2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
عزیزم ایشالله پر از تخمک های تپل مپل میشی.  مگه تسه همون روز پانکچر نیست؟

چرا همون روزه. من از این میترسم تخمک خوب نداشته باشم. هرچی بچه ها اینجا گفتن هم رعایت کردم فقط این سینال به درد نخور اصلا اثر نکرده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
الهی قربونت  برم ممنون بله درسته ولی من دیگه جنین ندارم که شانسم امتحان کنم  میسپارمش دست ...

زنده باشی دخترخوب😙😙😙 فعلا یه مدت استراحت کن انشاالله که خدا غافلگیرت کنه طبیعی باردار بشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم  دلت روشن عزیزم دیگه  تقدیر همینه  خدا ایشالا به زودی  حاجت دلت رو بده& ...

عزیزم حکمت خدا رو شکر!

انشالله به حق شش ماهه امام حسین،بزودی طبیعس بچه دار میشی!

انشالله خدا جواب اینهمه خوبی شما رو‌میده،خدا خیلی مهربونه.دعای همه ی ما پشت سرته!

شما که انقدر خانمی با اینحالت برای ما دعا کردی،مگه میشه خداجوابت رو‌نده😭💚🙏

آخه به مکمل هم اعتقادی ندارن ،من خودم کیوتن قرمز دارم میخورم به همراه اسید فولیک ،قرص dhea هم میگن ب ...

رویان به منم اصلا داروی تقویتی نداد ازبس بی خیالن تازه منم میگفتم میگفتن ول کن فایده نداره زیاد،،اونم شد نتیجش

من خودم رفتم همه این تقویتی هارو خریدم بنظرم موثرم بود...

تا حالا ندیدم کسی ذخیرش بالا باشه بعد تو سونو ببینن که کمتره اونم اینقدر،، چقدر عجیب!!!!

داروهای تقویتیت رو بخور نگران ذخیره هم نباش ۹۹ درصد مواقع آزمایش ذخیره ملاک درستیه...سونو خیلی تعیین کننده نیست برا ذخیره وگرنه همه دکترا نمی گفتن آز amh بدید...

الان دم دیگ امام حسین  بودم برنج اب کش کردم  اشک ریختم و گفتم من دیگه هیچ حاجتی ندارم دیگه ...

رژان جون ما نتيجه ميگيريم

من مطمينم 

مگه ميشه خدا تلاش هاي مارو بي جواب بذار

خدايزرگه

من حالتو درك ميكنم چون سه بار منفي شدن رو تحربه كردم

يكم به خودت استراحت بذه و با انرژي شروع كن

عزيزم خداي ما هم بزرگه 

رژان جون ما نتيجه ميگيريم من مطمينم  مگه ميشه خدا تلاش هاي مارو بي جواب بذار خدايزرگه من حا ...

محی جون دیگه در توانم فهلا نیست عزیزم  چه قدر استرس  چه قدر امید  اخرش تباه شد  فعلا  یه کم دورشم روحیه ام خرابه 

تا ببینم چیکار باید بکنم 

فدای تو که پیگیر بودی  

ایشالا که اینسری  انتقال مامان  میشی من مطمئنم 😍 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
من دفه آخر اول همه کارا رو انجام دادم... ازمابش های ایمنی و انعقادی ژنتیک، dfiشوهرم و.... کلی قرص و ...

من یکشنبه پانکچرمه و دیگه دکترم رو نمیبینم 

میشه اسم دارو تقویتیهاتو بهم بگی بخورم امشب و فردا و شنبه؟؟

سلام عزیزم . من خودم اندومتریوز گرید ۴ بودم و تو این مبحث بی شک دکتر آصف جاه رو پیشنهاد میکنم بهتون ...

اخه من رفتم اصف جاه بهم نوبت نداد 

ولی شنیدم که اول البرزی خوبه بعد اصف جاه 

البرزی بدیش اینه اصصصصلا اخلاق نداره و توضیحات نمیده برات و انننقد داخل اتاقش پر از منشی و دکتره که اصلا هول میشی چیزی بپرسی

خدا نی نی واست نگهداره  من الان روحیه  ندارم واقعا از صبح بی صدا  دارم گریه میکنم اره ...

عزيزم ميگذره منم دو ماه پيش منفي بودم بازم انتقال دادم الانم معلوم نيست 

خيلييييي سخته فقط خودمون همديگرو درك ميكنيم مطمان باش يه روزي جواب ميگيريم 

سلام عزیزم . من خودم اندومتریوز گرید ۴ بودم و تو این مبحث بی شک دکتر آصف جاه رو پیشنهاد میکنم بهتون ...

الان در چه وضعیتی هستین؟؟باردار شدین؟؟عمل کردین؟؟اندومتریوزتون چجور شروع شد و الان تو چه وضعیتیه؟؟؟

ای جانم  دلت روشن عزیزم دیگه  تقدیر همینه  خدا ایشالا به زودی  حاجت دلت رو بده& ...

ببین امروز هرچقدر ناله کنی حق داری چون سخته 

من پریود شدم تا همین الان گریه کردم فکر کن 

اقدام طبیعی بودم ....اینقدددر ناشکری کردم تاالان 

میدونستی سختترین امتحان الهی نازایی هست؟

پس ما در حال امتحان هستیم سعی کن موفق وسربلند امتحانتو پس بدی ...امروز برات ته خط نیست 

باز بگو یا حسین وبلند شو زندگی کن ...خداهم از بالا داره نگات میکنه هواتو داره تنهات نذاشته ...

ماهمه عین هم هستیم خوب همو درک میکنیم من خودم دیشب مهمونی بود تو اقوام همه دخترا حامله وبچه داشتن منم یهو پریود شدم اینقدددر بهم سخت گذشت هرچی بگم کم گفتم برات ته خط بود صبح 

وواقعا صب با دیدن جواب شما بیشتر دلم شکست گفتی مادرت دم در اسپند دستش بود 

الان باز بلند شدم چون خدا داره امتحانم میکنه 

به چشم امتحان بهش نگاه کن 

درد قاعدگی که یکم دارم اما نه زیاد  نگفت داری یا نداری ...گفت فیبروم داری  اسمی از آندوم ...

ببین متفاوته

اندومتریوز از اون دسته مریضیهاس که تشخیصش سخت و نیاز ب زمان داره

بچه هااا گروه اقدامی ندارید تو واتساپ ک‌بچهای همین تاپیک هم توش باشن.‌اگ هستین لینکشو بذارین..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.