2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مهم‌ نیست چند پریود باشی ولی عکس رنگی فک کنم باید روز ۱۱-۱۲ پریود باشی

پارسال گرفتم خداروشکر لوله هام باز بود.امکان داره باز بگه برو بگیر؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زی زی جون یه سوال عزیزم من پارسال تیر ماه که آزمایش ذخیره تخمدان دادم ذخیره ام ۲/۸ بود حالا که بیشت ...

لوبیا پلو جان میشه این پستمو بخونی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شادان جون سلام ببخشا مشکلت چی بود؟ فاطمیه انجام دادی؟هزینه ش چقدر بود؟ ازش راضی هستی؟

سلام عزیزم، مشکل اصلیم بسته بودن لوله هام بود ولی یه مقدارم تنبلی ام دارم

بله فاطمیه رفتم من میکرو کردما طرح تخفیفی داره پانکچر حدود 800 اینا، انتقالم 180 تقریبا، سونو و ویزیتم من مطب میرفتم داروهم بستگی به جوابدهی بدنت داره و هزینه فریز جنینم بستگی به تعداد جنینا داره

از دکترمم راضی ام مخصوصا مطب که میری انصافا خیلی برات وقت میذاره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی میترسم . هی درد پریودی میاد و میره . من الان پنج هفته و سه روز هستم هنوز سونو هم نرفتم گذاشتم ب ...

نه بابا اصلا نگران درد پریودی نباش من از روز اول انتقالم دارم تا الان که ادامه داره همچنان، فقط حسشه وگرنه پری که نمیاد

من 8روز بعد از جواب آزمایشم رفتم سونو شش هفتم بود، میخوای بذار 6هفتت شد برو یا هفته ی هفت برو که خیالت راحت بشه ولی اگه استرست زیاده همون 6 برو

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم ٣٧ سالم هست و دخيره تخمدانم ١ هستش. من كه رفتم پيشش نگفت برات ميكرو نمي كنم گفتش كه شانس شما با ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون عزیزم انشالله بزودی زود مراحل با موفقیت سپری کنید 

تو رو خدا میشه جواب منو بدین . گرید جنینای من a بود  با اینحال امکان داره بارداری پوچ بشه؟؟

عزیز دلم جنین گرید a شاتس باروری رو بالا میبره خداروشکر که جنینهاتون خوب هستن 

اما در نهایت همه چی دست خداست گاهی با گرید a نمیشه اما گاهی با گریدcمیشه اینا فقط اعداد و ارقامن

سلام گلم توروخدا منم راهنمایی کن شهرستانم دکترم گفته باید ای یو ای بشی منم ازش سوال کردم چرا؟ گفت تخ ...

عزیزم شما ذخیره تخمدانت که خوبه اینکه پلی کیستیک هستید باید دکتر بررسی کنه.دکتر نصر دکتره خوبیه ولی من زیره نظره ایشون نیستم .دکتر من پاکروش هستش.اگر تصمیم داری بری پیش نصر به نظرم وقت رو تلف نکن چون باید از یه جایی شروع کنی.تعریف نصر رو هم زیاد می کنن دوستان اینجا.بهتره هیچ آزمایشی ندی اول وقت بگیر بیا تهران بعد ایشون هر آزمایشی نیاز بود برات بنویسه.من از قیمتهای ایشون خبر ندارم پارسال حدود ۱۵-۱۶ تومان بود ولی امسال قطعا بیشتر هستش.شما اگر مشکلت فقط تخمدانه پلی کیستیک باشه احتمال اینکه طبیعی هم باردار بشی هست.

زی زی جون یه سوال عزیزم من پارسال تیر ماه که آزمایش ذخیره تخمدان دادم ذخیره ام ۲/۸ بود حالا که بیشت ...

بستگی به سنت داره اگر زیر ۳۷ سال باشی خیلی فرق چندانی نکرده ولی بالای ۳۷ سال سرعت کاهشش بیشتر میشه

به هرحال من فک میکنم تو یه سال ذخیرت فرق چندانی نکرده، نگران نباش

عزیزم اگر سوزن کوچیک داره دور نافی هست، هواگیری هم نمین ب ...

سلام خوبین ؟میشه یه سوال ازتون بپرسم

من چهارشنبه 29انتقال داشتم روز6ام عصرلکه بینی پیداکردم قهوه ای .روز6زیادشدازقبل سه تاشیاف 100مصرف میکردم که روز7گفتنددوتا آمپول اصاف کن ودوتاشیاف کم کن الان روز8قطع نشده ولی کم شده روز7لک ها قرمزوقهوه ای بودامروزسیاه وقرمزبنظرتون داروهاموادامه بدم یابی خوده