2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم فکر نکنم مال دارو باشه.بیا دنبال نشونه و علائم بودی گفتی اومد.به فال نیک بگیر.من که دیروز قشنگ ...

وااااااوای چه خوب پس لکه لانه گزینی دیدی مثل شادن جون. مبارکت باشه تو هم به فال نیک بگیر . خوب کردی رفتی سرکار سرت گرمه فقط دکتر تو مرکز میگفت بیرون میرین لباس تنگ نپوشین حواست باشه. اومدی خونه هم سعی کن استراحت کن زیاد پی نهار و شام نباش

ستاره‌جان‌‌داروهام‌زیادبود فرتیل‌سی‌ام‌روزی‌۳تا پنتوکسی‌فیلین‌روزی‌۲تا استرادیول‌روز۴تا کلسیم‌دی ...

اخه میگن قطع یک دفعه ایی پردنیزولون عوارض داره..

چقدر زیاد بود داروهات؟

فرتیل سی برای انتقال خوبه؟ روزی چندتا میخوری؟ گرونه قرصش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ ثمین جان گفتی داغم تازه شد زمان دانشجویی پدر بزرگم نمیذاشت برم خونمون خونه اونا نزدیک دانشگاه بو ...

آآآآآخخخ گفتی نوشین جون...من اخیرا بدجوری با این قانونی که میگن خیر و نیکی جوابش خیر و نیکیه مشکل پیدا کردم ...چون نه تنها در مورد خودم بلکه یه تعداد زیادی از خانواده ، دوستا و.... رو دیدم که نتیجه عکس گرفتن...گاهی میگم کاش میشد آدم بد بشه شاید جواب بگیره    ولی نمیتونم....نمیگم من خوبم ولی حداقل تا اونجایی که خودم متوجه بودم  به کسی آزار نرسوندم....اما نتیجه......

سلام دوستان من از دیشب معده درد شدید دارم منتظرم ۱۰ بشه زنگ بزنم مرکز بپرسم. داروهام کابرگولین هفت ...

نوشین جون مگر انتقال ندادی؟

اینایی که میگی علایم هایپریه و داروی کابرگولین هم برای از بین بردن التهاب تخمدان و کوچیک کردنشه

چرا الان اومده سراغت،؟؟مگه انتقال ندادی

آآآآآخخخ گفتی نوشین جون...من اخیرا بدجوری با این قانونی که میگن خیر و نیکی جوابش خیر و نیکیه مشکل پی ...

پسرعموی من تا حرف میزنن پدر و مادرش شاخ و شونه میکشه خونه زندگی رو بهم میریزه اصلا یک وضعی ..... بیا ببین ماشاالله تو ۲۴ سالگی خونه و مغازه و ماشین خرید. نوش جونش اما آخه....🤔🤔🤔🤔🤔

وااااااوای چه خوب پس لکه لانه گزینی دیدی مثل شادن جون. مبارکت باشه تو هم به فال نیک بگیر . خوب کردی ...

نوشین جون امروز آخه روز پریودمه.بی بی هم زدم منفی بود برای همین ناامید شدم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نوشین جون مگر انتقال ندادی؟ اینایی که میگی علایم هایپریه و داروی کابرگولین هم برای از بین بردن الته ...

چرا عزیز دلم روز هفتم انتقالمه.

تو سیکل پانکچر خیلی سیه دونه و عسل خوردم پرولاکتینم رفت رو ۱۴۲۸ ، دکتر بهم کابرگولین داد

نوشین جون امروز آخه روز پریودمه.بی بی هم زدم منفی بود برای همین ناامید شدم

دیروز تو همین سایت یک سری بچه ها رو دیدم آزمایش روز ۱۴ منفی شده بود روز ۱۶ مثبت .بعدشم بعضیا بتاشون دیر بالا میره ممکنه هنوز به حدی نرسیده باشه که تو ادرار خودش رو نشون بده

نه عزیزم یکی دوبار در حد خیلی کم اونم شاید تلقین بود بیشتر

عزیزم نوشین جون گفت لک لانه گذینی دیدی تو هم.چندمین روزت بود و چطوری بود لکت؟من روز9 عصر یه لک صورتی دیدم سریع شیاف گذاشتم.دیروز که روز 10بود باز عصر 2رگه خون دیدم باز شیاف گذاشتم امروز روز پریودمه.دلدرد و کمردرد هم3روزه دارم.خودم ناامید شدم بی بی هم دیروز صبح زدم منفی بود

دیروز تو همین سایت یک سری بچه ها رو دیدم آزمایش روز ۱۴ منفی شده بود روز ۱۶ مثبت .بعدشم بعضیا بتاشون ...

خداکنه.به خدا خیلی شکسته ام.از دوباره از0شروع کردن خیلی میترسم

سلام نسرین جون به به کی اومده 😍😍😍😍 کجا رفتی دختر یهویی 😘😘😘😘 زینب جون گل پسرش بهمن دنیا اوم ...

سلام عزیزم ،خدارو هزار مرتبه شکر ،خودت چطوری گلم ،دیدم که متاسفانه زایمان زودرس داشتی و.... انشاالله که خیر بوده باشه و خداوند بازهم دوتا دسته گل بهت هدیه بده

ثمین جون واقعا حرفی ندارم که تسکینت بده جز همدردی ...ماها خوب درد همدیگه رو میفهمیم.منم مثل تو از دک ...

یه چیزی بگم؟ البته بعد اینهمه سال انتظار میگم شاید قاط زدم! الان میگین خرافاتیه 😂😂

به نظرم یه جایی یه کسی یا از رو نادونی یا از رو دشمنی نفرینمون کرده و میکنه که انرژیش انقد قویه. آخه همیشه منفی گفتن انرژی بیشتری داره

من یه خواهرزاده دارم از وقتی زبون باز کرد گفت خدایا خاله لیلا بچه دار نشه! بهش بچه نده. منو خیلی دوست داشت و داره، فکر میکرد اگه بچه دار شم کمتر بهش اهمیت میدم.

یعنی روزی نبود که نفرینم نکنه. هرچی هم میگفتم چرا میگفت از نی نی حالم بهم میخوره!

الان یه چند وقتی هست که بخاطر کرونا کمتر میبینمش و کمتر هم میحرفیم. الان ده سالشه

حالا اونایی که از رو دشمنی میگن بماند

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم اتفاقا شیراز مرکز دکتر رستمی خیلی تعریف میکنن ولی هزینه تعیین جنسیتش یکم بیشتره فک کنم فق ...

ممنون عزیزم 

ریسکش خیلی زیاده ولی خب اینم مث هر چیزی باید خدا بخاد 

😓😓

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖