2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم فاکتورهای اسپرم همسر شما چند مال همسر من تعداد ۸۶میلیون حرکت ۴۰مورفو ۴ Dfi35

من با dfi 30 میشناسم با یه بار میکرو جواب گرفت. 

همسرش تحت نظر دکتر جنتی بود خودش طرازی. البته هر دو مطب میرفتن، کلینیک نه.

خانوما این ک جنین 3 روزه باشه یا 5 روزه رو دکتر تعیین میکنه یا جنین شناس؟؟ 

من دکترم تو برگه زد 3 روزه باشه ب مسئولش گفتم 5 روزه نمی‌ذارن بشه گف دکترت گفته 3 روزه که همون روز میذاریم ذوب بشه

دکتر برام تو اون برگه 2تا جنین نوشت برای انتقال البته هر نی برام 2تا گذاشتن

فقط یکیش تنهاست ک هی دلم براش میسوزه😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ثمین جونم انشالله به زودی هممون برای شما شادی کنیم و دلت غرق خوشحالی بشه

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام گلم شما چیکارکردید وارد سیکل نشدید ؟ شما ازمایش dfiندادید؟

سلام عزیزم ،ن والله رویان که فکر کنم dfi رو قبول نداره ،تازه هیچ دارویی هم ندادن ،گفتن برید میکرو ،حالا قراره تا ۳ ماه رعایت کنیم بعد انجام بدیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

@زینبی_بابا      

عزیزم میشه من رو راهنمایی کنید.امشب باید یک عدد دکاپپتیل تزریق کنم دور ناف.مثل تزریق انوکسپارین هستش؟ خودم می تونم بزنم.من جمعه پانکچر دارم به امید خدا

بچه ها لطف می کنید اگر تجربه ای دارید بهم بگید

ممنون میشم

دکتر رزاقی هم خیلی دکتر خوبیه برای انتقال و سقط مکرر عالیه 

منم قبول دارم دکتر رزاقی خیلی دکتر خوبیه ولی اصلا به فکر بیماراش نیست آز نوشت برام و خودش تشریف برد خوب بی دین و ایمان اگر میخوای همش بری و بیایی که بدبخت بیمار از استرس تلف میشه

اینکه بی مسئولیته منو اذیت میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من عصر میخوام برم دکتر مهمون برام اومده دعاکنید بره   نمیخوام بفهمن دکتر میرم   & ...

عزیزم الکی بگو وقت دندونپزشکی دارم ...وبا کلی اصرار  تونستم وقت بگیرم نمیتونم کنسل کنم 

سلام عزیزم ،ن والله رویان که فکر کنم dfi رو قبول نداره ،تازه هیچ دارویی هم ندادن ،گفتن برید میکرو ،ح ...

خودت به همسرت دارو بده حتما 

آخه چرا dfiبه این مهمی رو قبول ندارن ...dfiیعنی دی ان ای وژن اسپرم 

دکترای شیراز که تا میبینن dfi35هست میگن فقط اهدایی

من نمیتونم پیام بذارم جواب farzi جون رو بدم چرااا

آخی. علتشو نمیدونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ثمین جون نمیدونم چی بگم که دلت آروم بشه  واقعا سخته سخت 🥺

لیانا جون واقعا نمیدونم خودمم

اصلا دلم آروم نمیشه

همش دنبال فرار از انتقالم

سنمم داره میره بالا دیگه وقتی برام نمیمونه که

الان 36سالمه 

اینهمه زجر کشیدم خدا ندید بعد این مگه چه فرقی کرده که منو ببینه