2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم تو فامیلاتون فرهنگی ندارید تو خانه معلم ها راحت میتونید اسکان داشته باشید ...بعضی از کلینیک ها ...

خانه معلما خیلی داغونن و توی تهران بیشتر به صورت انفرادی یعنی خانم و اقا جدا جا دارن خیلی کم به صورت سوییت هست که باید از خیییلی وقت قبل رزرو بشه

کلینیک رو مگه اینکه بپرسم اما گمان نمیکنم😢

به هر حال خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی من روز۷انتقالم لک دیدم البته جنین بلاست بوددوقلوبارداربودم

خدا از زبونت بشنوه. برا منم بلاسته و دوتا انتقال دادن. چند روز لک دیدی؟ لکت قهوه ای بود یا قرمز؟ یعنی نگران نباشم؟ ایشالا منم مثه تو باشم. خیلی ترسیدم اصلا

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما میرم سرچ میکنم بیمارستان مهر مراحل اولیه هستم

خیر باشه...

ان شاء الله موفق باشی..

برخی بیمارستانها و مراکز هم با مسافرخانه های مجهز قرارداد تخفیفی دارند میتونی از بیمارستانتون بپرسید

نه عزیزم معلومه دیگه همه چی چند برابر شده فکر کنم فقط بشه دولتی رفت احتمالا تو دولتی حدود ۵ تومنی بش ...

ان شاء الله موفق باشی...اگه تهرانی بیمارستان شریعتی پیش خانم دکتر اقاحسینی برو دکتر خیلی خوب و متعهدی هست.

من هم مریض ایشون هستم البته تو مرکز امید.

بیمارستان شریعتی دولتی هست و اینکه مراکز دولتی ۷۰ درصد تعرفه داره براتون ارزونتره..

خانوما کسایی ک با ivf حامله میشن زایمانشون ب صورت سزارین هست؟

ن عزيزم من طبيعي بودم...الان دكه بستكي ب شرايط خودت ى ني ني داره

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
لیلاجون شماصبرت زیاده اخرین  پریودتون چه روزی بوده ؟منو شما چندروز باهم فاصله داریم فک کنم، &nb ...

عزیزم من آخرین پریودم ۲۷،۲۸ تیر ماه بوده. صبرم زیاد نیست، ترسم غالبه!

انشالله به سلامتی و دلخوشی. شما آخرین پریودت کی بوده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بهم سرم آلبومین داد گفت تا ۶ روز شبی یک عدد کابرگولین بخور.قربونت برم الهی عزیزم بی بی چک دیگه نزدی؟

خوب میشی به زودی فدات بشم...یکمی سخته هایپری...نه نوشین جونم جرات ندارم...دارم میمیرم از استرس....برای من خیلی دعا کن مهربون

بچه ها امروز روز عاشوراس...اگر خواستین برای منم دعا کنین...دعا کنین سال دیگه منم نی نیمو بغل کنم ببرمش دسته...نذرش کردم سقاش کنم و سیاه پوش...اگر دوست داشتین برای من خیلی دعا کنین..حال روحی خوبی ندارم..ایشالله همه منتظرای این تاپیک به حق صاحب این روز تا اخر امسال باردارن و باردارامون خودشون و نینی هاشون سالمو دل شادن

بچه ها امروز روز عاشوراس...اگر خواستین برای منم دعا کنین...دعا کنین سال دیگه منم نی نیمو بغل کنم ببر ...

نذرت قبول باشه عزیزدلم💚💚💚💚💚💚

الهی آمین 💚💚💚💚💚

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام به همگی خانم‌ها من امشب پریود شدم ولی خیلی سبک باید روز اول پریودم حساب کنم چون روز سوم پریو ...

عزیزم روزی که خون جریان پیدا میکنه روز اول پریوده.

لکه بینی روز اول حساب نمیشه.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم من آخرین پریودم ۲۷،۲۸ تیر ماه بوده. صبرم زیاد نیست، ترسم غالبه! انشالله به سلامتی و دلخوشی. ش ...

میدونم عزیزم نگرانی ولی خدا خودش نعمتشو داده خودشم حفظش میکنه ...ایشالا میری سونو وصدای قلب نازنیشو گوش میکنی ...منم ۴مرداد بوده اخرین پریودم 

میدونم عزیزم نگرانی ولی خدا خودش نعمتشو داده خودشم حفظش میکنه ...ایشالا میری سونو وصدای قلب نازنیشو ...

فدااات عزیزم. همچنین. پس خیلی به هم نزدیکیم. یه هفتست فاصلمون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا از زبونت بشنوه. برا منم بلاسته و دوتا انتقال دادن. چند روز لک دیدی؟ لکت قهوه ای بود یا قرمز؟ یعن ...

نترس گلم ایشالله قهوه ای بود یه لحظه خیلی زیاداومداماوقتی شیاف گذاشتم صبح پاشدم دیدم دیگه ندارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹