2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
از راه دور میبوسمت 💋💋💋💋💋

ماچ ماچ 🐣😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش.عفونت داشتیcrp میاد بالا.همین که منفیه نشون میده که بدنت درگیرنیست.شما بیشتر استرس ...

عزیزم یه چیزی هم نوشته بود دکتر گفت تووکرونا اینم میبینن 

Lymphocyte    42.3 هست اینو میدونین چیه

سلام خانوما خوبین من امروز رفتم ازمایش کرونا دادم crpمنفی بود ولی تو ازمایشگاه گفتن این ازمایش دقیق ...

عزیزم درست گفتن crp اصلا آزمایش اختصاصی کرونا نیست، آزمایش اختصاصی تست ته حلق هست که با روش PCR دی ان ای ویروس رو بررسی میکنه در ترشحات پشت حلق

و اینکه لزوما کرونا سچوریشن اکسیژن رو کم نمیکنه، الان برای شما 98 هست عالیه و اگر کرونا داری هم جای نگرانی نیست

اگر علائمی مثل تب طولانی، تنگی نفس، سنگینی سینه واقعی، سرفه، اسهال، استفراغ، سر درد شدید، خستگی مفرط بدون دلیل اون وقت باید رفت یکی از مراکزی که اپلیکیشن ماسک گفته و اونجا تصمیم میگیرن چی کار کنن

گلم پیج دکتر مهدی یوسفی پور متخصص بیماری های عفونی رو فالو کن، اونجا خیلی کامل توضیح داده و میتونی با داشتن آگاهی و اطلاعات صحیح و دسته اول هم مراقب سلامتی خودت باشی هم استرس رو از خودت دور کنی

یه تاکید عمومی هم بکنم، قرنطینه در خانه در اتاق جدا و بیرون نرفتن جز خدای نکرده در مورد اورژانسی هم فراموش نکن برای 2 هفته

عزیزم درست گفتن crp اصلا آزمایش اختصاصی کرونا نیست، آزمایش اختصاصی تست ته حلق هست که با روش PCR دی ا ...

مرسی عزیز دلم از راهنماییت حتما میرم ازمایش حلق رو میدم که خیالم راحت بشه

عزیزم یه چیزی هم نوشته بود دکتر گفت تووکرونا اینم میبینن  Lymphocyte    42.3 هست این ...

لنفوسیت.جزوئی ازگلبول سفیده که تو عفونت و درگیری بدن با کرونا زیاد میشه تعدادش.برا مقابله کردن با ویروس ها.باید رنج نرمال جلوش هم بفرستی

مرسی عزیز دلم از راهنماییت حتما میرم ازمایش حلق رو میدم که خیالم راحت بشه

نه  گلم نیازی نیست اصلا، فقط اگر دور از جون اون علائم که نوشتم اومد باید بری

وگرنه اصلا نیازی نیست، ببین گلم، از هر 100 نفر کرونایی 85 نفر مشکل خاصی پیدا نمیکنن و به بیمارستان و تست نیازی ندارن،تو پیج رو برو بخون خیالت کاملا راحت میشه