2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ببخشید من شنیدم ای یو لی وای وی اف احتمالشون فقط بیست درصده نه؟ ولی می میکرو چهل درصد خب ازهموم او ...

اوففف بدترین قسمتش همون عکس رنگیه. اصلا بعدش هیچی دیگه درد نداره، جز آمپول زدن   

آی یو آی و انتقال آی وی اف که شبیه جوکه. اون پانکچر هم که بیهوشی، بعدش هم اوکی هستی. 

منم قبلا میترسیدم، مخصوصا تا حالا سابقه بیهوشی نداشتم. داروی بیهوشی رو که تزریق کرد مثل آدم های خسته که دلشون میخواد بخوابن به یک دقیقه نکشید بیهوش شدم. دکتر بیهوشی گفته بود وایمسیتم دکترت بیاد تزریق میکنم. دکترم رو دیدم اومد تو اتاق، اینا تزریق کردن من منتظر نموندم دکتر برسه بالا سرم بهش سلام کنم اقلا، از حال رفتم    خیلی خوابش بهم چسبید. ولله..

راستی حالت تهوع هم ندارم . شما از کی شروع شد حالت تهوع ؟ فقط همیشه گرسنه ام دارم غذا میخورم ولی همچن ...

راستش منم تهوع نداشتم اصلا ولی سه چهارروزه شروع شده فقطم شبا میاد سراغم، دو سه تا عوق میزنم خوب میشم😅 ولی کل روز حالم خوبه خداروشکر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوففف بدترین قسمتش همون عکس رنگیه. اصلا بعدش هیچی دیگه درد نداره، جز آمپول زدن     آی یو ...

جدی؟خداخیرت بده استرس شو داشتم

شما کی انجام دادی؟نتیجع داد؟

دکتر رفتنو نتیجه نگرفتن کلافم میکنه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
جدی؟خداخیرت بده استرس شو داشتم شما کی انجام دادی؟نتیجع داد؟ دکتر رفتنو نتیجه نگرفتن کلافم میکنه

من فعلا منتظرم موعدم برسه برم آزمایش. IUI رو اواخر خرداد انجام دادم. IVF اواخر مرداد. راستی اینجا همه میگن آی وی اف، ولی در واقع منظورمون همون میکرو هستش.

IUI و انتقال شبیه معاینه است، یا مثلا نمونه گیری پاپ اسمیر (شاید راحت تر حتی)

مبارک باشه انشالله بسلامتی. خیلی خوبه👶👶👶 همسرت مشکلی نداشته؟ 

والا دی اف ای بالا بود دکتر دوماه دارو داد گفت بعد دوماه پانکچر کنم که گفتم نمیخواد آزمایش مجدد بده گفت نه لازم نیست 

انشالله که برای هر دومون همین طوره. ممنون عزیزم روز چند انتقالت لک دیدی؟

دارچین جان میشه بیشتر درمورد جنین‌۴روزهه بیشتر توضیح بدی..اخ بیشتر بچها همش یا ۵ روزهه بودن یا ۳ روز..من تو شناسنامه جنین ها سن‌جنین ۴روز زدن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام خانوما من دوساله اقدامم پلی کیستیکم ومشکل دیگه ای ندارم تخمدانم به دارو همیشه جواب میده و ما ...

سلام عزيزم حتما برو من ابن سينا بودم راضي بودم

اول اي يو اي كن بعد اگر جواب نگرفتي اي وي اف