2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

بچه ها تا حالا کسی تو رویان پی آر پی انجام نداده؟؟؟

چند روز پیش که رفتم رویان برا دارو گرفتن به دکتر گفتم میخوام قبل انتقال پی آر پی انجام بدم دکتر قاضی گفت ما اینجا پی آر پی انجام نمیدیم واقعا راست میگفت!!!؟؟؟

آخه همه مراکز انجام میدن بعد رویان با این دبدبه و کبکبه انجام نمیده😳😳😳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادن جان چه دمنوشی خوردی عزیزم؟ روز چندم؟

عزیزم دمنوش به

قبل و بعد از انتقالم خوردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها تا حالا کسی تو رویان پی آر پی انجام نداده؟؟؟ چند روز پیش که رفتم رویان برا دارو گرفتن به دکت ...

عزیزم بعید میدونم انجام ندن،  اتفاقا منم سر دومین انتقالم به دكتر قاضی گفتم میخوام پی آر پی انجام بدم که گفت تاثیر پی آر پی تو مثبت شدن ثابت نشده البته نگفت اونجا انجام نمیدن منظورش این بود برای من فایده ای نداره،  البته دکتر من قاضی نبود دکترم اون روز نیومده بود با ایشون ویزیت شدم،

من یکشنبه پانکچرمه و دیگه دکترم رو نمیبینم  میشه اسم دارو تقویتیهاتو بهم بگی بخورم امشب و فردا ...

فرتیل اید و کوآنزیم و....... 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
واسه قبل از پانکچر آخرین داروهای همسرت یادت هست؟

نه متاسفانه. فقط یادمه آمپول و قرص جوری داد به همسرم که با تموم شدنشون من پانکچر میشدم. یعنی اثرش رو اسپرم همسرم هم حفظ میموند 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
😂😂😂 نوشین جان علائم شما از چه روزی شروع شد

من اصلا علائم نداشتم 

فقط سه شنبه ۲۸ مرداد که انتقال دادم اول شهریور با درد دوطرفه تخمدان و درد پریودی از خواب بلند شدم صبح زود جوری که هر لحظه منتظر پریود شدن بودم.

دو روز بعد هم معده درد هام شروع شد صبح ساعت ۵ که میشد شروع میکرد به درد کردن جوری که اون ساعت جیغ میکشیدم. بعدشم عذر میخوام چیزی تو معده ام نبود فقط اسید معده بالا نیاوردم....حالا نمیدونم معده دردم از عوارض هایپر بود یا علامت بارداری. 

الانم که الانه هیییییییییییییچ علامتی ندارم

عزیزدلم تو چطوری؟

عزیزم😍😍😍 آره آدم هیجان داره انشاالله هرچی به صلاحته همون تعداد باشه من خودم عااااشق دوقلوام ولی ا ...

آره عزیزم منم سپردم به خدا اما چون تعیین جنسیت کرده بودم یک دختر و یک پسر ، گاهی عجیب وسوسه میشم

خانومای گل یه سوال الان من زنگ بزنم مرکز بگم مثبت شدم میگن بیا سونوی واژینال شو...ولی این سونو خطری ...

به من گفتن یک هفته بعد مثبت شدن آزمایش ، بیاین برای سونو ، نمیدونم دیگه واژینال میخواد بذاره یا شکمی منم استرس دارم

خانومای گل یه سوال الان من زنگ بزنم مرکز بگم مثبت شدم میگن بیا سونوی واژینال شو...ولی این سونو خطری ...

من یک هفته عقب انداختم بیبی زدم می خواستم ازمایش بدم دکتر واژینال کرد و طوری نشد  و ساک هم دید و۸ هفته قلب را دید

سلام خانوما خوبین ببخشید کسی که کرونا گرفته پسته و بادوم میتونه بخوره کلا چیا بخوره و چی نخوره که ضر ...

عزيزم شيريني جات نبايد بخورن

تا مي تونيد آب سيب و پرتقال بهشون بديد 

غذا هاي مقوي مثل سوپ مرغ و سبزيجات بخورن 

ويتامين دي بخورن 

به نظرم پسته و بادام الان مناسب نيست غذاهاي ساده ولي مقوي بدون ادويه جات

من اصلا علائم نداشتم  فقط سه شنبه ۲۸ مرداد که انتقال دادم اول شهریور با درد دوطرفه تخمدان و در ...

خيلي نميشه تشخيص داد اين علائم از هايپري بوده يا بارداري 

الان درد سينه نداريد؟ 

پروژسترون و اچ سي جي داشتيد؟ 

منم خوبم عزيزم هيچ حس خاصي ندارم با وجود اينكه پروژسترون و اچ سي جي هم زدم ولي هيچ حالت خاصي ندارم. راستش نمي دونم چرا فقط سرخوشم فكر مي كنم مامان ميشم😂😂

انشالله كه خواست خدا هم براي من همين باشه🙏🙏 

بهتر شدي؟ تورم شكمت كم شده؟