2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم مشکلی نداره، بعضی وقتا آمپول میخوره تو مویرگ و خون میاد و کبود میشه، اصلا نگران نباش، منم ب ...

کبودیش و دردش ترسناک نبود. این که یه کم باد کرد ترسوندم. فعلا که زندم. پس فکر کنم زنده بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های عزیز

من امروز  روز سیزدهم انتقال  هستش که تو خواب گر گرفتم یا لرز داشتم  کسی بوده  مثل من باشه همش میگم نکنه  بدنم جنین رو پس زده کلا نا امید  شدم 😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام به همه دوستای مهربونم من امروز آزمایش بتا دادم خدارو هزاران هزار مرتبه شکر مثبت شد انشاالله ش ...

تبریک عزیزم خیلی خوشحالم برات 😍

سلام به همه دوستای مهربونم من امروز آزمایش بتا دادم خدارو هزاران هزار مرتبه شکر مثبت شد انشاالله ش ...

مبارک باشه عزیزم . ❤

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام خانم های عزیز من امروز  روز سیزدهم انتقال  هستش که تو خواب گر گرفتم یا لرز داشتم&nbs ...

عزیزم همینکه تا الان لک ندیدی امیدت به خدا باشه، احتمال بارداریت خیلی بیشتره. من هر چی تو تاپیک‌ها گشتم بیشتر اونهایی که منفی شدن لک دیده بودن. ایشالله زودی خوشحالمون میکنی ♥️

عزیزم همینکه تا الان لک ندیدی امیدت به خدا باشه، احتمال بارداریت خیلی بیشتره. من هر چی تو تاپیک‌ها گ ...

اشکام داره میاد من خیلی  نا امید  شدم اون سری هم گر گرفتگی  تو خواب داشتم منفی شد حتی منفی شدم  به دکتر هم یه بار گفتم که این طوری شدم گفت مشکل نیست 

لک نه نداشتم تا الان عزیزم ولی سمت چپ تیر میکشه شبها هی اون پهلو این پهلو میشم نمیتونم راحت بخوابم 

به علائم  نمیخوام توجه کنم 

خدا هیچکس نا امید  نکنه   مرسی گلم 

اشکام داره میاد من خیلی  نا امید  شدم اون سری هم گر گرفتگی  تو خواب داشتم منفی شد حتی ...

عزیزممممم اخه این چه فکراییه؟؟ اتفاقا گرگرفتگی جزو علایم بارداری هست. اما ماهایی که پروژسترون مصرف میکنیم بعد انتقال نباید به این علایم (سردرد، بیحالی، گرگرفتگی) توجه کنیم. چون وقتی بدن به طور طبیعی باردار میشه سطح پروژسترون میره بالا و این علایم به وجود میاد. ماها داریم پروژسترون دریافت میکنیم پس این علایم شاید معتبر نباشن. 

اما آخه چرا باید ناامید باشی؟ اینطوری فکر نکن عزیزم. چهارشنبه آزمایش داری؟

عزیزممممم اخه این چه فکراییه؟؟ اتفاقا گرگرفتگی جزو علایم بارداری هست. اما ماهایی که پروژسترون مصرف م ...

مرسی که روحیه میدی  نه پنجشنبه آز دارم 😕 

الان سرچ زدم دیدم برای پروژسترون  میتونه  باشه  

توکلم به خدا  

ممنون بابت همدردی ایشالا که این انتقال  بیای خبر مامان شدنت رو بدی عزیزم 😍

سلام خانم های عزیز من امروز  روز سیزدهم انتقال  هستش که تو خواب گر گرفتم یا لرز داشتم&nbs ...

به دلت اصلا بد راه نده. نتیجه تست بتاتو میای اینجا میگی که چقدر خوبه و هممون بهت تبریک میگیم. دعای زنای حامله گیراست. برا ما هم دعا کن.