2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
به نظر من باید قطع بشه چون خونریزیتو شدید میکنه اگر مطمئنی پریود شدی.کدوم مرکز هستید؟به نظرم با مرکز ...

منم بخاطرهمین پرسیدم.مطمئن که خب دردای پریودی شدیدی داشتم از دیشب تا همین یکساعت پیش.تهرانم بیمارستات ارش میرم که الان تعطیله انگار درمانگاه ای وی اف اینروزا

عزیزدلم بحق ام البنین ان شاالله دامنتو سبزکنه الهی..منم مثل تو بودم بغض میکردم بخد از سر حسادت نبود ...

ممنون عزیزدلممم از همدردیت از درکت از اینکه دعا کردی شرایط سختیه که جز دعا وتلاش هیچ کار دیگه از دستت برنمیاد حتی اگه بخوای بیشترین هزینه هارو کنی فقط باید خدا بخواد کاری جزتحمل وتوکل ازمون برنمیاد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خوردن غذاهای با طبع سرد به مقدار زیاد پرهیز کن طب سنتی هم نرو ممکنه تو این یک ماه کلا سیستمت رو ع ...

ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی مفید بود ممنون که جواب دادی😘💗

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
به من دکتر گفت روزی ۳تا ولی من خودم روزی ۴تا خوردم.۳بسته خریدم خیلی گرونه ولی چاره چیه.

منم پانکچر قبلیم دو بسته خوردم ولی تاثیری برای من نداشت ،اینبار dhea گرفتم ،ولی نمیدونم بخورم یا ن؟دکتر محیطی گفت برای کسانی که ذخیرشون یک دهم و دو دهم هست خوبه نه برای من ،ولی دکتر شهر خودمون که زیر نظرش بودم بهم گفته بود dhea بهتره ،حالا موندم بر سر دو راهی ،البته من fsh هم یکم بالاست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم پانکچر قبلیم دو بسته خوردم ولی تاثیری برای من نداشت ،اینبار dhea گرفتم ،ولی نمیدونم بخورم یا ن؟د ...

مکمل برای بدن و مشکل همه مفید نیست.برای کسایی مثل ما که اثر نمیزاره فکر کنم مشکل ژنتیکی هست.به دکتر میگفتی من دیگه قرص رو خریدم ضرر نداره استفاده کنم؟

پروژسترون چی داری آمپول یا شیاف؟روز چند انتقالی؟

اوهوم. ببخشید ولی از صبح وقتی میرم دستشویی بعد خودمو خشک میکنم  دستمال قهوه ایه خیلی کم رنگ میشه.

شبی یه دونه شیاف. امپول پروژسترون هم هر صبح یه دونه. الان دکترم گفت فردا و پس فردا دوتا امپول پروژسترون بزنمو نگران نباشم. اما خودم دیگه خیلی ناامیدم. فکر کنم این بارم نگرفت

نگران نباش توکلت بخدا انشالله که خیر بسپار بخدا از باب الحوائج کمک بگیر

برام خیلی دعا کن لطفا. دکترم فعلا گفت فردا پس فردا دوتا امپول پروژسترون بزنم. دعا کن لانه گزینی بوده باشه. هر چند از دید خودم بعیده

ای جانم  مرسی عزیزم فعلا که هیچی تا روز پنجشنبه  برم آزمایش  تو خودم نمیبینم بی بی چک ...

ايشالله كه نتيجه تلاشت رو ميبني

من كه خيلي دلم روشنه برات

عزيزم چشم محتاجيم به دعا

منم منتظوم اين هفته پريود شم برم تو سيكل انتقال

عزيزم سفید برفی که اصلاً خوب نیست، اینقدر بالا میاره بعضی روزها که فقط میشینم و گریه میکنم  نو ...

طفلی حتما خیلی اذیت میشه. 

ولی خب چاره چیه اینم یک دوره ایه میگذره

ممنونم از تبریکت عزیزم حالا حالا ها راه درازی دارم 

در جمله ای که درخواستتو مطرح میکنی مخاطبت خداونده یا جبرییل؟

مخاطبم جبرئیله اما نه مستقیم . مثلا میگم جبرئیل ای فرشته مقرب خدا، ازت میخوام به اذن خدا و با قدرتی که از جانب خدا داری ، در مورد فلان مسئله منو یاری کنی