2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
امیدوارم دوقلو زایمان کنی بری پیشش و بگی کورسوی امیدت رو روشن کن اقای دکتر😡 خدا کمی رحم و انسانیت ...

خیلی بی رحمانه حرف میزنن

امروز رفتم دوباره پیش عارفی رفتم تو سیکل ای وی اف

دیگه توکل بخدا ببینم چی میشه

دیگه همه تلاشم رو کردم و میکنم ایشالا هر چی خیره پیش بیاد واسم 

ممنون از محبتت عزیزم 💕

یک سر بیا مرکز امید خیلی عالیه... جنین شناسش عالیه، و ازمایشگاهش مجهز و داروخانه اش هم معتبره.. خی ...

ستاره جان میدونم دکترهای خوب زیادی وجود دارند ولی چون هماهنگی من بین دکتر سقط مکرر و ای وی اف سخت میشه تصمیم گرفتم با عارفی انجام بدم که هم داروهای سقط رو میدونه هم ای وی اف انجام میده

خیلی به اندازه نصر از ای وی افش تعریف نمیکنن ولی بد هم نیست انگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم اما خب همه ما این ماجرا رو داریم پس غضه نخور  فکر نکنی فقط با تو اینجوری تا شده ا ...

خدا نکنه عزیزم

دیگه بهش فکر نمیکنم دو روز خیلی غصه خوردم ولی الان بهترم

خدارو شکر با دکتر عارفی امروز داروی ای وی اف گرفتم 

توکل بخدا دیگه 

سلام عزیزم شما چرا امریکا رو ول کردی اومدی اینجا؟ منم تعرف نصر رو خیییییییلی شنیدم ..هزینه هاش گرونن ...

امریکا خیلی گرونه ۳۰ هزار دلار هزینش هست واسه همین اومدم ایران

هزینه هاش بدون پی جی اس گرون نیست به نظرم حدود ۱۰-۱۲ تومن اگه اشتباه نکنم

اگه سنت کمه، ذخیرت خوبه و سقط نکردی دکتر نصر برات بهترین گزینه هست

امریکا خیلی گرونه ۳۰ هزار دلار هزینش هست واسه همین اومدم ایران هزینه هاش بدون پی جی اس گرون نیست به ...

سلام گلم خوبی؟شما گفتید یه دختر داشتید اگر اشتباه نکنم درسته؟

مشکلتون چیه الان؟

دکتر نصر برا ماها که مشکل از اسپرم هست هم خوبه؟

مامان منم همین طوریه...در عوض وقتشو برای چیزای دیگه صرف میکنه...هروقت هم بحثی پیش بیاددمیگه بچه میخو ...

چیزی که مرا نکشد، قویترم میکند!!

من خودم دلم نمیخواد کسی کمکم کنه، واسه همین خیلی کارام رو یواشکی انجام میدم. دلم نمیخواد زیر منت عزیزترین و نزدیکترین کسم هم باشم.

باور کنید خیلی راحتتر از اونچه فکر کنید از پسش برمیاین. سخت هست اما سخت تر از این لحظه های انتظار کشیدن نیست. سارا جونم اصلا کمک نداشت که هیچ تازه متوقع هم بودن ازش اطرافیان. اما گذروند، استخون خورد کرد اما گذشت. الانم که وروجکش پوستش رو کنده تا صبح بیداره   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وقتی حرکت بچه کم‌میشه یا حرکت نداره اگه یه چیز شیرین یا آبمیوه بخوریم بهتر نمیشه؟

میگن باید چیز شیرین بخوری و حتما به سمت چپ دراز بکشی انگار بچه اینطوری مزه رو میفهمه و عکس العمل نشون میده یعنی تکون میخوره که این یعنی سلامته

سلام عزیزم از نصر به دل نگیر میخاد فقط زودتر به نتیجه برسونه به هر روش ممکن از در اتاقش که میری تو ...

اره عزیزم دقیقا دنبال اینه که فقط نتیجه مثبت بگیره

میدونی من دردم چیه

من از امریکا دو سه بار بهش تو اینستا مسج دادم کامل شرح حال خودم رو دادم گفتم دارم‌ برای ivf میام ایران ، گفت خب باید بررسی بشید

بعد پریروز  میگفت نه اصلا به درد نمیخوره تخمکهات من نمیکنم بهش گفتم آقای دکتر من از امریکا اومدم پیش شما واسه ivf ، میدونی بهم چی گفت؟ گفت خب اشتباهی اومدی 

به قدری بغض کردم که اصلا لال شدم

از این سخنرانی های مسخره واسه منم کرد

گفت درد شما متاسفانه درمان نداره

تخمک هیچوقت بهتر نمیشه این داروهایی که میگن مثل کیوتن و اوابوست همش چرت و پرته

هروقت کسی تو این زمینه نوبل گرفت اونوقت من قبول میکنم

ببین همین حرفش قشنگ نشون میده که چقدر بی سواده

این همه پزشکان ناباروری درجه یک تو بهترین کشورها دارن این داروها رو‌ تجویز میکنن هیچی حالی‌شون نیست فقط آقای دکتر نصر میفهمن

این همه مقاله و ریسرچ و کتاب هست که میگه در قدیم الایام اینطور تصور میشد که تخمک از نظر کیفیت بهبود ناپذیره ولی الان عکسش ثابت شده که تخمک هم دقیقا مثل اسپرم یه دوره ۹۰-۱۲۰ روزه داره که با رعایت و انجام یه سری کارها کیفیتش بالا میره

اینا هیچی نمیفهمن ولی دکتر نصر درست میگه

اخه یکی نیست بگه مرتیکه قرار نیست که واسه هر چیزی به هر کسی نوبل بدن که

مثلا به هرکس که ivf, لیزیک، سرطان کبد، یا هر چیز دیگه رو نوع آوری کرد نوبل دادن؟

شاید دکتر نصر دعای خیلی ها پشت سرشون باشه ولی قطعا اه من و امثال من هم پشت سرش هست

من نمیخواستم منو بیخود امیدوار کنه من فقط میخواستم مثل آدم باهام برخورد بشه که نشد

سلام گلم خوبی؟شما گفتید یه دختر داشتید اگر اشتباه نکنم درسته؟ مشکلتون چیه الان؟ دکتر نصر برا ماها ...

من یه پسر دارم عزیزم

والا نمیدونم 

اگه تخمکت ایراد نداشته باشه یا کلا خودت مشکل نداشته باشی فک کنم دکتر نصر خوب باشه

تیاراتیام جان منم تقریبا مثل شما هستم.البته تا جایی که بتونم کمکحال بقیه هستم.ولی از احوال خودم هیچی ...

بله عزیزم مستقل بودن خیلی خوبه ولی گاهی تو شرایط سختی مثل بارداری آدم واقعا دلگیر میشه،،  ان شالله خدا به هممون کمک کنه و تو تمام مراحل زندگی پشت و پناهمون باشه و محتاج کسی نباشیم

عزیزم سابقه درخشانش واسه اینه که کیس هایی رو‌قبول میکنه که بالای نود درصد اطمینان داره

سلام خوبي عزيزم 

بسلامتي اومدي ايران

رفتي پيش دکتر نصر 

چي گفت بهت ؟ 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

چرا گفت اي وي اف نميکنم؟

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
من یه پسر دارم عزیزم والا نمیدونم  اگه تخمکت ایراد نداشته باشه یا کلا خودت مشکل نداشته باشی ف ...

عشقم بخدا سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال میبندی خوشگلم 

ماشاالله هزارماشالله یه پسر هم داری 

کاش خودتو ایقد اذیت نمیکردی به عوارضش نمیرزه

برات بهترینها رو آرزو میکنم 😘😘😘😘😘

الهی خاسته دلت با مصلحت الهی یکی بشه 🌹🌹🌹🌹