2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

@زینبی_بابا    

عزیزم از جنین شناس قبلنا پرسیدم حداکثر تخمک برای آی وی اف چندتا باشه خوبه ک نتیجه بگیریم..جوابش این بود تعداد خیلی زیاد هم خوب نیست از کیفیت و باربریشون کم میکنه.

حالا بنظر شما واسه کسایی ک پرتخمکن. حداکثر تخمک چندتا باشه؟ 

رفتم دکتر حتمااز دکترم هم میپرسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واریوپپتیل ۴تا.از دوجای مختلف میگن بخرین

من یادمه دکاپپتیل هم جز داروهام بود. شایدبرا ازاد سازی بوده

مرسی عزیزم👍👍 اسم داروهای پانکچرت رو اگه تونستی بهم بگو 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به امید خدا که نی نیامون صحیح و سالم در حال رشدن😙😙😙

واقعا هم سخت میگذره. من که اشتهامم از دست دادم دوباره شدم 49 کیلو!! استرسای جورواجورم که کم نیست. ساک و قلب و غربال و ان تی و سل فری و ...

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم پیام هر کدوم از بچه ها رو که میخونم همین کارو میکنم سریع از نی نی ها میخوام برای همه دعا ...

نوشین جان‌ان‌شاالله ک دوقلوهای نازت به دل مامانشون سف چسبیدن‌خیرشو ببینی الهی‌به امیدخدا بسلامت به دنیا بیان..من منتظرم‌خانم‌پری بیاد ک برم‌تو سیکل انتقال به امیدخدا..باورتون‌میشه دیشب خواب انتقال دیدم با بهترین درد وایییی خدابخیرش کنه..نوشین بادلت پاکت دعام‌کن عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
نه گلم با خیال راحت نوش جان کن😋😋😋 حتی اگر به قهوه هم عادت داری روزی یک فنجون اشکال نداره، ولی با ...

روغن کنجد چرا؟من برا پخت و پز از روغن کنجد استفاده میکنم.زینب جان بعد انتقال یه فنجون چای مشکلی ایجاد نمیکنه؟

خدایا شکرت  
ببین من دیروز رفتم تو سونوم زده 7 هفته اما واژینال سونو کرد

عه منم دیروز رفتم سونو نکرد گفت نهایت یه ساک کوچیک دیده میشه برای دوهفته دیگه سونو شکمی نوشت دیروز ۵هفته و۳روز بودم به تاریخ پری ....مبارک باشه لیلاجون کنجدتو دیدی عزیزم قلبشم دیدی ؟ 

نه گلم با خیال راحت نوش جان کن😋😋😋 حتی اگر به قهوه هم عادت داری روزی یک فنجون اشکال نداره، ولی با ...

ممنون عزیزم. راستش چای به رو برای آب و رنگ و خوشبو شدن  میخوام بخورم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مبااااارکه.انشاله به سلامتی زایمان کنین

مرسی از تبریک قشنگت

انشالله به زودی زود روزی خودت بشه دوست عزیزم

اینو از ته دلم واسه تمام دوستای منتظرم خواستم و مطمعنم تک تکتون به زودی این لحظه ی شیرین رو تجربه میکنید 

والا عزیزم سارا جون هم همینو گفتن، حتماً امتحان میکنم، ممنونم گلم 

عزیزم من ایران نیستم ، اینجا روی شربت معده و ضد نفخ و... حتی برای بزرگسالان هم نوشتند پپتی

مثل اینکه شبیه رانیتیدین هست

فکر کنم شبرخشک پپتی هم یک چیزی برای آروم کردن معده کوچولوها داره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️