2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
والا دی اف ای بالا بود دکتر دوماه دارو داد گفت بعد دوماه پانکچر کنم که گفتم نمیخواد آزمایش مجدد بده ...

سلام عزیزم بسلامتی

ایشالا همش برات بشن نی نی 

بالاخره از۲۲تا تخمک ۱۲ تاجنین هم خوبه خداروشکر 

بیشتر از۱۲ نی نی که نمیخای 😂

عزیزم مشکلتون چی بود؟dfiچندبود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم توروخدا منم راهنمایی کن شهرستانم دکترم گفته باید ای یو ای بشی منم ازش سوال کردم چرا؟ گفت تخ ...

عزیزم چند سالتونه ؟؟

چند وقته اقدام هستین ؟؟

آی یو آی زیاد با اقدام طبیعی فرق نداره فقط مسیر اسپرم برای رسیدن به تخمک کوتاه تره 

من جای شما بودم میرفتم تهران توی یه مرکز خوب پیگیری میکردم

شادن جون از همدانه ولی بار پنجم انتقالش مثبت شد که پنج بار واقعا زیاده و از نظر روحی ادم داغون میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
والا دی اف ای بالا بود دکتر دوماه دارو داد گفت بعد دوماه پانکچر کنم که گفتم نمیخواد آزمایش مجدد بده ...

با آزمایش تانل متوجه شد بالاست؟

اگه برات امکانش هست داروهایی ک دکتر داد رو بهم بگو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
توروخدا کی مریض نصر هست کلا تشخیصش چطوره؟ میشه ازمایشات لازم رو شهرستانم بگیرم ببرم خرجم کم در بیاد ...

نصر هم خوبه به شرطی که سنت زیاد بالا نباشه 

چون به کسایی که سنشون بالا هست اهدایی پیشنهاد میده 

در کل خیلیا ازش راضین 

جووووووووووننننننننننن مبااااااررررکککککککککک⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ شما مامان شدید یا نه ...

نه عزیزم هنوز معلوم نیست   

دوشنبه آزمایش دارم. اینا رو خریدم که بچه ام بیاد زودتر  

بچه ام پسره 😛

ای خدا مبارک باشه. بسلامتی انشالله دنیا بیاد😍😍

آی یو آی کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نصر هم خوبه به شرطی که سنت زیاد بالا نباشه  چون به کسایی که سنشون بالا هست اهدایی پیشنهاد میده ...

سلام عزیزم دکتر نصر وقتی مشکل از مرد باشه هم خوبه؟

احساس میکنم خیلی مشکل مردان براش مهم نیست 

بستگی به سنت داره اگر زیر ۳۷ سال باشی خیلی فرق چندانی نکرده ولی بالای ۳۷ سال سرعت کاهشش بیشتر میشه ...

در مواردی که یک یا هردو زوج دچار جابجایی های کروموزومی متوازن بوده و از نظر ظاهر نرمال هستند، جنین آنها ممکن است دچار جابجایی کروموزومی نا متوازن و غیر طبیعی باشد. در این موارد شناسایی جابجایی کروموزومی نامتوازن در جنین آنها به روش پی جی دی ( PGD ) میتواند از سقط پیشگیری کند.اگرچه این زوجها ممکن است بدون آی وی اف و PGD ( پی جی دی ) نیز بارداری موفقی داشته باشند اما در این فاصله دچار سقط های مکرر خواهند شد.

دارچین جان میشه بیشتر درمورد جنین‌۴روزهه بیشتر توضیح بدی..اخ بیشتر بچها همش یا ۵ روزهه بودن یا ۳ روز ...

عزیزم من اطلاعات خاصی ندارم. روزی که رفتم برای انتقال، بعد اینکه جنین شناس عکس هاشونو نشونم داد گفت جنین هات عالی اند، کامپکت گرید a هستن! بعدش از دکترم پرسیدم کامپکت یعنی چی، احتمالا اونم فکر کرد اگه توضیح بده من هیچی نمیفهمم گفت یعنی خیلی خوبن! بعدش تو نت سرچ کردم دیدم یعنی چهار روزه. دقیقا هم فاصله بین پانکچر و انتقالم چهار روز بود. فکر میکنم احتمال موفقیتشون کمی از سه روزه ها بیشتر باشه (چون شانس 5 روزه ها هم از سه روزه ها بیشتره، یعنی روزهای بیشتری دووم آورده به هر حال).