2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
عزیز دلم خدا نکنه. لک دیدی تموم شد؟ یا ادامه داشت؟ ببین اونجور که من دیدم. بیشتر ا‌ونهایی که منفی ب ...

سلام دارچین جون.اتفاقا من اون دفعه که باردار شدم ازروز دهم خونریزی ولکه بینی داشتم.تاروز دوازده هم ادامه پیدا کرد. این سه روز دکترم گفت به جای دوتا شیاف چهارتا بذار.ازروز دوازده خوب شدم. 

میخوام بگم خیلیها لکه بینی وحتی خونریزی دارن ولی باردار میشن.بالعکس. نگران نباشید.توکل بر خدا.

من هم که الان روزهفتم هست همچنان درد تخمدان وکمردرد رودارم. انگار هر لحظه جناب پریود میخوان تشریف بیارن. خودمو با اوندفعه مقایسه میکنم از زمین تا آسمون فرق دارم.برای همین ته دلم یه کمی خالی شده. البته ناامید نیستم. توکل بر خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بنظرم یه روز اینور اونور زیاد تفاوتی نداره چون من دیدم نظر دکترها خیلی با هم فرق داره. مثلا دک ...

ممنون عزیزم

اره به نظرم همین طوره چون هر کس یه نظری داره پس یک روز اینور اونور فرقی نداره

شما امروز روز 7امی؟ دلدرد داری؟

بله روز هفتم هستم.من بهت درخواست دوستی دادم این دوباره میدم. اگه دوست داشتی باهم صحبت کنیم تا زودتر زمانمون بگذره.

من درد زیرشتم وتخمدان وکمردرد امانمو بریده.همش فکر میکنم میخوام پریود بشم.مثل اینکه توهم همچنین حالتی داری.انشاالله خیر باشه برامون. 

بچه ها کسی هست اینجا لوله اش مشکل داشته باشه و بار اول باردار شه 

عزیزم من رویان میرم یه خانومی بود طبیعی باردار شده بود ولی چون چسبندگی لوله داشت جنین تو لوله مونده بود و دیر فهمیده بودن و مجبور شدن یه لولشو در بیارن 

با انتقال اول باردار شده بود دوقلو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به دلت اصلا بد راه نده. نتیجه تست بتاتو میای اینجا میگی که چقدر خوبه و هممون بهت تبریک میگیم. دعای ز ...

مرسی جانا  ایشالا همه با هم معجزه هامو جشن بگیریم اشک شوق  بریزیم😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ببخشید چی نوشته بود روش؟برا من نوشته seven3ct ینی چی این

عکسشو میزاری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم از دیشب سردرد شدیدددددد و لرز دارم...دمای بدنمم به شدت بالاس....خیلی حالم بده...سرمو میخوام بکنم ...

ای جانم چیکار میشه کرد جز تحمل ایشالا  فردا با بتا قشنگ همه چیو فراموش میکنی عزیزم ارامشتو حفظ  کن🤗😍

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊