2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
 توکل بر خدا. هیچکس نمیتونه درکم کنه جز شمایی که مثه من منتظرید. خدا کنه فقط چشم انتظاری هممون ...

عزیزدلم الهی بگردم سخته خیلی ...درکت میکنم 

الهی برودی معجزه خدا شامل حال شما وهمه منتظرا ومن بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بود اندازه فولیکول ها؟ ذخیره ات چند بود قبلا؟ و اینکه دارو چی مصرف کردی؟

ذخیرم نزدیک ۲ یعنی یک و خورده ای. دارو سینال و سینافکت و یه سری ویتامین که  میخورم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
بچه ها جواب آزمایشم منفی شد خدا نمیخواد و نخواست من‌مادر بشم  خدانگهدارتون

عزیزدلم خدا دلتو اروم کنه میفهممت 😔😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم صبح تاحالا منتظربودم بیای خبر بدی الهی که خدا  سورپرایزت کنه وطبیعی بارداربشی عزیزم 

عزیزدلم خدا دلتو اروم کنه میفهممت 😔😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم صبح تاحالا منتظربودم بیای خبر بدی الهی که خدا  سورپرایزت کنه وطبیعی بارداربشی عزیزم 

سلام دخترا میخوام یه شرح حال از دکتر قبل از انتقال بگم 

واسه اونایی که میخوان برن تو سیکل انتقال

دیروز روز اول پریودم بودم رفتم دکتر سونو کرد بعد بهم دارو داد قرص استرادیول و امپول انوکسا و فرتیل سی ام و ویتامین دی هزار و فولیک اسید و متفورمین 540 داروهام شد تست کرونا هم گرفتن دکتر گفت اگه جوابش مثبت بود داروهاتو قطع کن بعد گفت روز 12 برم دوباره دکتر 

سوالم اینه پرژسترون بهم نداد منم یادم رفت بپرسم ایا روز 12 میخواد بده دیر نیست؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ببخشید عزیزم من جواب میدم  برای من دکتر از اواسط هفته نه استرادیول رو کم کرد. هر هفته يه& ...

ممنون عزیزم جواب دادی به مشاور مرکز هم گفتم گفت وقتی رفتی سونو طبق دستور دکتر عمل کن . اخه پس واسه چی اول اونجوری گفتن اگه یهو قطع میکردم چی .

نهههههههه. اصلا باورم نمیشه. دلداری نمیدم. چون خودم حالتو درک میکنم. اگه کل غم دنیا رو دلت سنگینی کنه حق داری. فقط میدونم همه چیز دست خداست و به ما بیشتر از هر کس دیگه قدرتو عظمتشو نشون میده. اون نخواد هیچ کاری از دست ما برنمیاد. فقط از خدا میخوام بهمون صبر و ایمان بده تا بتونیم این مسیر سخت و طولانی رو طی کنیم

سلام دخترا میخوام یه شرح حال از دکتر قبل از انتقال بگم  واسه اونایی که میخوان برن تو سیکل انتق ...

نه عزیزم دیر نیست. به من گفت از پنج روز قبل انتقال امپول پروژسترون رو بزنم چون جنینم بلاست بود. من روز ۱۸ ام انتقال دادم یعنی از روز سیزدهم امپولمو شروع کردم