2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
دعا کن‌تو رو خدا .اخه دوستام‌گفت بعد ۴۸ ساعت باید ۲برابر بشه که نشده .کم رفته بالا خطرناکه  ...

نه الزاما دوبرابر. تا 60 درصد یا بیشتر. انقد استرس به خودت نده عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها من چهارشنبه اخرین ال دی راخوردم امروز باید پریودمیشدم ولی نشدم هنوز انگاری قرارهم نیس بشم دکترمم شنبه تا ۴شنبه مطب هست اگه نشدم چیکارکنم بعدش هم که عاشورا وتاسوعا دکترهم باشه ازمایشگاهها بسته است باید تست کرونابدم چیکارکنم؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاااااانم ...ایشااااااالللااااااااااا بحق شش ماهه حسین  من سفره حضرت علی اصغر تو اتاقم اندا ...

عزیزم خدا قبول کنه ازت.ان شاااااالله که به همه حاجاتت برسی گلم.لطف میکنی برام دعا میکنی.فدات بشم

من ۱۲ تخمک و ۸ تا جنین دارم.تبریز انجام دادم.

خدایا شکرت  
روز شش انتقالم نه اصلا همیشه تا ساعت نه کارم تموم میشد به جز روز اول که تا دو طول کشید اونم منتظر دک ...

خیر باشه براتون ان شاء الله شش روز دیگه خبر بارداری ات رو بدی...

برای من هم دعا کن..🙏🏻

سلام دوستان عزیزم امیدوارم ک بحق گلوی پاره پاره علی اصغر تا اخر ماه صفر همتون یه نیتی سالم و سلامت ت ...

سلام عزیزم اگه میخوای ای وی اف کنی بیا مرکز خوب و انتخاب کن که مثل من پول و وقت تو هدر ندی میگن این سینا خوبه من رویش کرج رفتم ۱۵ تومن تا الان دادم غیر از انتقال معلومم نیست تو دو تا جنین پسر باشه گویا مرکز زیاد خوب نبوده  

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ملیکا جون مثل همیم. منم کمک ندارم اصلا. غصه نخور بچه بیاد از این سخت تر نمیگذره. خدا سایه پدر مادرت ...

لی لا جون خدا مادر گلت رو رحمت کنه.منم پدرم فوت کرده و همچنین مادرشوهرم.همونطور که گفتم مادرم چندان نمیتونه کمکی برام باشه.منم دلم نمیاد بهش بگم.چون سلامتی کامل رو نداره.یه خواهر و یه خواهرشوهر دارم.خواهر شوهرم خیلی خوبه ولی خودش هزارتا گرفتاری داره.باهاشم راحت نیستم.خواهرمم شاغله.کمکحال مادرمم هست.چطور بهش بگم بیاد.بنابراین منم تنهام.ممنونم که بهم روحیه دادی.راستش از الان نگران بودم که دست تنها چیکار کنم.ان شاالله خدا خودش کمکمون میکنه.

خدایا شکرت  
سلام دوستان عزیزم امیدوارم ک بحق گلوی پاره پاره علی اصغر تا اخر ماه صفر همتون یه نیتی سالم و سلامت ت ...

احتمال بارداری ۳۰ تا ۴۰ در صده یه خانوم با من انجام داد جنین پسر نداشت کنسل شد سیکلش بله احتمال داره ولی من اگه  صد بارم قرار باشه تکرار کنم ریسک نمیکنم

سلام عزیزم اگه میخوای ای وی اف کنی بیا مرکز خوب و انتخاب کن که مثل من پول و وقت تو هدر ندی میگن این ...

ممنون از راهنماییت من شیراز هستم عزیزم و امکانش ندارم ک ب شهر دیگه ای برم 

شما مشکل ناباروری هم‌دارین یا دهتر دارین پسر میخاستین؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
ممنون از راهنماییت من شیراز هستم عزیزم و امکانش ندارم ک ب شهر دیگه ای برم  شما مشکل ناباروری ه ...

هیچ مشکلی ندارم دو تا دختر دارم یه دکتر خوب تو شیراز بود یکی از دوستان کاربریش۳۱۳بود انجام داده بود تو اولین انتقال مثبت شد اسمش یادم نمیاد 

احتمال بارداری ۳۰ تا ۴۰ در صده یه خانوم با من انجام داد جنین پسر نداشت کنسل شد سیکلش بله احتمال داره ...

چقدر احتمالش کمه 😥

اینکه خیلی ریسکه با هزینه ی بالایی ک داره 

یعنی چی ک جنین پسر نداشت 😣😣

مگ همون موقع ک از همسر ازمایش میگیرن نمیغهمین ک اسپرماش جنین پسر میشه یا نه؟

بعد اگر‌ناباروی نداشتین...چقدر دارو‌و‌امپول استفاده کردین و مراخلش با اونایی ک ناباروی دارن فرق میکنه؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
هیچ مشکلی ندارم دو تا دختر دارم یه دکتر خوب تو شیراز بود یکی از دوستان کاربریش۳۱۳بود انجام داده بود ...

اها انشالله ک خدا گل دخترات حفظ کنه و‌بهشون ی پاپاش سالم بده 🙏🌷

من دلم‌میخاس برا سومی با ای یو‌ ای کنم یا ای وی اف ولی خدا خاسته باردار شدم 

و اینم دختره الان ۲۶هفته هستم 

نمیدونم بازم بسارم یا نه ولی اگر بخام‌بیارم دیگه ریسک نمیکتم 😓