2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
مرسی زینبی مهربوووونم خیلی تو این مدت منو راهنمایی کردین و همیشه به سوالام جواب دادین  واقعا ...

قربونت گلی😍😍😍 ان شاالله مفید بوده برات

بازم اگر سوالی داشتی روی من حساب کن البته به جز اورژانسی ها چون ممکنه نتونم سریع ببینم

اره گلم همیشه امکان چند قلویی هست😘😘😘

خیلی ممنونم عزیزدلم مرسی ...اره رفتم دکتر  سینه هامو معاینه کرد گفت هیچی نیس ازمایش کروناهم داد ...

قربونت عزیزم...ایشالا بارداری خوبی داشتی باشی.خداروشکر که هیچی نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم من 6 هفته و دو روز بودم طبق فرمول، وقتی رفتم، سونو واژینال قلب رو دید. ولی ابعاد رو سه روز ...

انشالله ..شما میگین سونو واژینال سن رو هم دقیقتر میزنه ؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

وااای خدای من از صبح دل تو دلم نیست دختر چرا انقدر دیر 

مامان شدنت  مبارک دختر 

تبرییییک😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
آره 5 هفته که خیلی زوده. آره عزیزم دیدم وروجک رو. بالاخره بعد از تقریبا 13 سال رخ نمایی کرد!! 13 سال ...

خیلی جالبه😍😍 این ماه میخاستی سیکل شروع کنی!!! 

واقعا معجزه ست

چقدر خدا تو و شوهرت رو دوست داره

به امید خدا دوران بارداری خوبی داشته باشی 

خدا کنه اصلا اصلا استرس و فکر و خیال نداشته باشی😍😘👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
راست میگی نی نی جون؟ روز چندم 240 بودین؟ دو روز بعدش بالای 1000 رفت؟ مشکلی نیست بهدنظرتون؟ اخه بلاست ...

واسه منم دعا کن  برای فردا دل تو دلم نیست به خدا  اشکام امان نمیده دیگه  عزیزم  خدارشکر خیلی خوشحالم  برات 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ببین گلم من 6 هفته و دو روز بودم طبق فرمول، وقتی رفتم، سونو واژینال قلب رو دید. ولی ابعاد رو سه روز ...

زینبی جون یه سوال دیگم بپرسم ببخشید تروخدا ..

من فقط با دارو پریود میشم ممکنه اونم نقش داشته باشه تو این تفاوت سن بارداری؟/

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم برو تیتر بتا بده 😉😉😉😍😍😍یا بی بی چک بذار

نه بابااااا...عمرا از این خبرا نیست....حالا از شوخی گذشته تاخیر پریودی اثر بدی روی آندومتر یا موارد دیگه برای انتقال بعدیم نداره؟

سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

سلام تی تی جون مبارکه.دست وجیغ وهورررررررررررا. 💐💐💐🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻برات صلوات هم فرستادم عزیزم.

خیلی خوشحال میشم میبینم دوستان جوابشون مثبت میشه وبه آرزوی قلبیشون میرسن.

تازه از خواب بیدار شدم دیدم چی نوشتی.

برای من هم دعا کن چهارشنبه بعد باخبرهای خوب بیام. خیلی مواظب خودت باش.زیاد ورجه وورجه نکن دخترخوب.

خداروشکر عزیزم...مبارک باشه...این شادی و این اشک شوق گوارای وجودت...مو به تنم سیخ شد....چه حال خوبیه الهی این لحظه نصیب هممون بشه.ایشالا بارداریتو به سلامت بگذرونی.

عزیزم مامان شدنت مبارک انشاالله یه بارداری سالم رو‌تجربه کنی و نی نی رو سالم بغل کنی😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺🌺❤️💙 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وااای خدای من از صبح دل تو دلم نیست دختر چرا انقدر دیر  مامان شدنت  مبارک دختر  تبر ...

فدات بشم روژان جونم...دیر جوابم اومد...فقط یکمی عدد بتام نگرانم کرده خواهر...استرسم بیشتر شده راستشو بخوای

با این حساب که الان دقیق ۸ هفته هستم .رفتی سونو امروز چی شد؟

بله عزیزم خداروهزارمرتبه شکر همه چی خوب بود، امروز بهم گفت هشت هفته و دو روزم

سونومم شکمی بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...