2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045902 بازدید | 684488 پست
نوشین جون سلام بهتری عزیزم؟ مبارک باشه😍😍🎉🎉🎉 شما تهرانید؟ دکترت کی هست؟

سلام عزیزدلم 

نه هنوز همونجوری هستم البته نه به بدی اولش آخه مادر همسرم منو برد خونشون از وقتی اومدم خونشون بهترم . 

تهرانم عزیزم دکتر بهناز عطارشاکری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشین جان بازم مبارکه دکترت کی بود؟ ببخشا مشکلت چی بود طبیعی نشدی؟ راستی با اولین ای وی اف باردارشدی ...

قربونت ررم ایشالا قسمت خودت

دکتر بهناز عطارشاکری

خودم تنبلی تخمدان داشتم ذخیره ام رو ۱۶ بود همسرم آز داد ۲۱۶ میلیون تعدادش بود ، مورفو ۳ ، تحرک ۳۱ درصد

بله ۲ تا جنین تازه انتقال دادم که بلاست بودن. هنوز تا مامان شدن راه درازی دارم

قربونت ررم ایشالا قسمت خودت دکتر بهناز عطارشاکری خودم تنبلی تخمدان داشتم ذخیره ام رو ۱۶ بود همسرم ...

از دکترت راضی هستی عزیزم ؟ زایمانش رو بیمارستان ارمان انجام میده؟؟ بیشتر کار ای وی اف میکنن دکتر؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نوشین تو 3ماه اقدام کردی نشد..فولیوکلات و همسرت خوب بود ازمایشش؟ چقدر خرج داره ای وی اف

عزیز دلم من از خرداد ۹۸ تو اقدام بودم امسال نتیجه گرفتم شکر خدا .تنبلی تخمدان داشتم . ب تعیین جنسیت حدود ۲۰ تا ۲۵ 

قربونت ررم ایشالا قسمت خودت دکتر بهناز عطارشاکری خودم تنبلی تخمدان داشتم ذخیره ام رو ۱۶ بود همسرم ...

ازش راضی هستی؟ تشخیصش چطوره؟ من شهرستانم دنبال دکتر خوبم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیز دلم من از خرداد ۹۸ تو اقدام بودم امسال نتیجه گرفتم شکر خدا .تنبلی تخمدان داشتم . ب تعیین جنسیت ...

خوبه خودتو از اول دست دکترا ننداختی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
از دکترت راضی هستی عزیزم ؟ زایمانش رو بیمارستان ارمان انجام میده؟؟ بیشتر کار ای وی اف میکنن دکت ...

خیلی اول اینکه خیلی زیاد تو مطبش وقتت تلف نمیشه ،برای وقت گرفتن لازم نیست لازم نیست طولانی تو نوبت باشب نهایت واسه هفته بعد وقت میده. تک نفره ویزیت میکنه. نمیگم برلی هر کس نیم ساعت وقت میذاره اما خدایی اگر سوالات رو بپرسی تا دونه آخر جواب میده. اولش یک ماما شرح حال کوتاه میگیره بعد خود دکتر ویزیت میکنه آخرش هم ماما داروهات رو توضیح میده. کارهای ivf رو تو بیمارستون پیامبران انجام میده . زایمان رو تو آرمان و پیامبران. مطبش ونک هستش

از دکترت راضی هستی عزیزم ؟ زایمانش رو بیمارستان ارمان انجام میده؟؟ بیشتر کار ای وی اف میکنن دکت ...

کلا فوق تخصص ناباروری داره اما تا جایی که بشه سعی میکنه به ivf نکشه. مثلا من یکسال بیشتر پیش یک دکتر ریگه دارو خورده بودم نشده بود ، بهم گفت ۳ بارiui کن. اگر نشد بیا ivf

اگر خودت اصرار به ivf داشته باشی انجام میده من خودم یکبارiui کنسل شد به خاطر عدم رشد فولیکول ، گفتم ivf کن قبول کرد