2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم به من هم همیشه هورمون رشد میدن با داروهای ivf دلیلش هم اینه که میگن تو کیفیت تخمک خیلی تاثیر ...

اخه تو انتقال دیگه تخمک نیازی نیست.

اسم هورمون رشد من سوماتروپین هست.برای من تو این سیکل داد.

شاید برا رحم هم خوب باشه.

سلام دوستان من چند روز پیش تخمک کشی کردم. بهم گفت دو ماه از پریودی گذشت بیا برا انتقال. بجه ها امپول ...

عزیزم داروهای انتقال پروژسترون و آسپرین شاید و شاید انوکساپارین . نه عزیزم خیلی نمیشه. انشالله از جایی که انتظار نداری هزاران برابر اونچه تو انتقال نیاز داری برات پول با برکت بباره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه متاسفانه شمارشو ندارم از ۱۱۸ میتونی بگیری. تهرانی؟ یک واحد داره برای همین قضیه .. اگه تهران نی ...

چه اطلاعات خوبی داری. تا جاییکه وقتت اجازه میده عزیزم به تاپیک سر بزن. راهنمایی هات واقعا گره گشاست ❤❤❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چه اطلاعات خوبی داری. تا جاییکه وقتت اجازه میده عزیزم به تاپیک سر بزن. راهنمایی هات واقعا گره گشاست ...

خواهش میکنم عزیزم لطف داری🙏🏻⚘⚘

اتفاقا خیلی چیزها از این تاپیک یاد گرفتم و یاد میگیرم..

چشم در خدمتم.😊

اره احتمالا...دیگه نمیدونم بعد انتقال هم میده یانه.فعلا ۱۰ عدد تجویز کرد.. پنجشنبه باید برم سونو بر ...

من قبل پانکچر بهم داده بود هفته ای یکی ولی الان نداده دیگه سوماتروپین

ممنونم ⚘⚘ واااای چقدر زیاد🙄 فک کردم من فقط دارو زیاد دارم😁 من هم روزی ۴ تا استرادیول، ۲ پردنیزو ...

می بینی چقدر دارو داده😩

یه ورق چسبوندم روی در یخچال یادم نره

فکر کنم به من پردنیزولون یکی کمه داده باید بهش بگم 

الهی به حق این شب عزیز همه مون به آرزومون برسیم🙏🙏

سلام خانوما من آخرین بار سال ۹۵ میکرو انجام دادم که منفی شد بعدش به دلایلی نشد ادامه بدم درمانو خواستم ببینم الان هزینه میکرو حدودا چقدره من قبلا ابن سینا میرفتم

این نیز بگذرد...                                   
می بینی چقدر دارو داده😩 یه ورق چسبوندم روی در یخچال یادم نره فکر کنم به من پردنیزولون یکی کمه داد ...

ان شاء الله🤲

اره خیلی زیاده داروهات ایشالله بعد انتقال کم میکنه🤲

مراقب خودت باش..

موفق باشی🌹🌹