوری باید نگه دار ...

بله عزيزم دوباره بگذار داخل يخچال ، من سوالت رو ديدم جواب دادم چون شايد زينب جون ديرتر ببينه .

روده من کاملا به رحم چسبیده بود و کلا جداش کرد از هم ولی توی روده که نبود تا بخواد ببره . اونجاهایی ...

یعنی ازعمل خودتون فیلم گرفتن؟🤔🤔🤔🤔

عزیزم اندومتریوز باسونو واژینال معمولی قابل تشخیص هست؟نه سونویی که قبلش ملین میخوری ...باسونو معمولی 

من رفتم پیش البرزی برای چکاپ سونو واژینال کرد اگر اندومتریوز بود متوجه میشد؟الان بچه دارید؟

عزیزم از معجزه غافل نشو میدونم چه حسی داری  منم اون موقع ها وقتی تاخیر پری داشتم دائم اين چیزا ...

مرسی زینب جونم...ایشالا زندگیت پر از  معجزه های زیبا و به یاد موندنی باشه.

عزیزم منم برای اخرین انتقالم تو رویان گفتم پی ار پی کنید گفت تحقیقات  نشون  داده پی ار پی ...

درکت میکنم عزیزم خودمم دوبار طعمشو چشیدم میدونم چقدررر سخته...انشاالله خدا وقنی که اصلا فکرشو نمیکنی به طور طبیعی یه نی نی تپلی بذاره تو بغلت🙏🙏🙏من خیلی برا شما دارچین جون ناراحت شدم...دعا میکنم خدا سورپرایزتون کنه مثل لی.لاجون😍💖

عزیزم قطعا شما سرخود مصرف نکردی، و هر چی بهت گفتن رو انجام بده، حمام هم من اولین باره شنیدم!!!! رفتی ...

زینب جان امروز آزمایش دادم.crpشده ۱۶.حالا چیکار کنم؟برا prpاومدم کلینیک.اما توجهی به مقدار سی آر پی‌نکردن.میخوان خونگیری کنن.منم خیلی میترسم.حالا چیکار کنم؟ممکنه کرونا باشه؟

خدایا شکرت  
عزیزم فرتیل سی ام رو چند گرفتی؟

من هر قوطی ۹۰ تاییشو ۳۸۰ گرفتم،دوتا قوطی گرفتم من

ولی به نظرم دوتا زیاد بود...اگه میخوای بخوری یک ماه قبل انتقال یعنی ده روز مونده به پریود بعدت بخوری هم کافیه

منم بابلی ام عزیزم ولی تهران زندگی میکنم.اگه یه موقع اومدی تهران کاری داشتی درخدمت هستم خوشحال میشم

عزیز دلم لطف داری ممنون از محبتت...چشم اگه کاری داشتم مزاحمت میشم حتما

شمام اگه کاری چیزی داشتی بگو بهم عزیزم از دستم بربیاد دریغ نمیکنم،،هرچند همه امکانات تو تهرانه🙈🙈😂😂

راستی خوشوقتم همشهری😍😍💖💖