2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
دقیقا منم همین جور بودم، اصلا یه حال عجیبی  ان شاالله روزای آخر دو نفره بودن و آغاز سه چهار نف ...

زینبی جون من شنبه صبح پانکچر شدم و گفتن چهارشنبه صبح برم برا کارت فریز...شما میدونی ۵روزه میشن یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترتون‌کیه؟بهشتی میرید یا مشتاق؟

مشتاق عزیزم 

فردا اگه اوکی بشه میخوام با کلانتری ویزیت شم واسه انتقالم

پانکچر با احمدی بودم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قربونت برم عزیزدلم جوابم اومد ۷۶۷ شد. پنج شنبه باز دوباره باید آز بدم ببینم بتا رفته بالا یا نه

مبارکه نوشین جووون انشاالله بسلامتی این نه رو طی کنی،

واسه منم دعا کن 

مشتاق عزیزم  فردا اگه اوکی بشه میخوام با کلانتری ویزیت شم واسه انتقالم پانکچر با احمدی بودم

هزیته چقدر گرفتن ازتون؟

من چرسیدم‌گفتن پانکچر وانتقال وفریز حدود هفت تا هشت میشه.جداجدانمیدونی هرکدوم‌چقدرمیشه؟

یا رب العالمین
سلام دوستای گلم من میخام پیش دکترنصراصفهان ای وی اف کنم توی مرکزمشتاق لطفااگه کسی اطلاعاتی داره بهم ...

دکتر نصر جنین شناس مشتاق هستن من اونجا ای وی اف کردم خیلی راضیم ولی هنوز انتقال ندادم

سلام عزیزم خوبی دختر گلتون خوبه ؟؟ حال دخترتون بهتر شدش ؟؟ داروهاشو تونستید پیدا کنید ؟؟؟

سلام عزیزم، ممنونم تیارا جان 

والا یه روز خوب یه روز افتضاح، متأسفانه دارو هم گیرم نیومد، هرچند بعید میدونم تأثیری داشته باشه، هم دخترم خییییییلی اذیت، هم خودم داغون شدم 😢

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام مرضی جون خوبی دل درد دخترت بهتر شد ؟

سلام عزیزم، نه مامان ماهک خوب نشده، اصلاً تغییری نکرده، هم دخترم داغون، هم خودم 😢

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ساعت ۱ جواب آزمایشم میاد مرضی جان

عزيزم چی شد؟ چند بود بتات؟