2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

خوب از صبح خیلی گریه کردم  مادرم و خواهر شوهرم  بعد مادر شوهرم با شیشه اسپند  دیدم دمه در اشکام اومد دیگه بغلم  کرد کلی گریه  کرد  حالا شوهرم میگه  پروژسترون  ادامه  بده پریود نشی 

زنگ زدم هتل تبریز کندوان شنبه جا گرفتم  مرخصی گرفتم بریم خوش بگذرونیم  🤣😭  بعد عاشق این مرد نباشم من اخه

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام بچه ها فقط برای پانکچر باید آزمایش کرونا بدیم یا برای اینکه انتقال هم بدیم بازم آزمایش کرونا می ...

انتقال هم میخواد دیروز از من گرفتن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ممنون  راضیم به رضای خدا

دیگه جنین نداری ببین الان می دونم خیلی ناراحتی ایشالا طبیعی باردار میشی خدایی نکرده نشد باز برو میکرو کن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام پاییز جان مبارکه به سلامتی مامان شدی عدد بتات عااااالیه  منم روز ۱۴ دادم ۷۶۷ بود امروز هم ...

نوشین جون شما هم امپول انوکسا دارین ؟؟

اگه اره از روز چند پری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خوب از صبح خیلی گریه کردم  مادرم و خواهر شوهرم  بعد مادر شوهرم با شیشه اسپند  دیدم دم ...

الهی ....چه شوهر بادرکی 

عزیز دلم مشکلتون چی بوده؟روژان جان شماهمونی بودید که شب قبل انتقال رفتید خونه مادرشوهرتون؟

بچه هاشکر خدا زنگ زدم گف مثبته.امروز پونزدهمم انتقالم بود گف عددم ۷۵۰هستش خوبه به نظرتون.بازم باید ت ...

پاییز جون مبارکه.دست. دست وجیغ وهورررررررررررا. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺انشاالله به سلامتی.

خداروشکر.برای ماهنامه دعا کن تا با خبرهایی خوب بیام. برات صلوات فرستادم عزیرم. 

سلام به همگی 

من چندبار ای وی اف ناموفق داشتم بدلیل اندومتریوز شدید 

.پارسال رفتم لوله هامو کلیپس زدم که مواد عفونی اندومتریوز توی رحمم نریزه و اجازه بده جنین لانه گزینی کنه .بعد از اون بخاطر دردهای بسسسسسیار شدید رفتم شیراز پیش پروفسور البرزی که گفتن اندومتریوز وارد رودت شده و باید ۵ سانت از رودتو در بیاریم و علاوه بر اون تخمدانهاتو ایناهم باید عمل بشن بخاطر چسبندگی اندومتریوز .ولی گفت قبلش پانکچر شو.یکشنبه پانکچر میشم ولی میخوام قبل از عمل روده آخرین شانسمم امتحان کنم و اگر چندتا جنین تشکیل شد دوتاشو بکارم.کسی بوده مشابه من و نتیجه گرفته باشه از کاشت؟؟ 

دیگه جنین نداری ببین الان می دونم خیلی ناراحتی ایشالا طبیعی باردار میشی خدایی نکرده نشد باز برو میکر ...

ای خواهر  خودت میدونی هر شکست  چه قدر سخت  میگذره  نه دیگه جنین ندارم 

من آزمایش  ژنتیک  و انعقادی  و کاریوتاپ  و هیسترو 

تشخیص  و خراش  انجام  دادم 

جنین  ها ۵روزه 

پس می مونه خواست خدا  که نمی خواد  منم همه تلاشمو کردم دیگه چیکار کنم  هیچ بدتر از نا امیدی  بعدش دل سنگ بعد دیگه بی تفاوتی  میشه به همه چیز .... 

بارم ممنون 

الهی ....چه شوهر بادرکی  عزیز دلم مشکلتون چی بوده؟روژان جان شماهمونی بودید که شب قبل انتقال رف ...

خیلی ماهه همین  قوی بودنش که عاشقشم 

مشکلی نداریم 😅 به نظر  می رسه 

بله  از زیر قرآن  ردم کرد مادرشوهرم

از تک تک دوستان و  مخصوصا و زینب جون و همه عزیزان  و خواهرانم  تشکر  میکنم بابت همدردی  

قسمت من که نبود و الهی که تک تک تون دلهاتون روشن بشه خوشحالی  شما خوشحالی من فداتون  مراقب خودتون باشید

خداحافظ  

دکترتون‌کیه؟بهشتی میرید یا مشتاق؟

عزیزم ی سوال مرکز بهشتی و مشتاق هردو خصوصین؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
این آخریشه.اولیاش بیشتر توضیح دادم

لینک گروه تلگرام رو برام می‌فرستین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام به همگی  من چندبار ای وی اف ناموفق داشتم بدلیل اندومتریوز شدید  .پارسال رفتم لوله ه ...

سلام عزیزم ...میشه یه سوال بپرسم؟دکتر البرزی باسونو واژینال  متوجه اندومتریوز شد؟

من هفته قبل پیشش سونو واژینال سه بعدی که هزینش ۱۸۰بوددادم حرفی ازاندومتریوز نزد ....می‌خوام بدونم اگر داشتم متوجه میشد بااین سونو یا سونو مخصوص داره؟

خیلی ماهه همین  قوی بودنش که عاشقشم  مشکلی نداریم 😅 به نظر  می رسه  بله  ...

بنظر من چون مشکل ندارید دیگه درمان رو برای مدتی بذار کنار قطعا فقط خاست خداست 

ایشالا بزووودی بیای وازمعجزه باردارشدنت بگی 

بحق حضرت زهرا خدا باخبر بارداریت دل مادراتونو شاد کنه الهی آمین

سلام به همگی  من چندبار ای وی اف ناموفق داشتم بدلیل اندومتریوز شدید  .پارسال رفتم لوله ه ...

سلام عزیزم. آره من میشناسم شرایط خیلی بدتر از شما نتیجه گرفته. مطمئنم شماهم به امید خدا نتیجه میگیری. فقط چندتا توصیه دارم برات

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)