2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
ای بابا خدا ازشون نگذره ...من نمیدونم چه طور میخوان به خدا جواب بدن .....اشکال نداره عزیزم ...الهی ب ...

مرسی انشاالله باهم ساله بعد گل پسرامون بعلمونه واز این روز ها به خوشی یاد میکنیم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم نمیدونم چرا آب رو نکشیدن با سوزن. دوتا آلبومین داده گفت روز یکی که الان زیر سرم هستم فردا ...

نوشین‌جون‌کجایی‌عزیز‌دلم

بیایه‌خبری‌ازخودت‌بده

بهترشدی؟؟

راستی‌براباردوم‌تبریک‌میگم‌مامان‌شدنت

خیلی‌خیلی‌مبارکه‌عزیزم

انشالله‌این‌یکی‌دوروزه‌خوب‌میشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم همون سیگار خودش میتونه مقصر اصلی باشه، و چون برای تشکیل جنین 50 درصد سهم مرد هست اگر تغییر سبک ...

قربونت برم.مرسی از راهنمایی هات    

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام گلم دکتر سه شنبه به ما زنگ زد گفت جنین خانوم از فریز در آوردم رشدشان عالیه بدیم تعیین جنسیت گفت ...

کدوم ازمایشگاه جنین شناسی بود ؟ تهران؟ 

یعنی چی فولی خالی کردند؟

خیلی سخت بود براتون و خیلی اذیت شدید😣

خوشگلا صبح روز انتقال یه امپول توی بازوم زدن اسمش نمیدونم چی بود...کسی میدونه اون چی بوده؟ اولشf داش ...

فکر کنم آمپول چسب جنین بوده احتمالا. gcsf یه همچین چیزی اگه اشتباه نکنم

چون گفتی خوشگلا من جواب دادم فکر کردم با منی 😉😉😉😂😂😂😂😂😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی از راهنماییت عزیزدلم.رو چیش فوکوس کنم عشقم   هیچی سالم نیست ۱ذره دلم خوش بشه.پیشنهادی دار ...

والله شوهر من تو عمرش نه سیگار کشید و نه قلیون..

اوضاع اسپرمش خیلی بد بود عمل کرد و کلی دوا و دکتر هیییچ تغییر نکرد که بعد عمل بدتر شد ولی شوهر دوستم روزی یک پاکت سیگار، قبلا مواد مخدر و الان مصرف روزی دوتاقرص متادول (اگه درست نوشته باشم)ولی دوستم باردار شد و بچش یک سالشه..

به نظر من اسپرم مردان هم مثل تخمک زنان به شانس ربط داره یکی مثل خانم پسرداییم با وجود داشتن داماد تو ۴۵ سالگی طبیعی و در همین دوره و عصر ناخواسته باردار میشه و بچه ی سالم و زیبا و یکی تو ۲۴ سالگی ذخیره تخمکش صفر میشه و پیشنهاد تخمک اهدایی...

این است زندگی😣

فکر کنم آمپول چسب جنین بوده احتمالا. gcsf یه همچین چیزی اگه اشتباه نکنم چون گفتی خوشگلا من جواب داد ...

شما عشقی مهربونترینی...ممنون عزیز دلم...لطف کردی جواب دادی...این داروهامو یادداشت میکنم همیشه این یکی اسمش یادم نمیومد

بچه ها یه سوال...من امشب داشتم امپول انوکسارو دور نافم میزدم ولی جایی که زدم سوزن نرفت تو و خون اومد ...

بله برای منم پیش اومده به مرور خوب میشه نگران نباش، من که هم شکمم کبوده هم چند روز به بازو میزنم کبوده کلا این آمپول آدم کبود میکنه   

عزیزم جنین شما بلاست بود؟و‌گریدش آ بود؟ شما مشکل آندومتریوز ندارید؟هیسترو شدید تاحالا؟

عزیزم گریدش آ بود نه آندومتریوز نیستم هیسترو هم نشدم گلم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........