2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
من اولش بی اشتها بودم ولی تو این دوهفته دو کیلو اضافه کردم🙈 آره بخدا منم همش استرس دارم شوهرم میگه ...

فدااات عزیزم. فکر نکنم واژینال سونو کنه. قاعدتا امروز سونو شکمی هست. منم دیروز خیلی مقاومت کردم واسه سونو واژینال!!! منم دو هفته دیگه باید برم دوباره. راستی تیکرت رو طبیعیه؟ من رو سز گذاشتم، الان دیدم تیکر 40 هفته است درستش کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیز دلم الهی امین 😍😍😍من دوس داشتم دیروز سونو بشم ساکو ببینم شوهرم میگه تاسونو نشی وجنینو نب ...

منم مثل همسرتم. دیروز شوهرم گفت چی میخوری برات بخرم؟ گفتم بذار سونو برم ببینم اصلا چیزی هست؟!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها روژان‌امروز ازمایش داشت ..تو فکرشم..تو فکری تی تی هم‌هستم ..ان‌شاالله ک‌با خبرای خوش بیان دلمون شاد بشه یاخدا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خداروشکر بد نیستم دارم میسازم با شرایط دیگه چشم خمین الان دعا گو هستم فردا بعد انتقال عجله نکن برا ...

نوشین جان من در مورد این‌جمله های تاکیدی مثبت و قانون جذب قبلا خیلی مطالعه کردم.ولی از اونجایی که یه آدم استرسی و مضطرب هستم هیچوقت نمیتونم از این‌جمله ها به جاش استفاده کنم.البته تو این سیکل میخوام حتما این‌جمله ها رو به‌کار ببرم و توکل کنم به خدا.تا حالا که همه چی خداروشکر خوب پیش رفته.فقط فکرم درگیر اینه که آیا جتین هام که از فریز درمیان رشد میکنن و بلاست میشن؟دست خودم نیست.ناخودآگاه استرس میگیرم.به نظرت در اینمورد چیکار کنم و چطور مثبت فکر کنم؟

خدایا شکرت  

@tiiiiiiitiiiiiii     عزیزم‌کی ازمایشته‌امروز یا فردا؟؟؟ 

روژان‌برام‌تگ‌نشد

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

@rozhan66   عزیزم‌ازمایش دادی ؟؟؟ مامان جان

مرسی دارچین جونم تو نماز شبم همش برات دعا میکنم که ایندفعه دلت شاد بشه عزیزدلمممم و از این پروسه را ...

عزیزم اشک تو چشمم حلقه زد. ممنونم از مهربونیت   

ایشالله همه چیز برات عالی پیش میره مامان قشنگ   

مرسی روژان عزیزممم😘😘😘😘 هنوز پست ها رو نخوندم فک کنم خودت امروز آزمایش داری انشاالله که دل همم ...

قربونت  برم فردا آز دارم واسم دعا کن 😘🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
@tiiiiiiitiiiiiii     عزیزم‌کی ازمایشته‌امروز یا فردا؟؟؟  روژان‌برام‌تگ‌نشد

عزیزم فردا آز دارم ولی تی تی امروز  بود مخصوصا  واسم دعا کن😁

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊