2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
ثمین جان خیلی دعا کردم بچه هارو با لالایی خانم رباب ایشالا خدا به حرمت مادری خانم رباب اولاد صالح و ...

مرسی خواهری الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لیانا جون واقعا نمیدونم خودمم اصلا دلم آروم نمیشه همش دنبال فرار از انتقالم سنمم داره میره بالا د ...

قربون دل شکستت بشم دوستم خیلی سختی کشیدی عزیزم 

ثمین جون پیش زرنانی رفتی ببینی دلیلش چیه ؟  همیشه جنین بلاست انتقال دادی یا ۳روزه ام انتقال دادی ؟ آخه بعضیا ۳روزه انتقال میدن واسشون بهتره یعنی جنین بهتر رشد میکنه 

فکر کنم شادن جون بود که دکتر گفته بود بلاست واست خوب نیست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ۱۰ دخترم‌میگه منم‌میام ذوق داره

الهی اره دیگه ببرش داداشش رو ببینه💓💓💓 

ایشالا همه چی عالیه 💙💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ثمین جون تو یکی از تاپیکهات دیدم که با اون ۴بار پانکچر همش ۲۲ و ۱۲ و۱۸تا جنین برات تشکیل شده  ...

2بار هیسترو شدم هردوبار دکتر گفت رحم هیچ مشکلی نداره

حتی گفتم نهایت 1سال میرم تهران زندگی میکنم و رحم اجاره ای میگیرم دکتر دعوام کرد گفت این چه فکر احمقانه ایه میگم رحم شما مشکل نداره خانم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
2بار هیسترو شدم هردوبار دکتر گفت رحم هیچ مشکلی نداره حتی گفتم نهایت 1سال میرم تهران زندگی میکنم و ر ...

خب مشکل از اسپرم تخمک هم نیست چون ماشالا تعداد جنینهات زیادن کیفیتشون خوبن؟

مشکل dfiنداره همسرت؟

عجیبه 

گفکم شاید برای پروژسترون باشه واقعا اذیت کننده هستش انقدر که دولا دولا راه میرم انتظار داشتم با قطع ...

نوشین جون من اونقدر که مشکل معده داشتم و دارم ، الان دیگه به خودم دکترای تخصصی معده و گوارش تجربی میدم.کلا دارو و مخصوصا داروهای هورمونی تاثیر سوء روی معده داره مخصووووصا آسپرین...داغون میکنه .درسته قطع کردی ولی احتمالا آسپرین معدت رو اذیت کرده و الان داروهای دیگه داره تشدیدش میکنه.داروهاتو حتما با معده پر و ترجیحا بعد از غذا بخور..روی غذا دراز نکش و مایعات هم با یه فاصله ای از غذا بخور...سعی کن مدتی چیزای نفاخ (سبزیجات ، میوه و....)رو محدود کنی یا پخته بخور ایشالا که زود خوب میشی.

تو رو خدا میشه جواب منو بدین . گرید جنینای من a بود  با اینحال امکان داره بارداری پوچ بشه؟؟

اصولا اگه پوچ باشن تو انتقال که جنین از فریز درمیاد مشخص میشه و جنین انتقال داده نمیشه..

فکر و خیال الکی رو بگذار کنار..

به چیزی که کسی فک نمیکنه فک میکنی ها🤔

گرید a یعنی خوب به همین جمله فکر کن، آفرین دختر خوب😜😜

هیچی خواهر  2تا جنین فریز الزهرای رشت دارم  3تا ابن سینا  2تا رویان ولی دلم نمیخو ...

ثمین جان برو تو این ماه دو تا نی نی انتقال بده و از شش ماه امام حسین بخواه مثبت بشی و هر سال  محرم شیر ببر بهزیستی پخش کن

به دلم افتاده مثبت میشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ببخشید من شنیدم ای یو لی وای وی اف احتمالشون فقط بیست درصده نه؟ ولی می میکرو چهل درصد خب ازهموم او ...

عکس رنگی که اره جون آدم در میاد...ولی آی یو آی و آی وی اف نه درد نداره...شانس آی وی اف ۳۵ درصد و میکرو ۴۰ درصده

برای این اولش iui میکنن که تو سیکلش داروهای کمتری داده میشه و عوارض کمتری داره برای خانمها اگه جواب نگرفتن میرن برا میکرو

آی وی اف چون باید تعداد تخمکی که میکشن زیاد باشه داروهاش بیشتر و قویترین...الان متوجه نمیشیم این آمپولا چه عوارضی دارن ده سال دیگه معلوم میشه چه پدری از تخمدانمون در اومده برا همین دکترا میگن اول iui