2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزم فدات خوبم . والا من الان حدود 8ماهه دست کشیدم و انتقال ندادم میبینی که معجزه ای رخ نداد ...

ثمین جون تو یکی از تاپیکهات دیدم که با اون ۴بار پانکچر همش ۲۲ و ۱۲ و۱۸تا جنین برات تشکیل شده 

این نشون میده تخمک واسپرم سالم هستن 

چون خودت که سالمی شوهرتم فقط حرکت نداره 

قطعا به پذیرش رحم ربط داره 

دکترا نظرشون چیه؟

سلام الهام جون دخترگلت خوبه..خودت خوبی؟ دو ماه ونیم تقریبا عزیزم الهام جون به رفلاکسش چه دارویی م ...

قربونت گلم ماهم خوبیم فسقلی هم خوبه دست بوس خاله اش هست ❤️😍

گلم تا زیر ۵ماه خوابش همینطور هست دختر منم همین بود از ساعت ۸ شب گریه شروع میکرد به خاطر شکم دردیش تا ۱ یا ۲ ۳ صبح اگرمیخوابید زود بلند میشد این روند طبیعی هستش ولی خیلی سخته میفهمم حالت رو بی خوابی دیوانه میکنه 😩

اسم شربتش 

gastrotuss هست اگر ایران باشه خیلی خوبه من راضیم ازش خیلی زود تاثیرشو نشون داد 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁 قربونت برم لیلا جون ان شاء الله قسمت خودت و بچه های تاپیک نی نی های به وقت ایران 😄💙👼🏻💖👼 ...

ای خدا 😂😍❤️🥰این فسقلی انگار دلش نمیخواد بخوابه 😂 خدا حفظش کنه کشمشی میخنده ❤️😍🌹🥰

تو رو خدا راس میگی؟؟؟ یعنی حتما نباید دو برابر بشه؟؟

نه عزیزم استرست الکیه بتای من ۶۲۰ بود دخترم الان کنارم خوابیده

نه عزیزم استرست الکیه بتای من ۶۲۰ بود دخترم الان کنارم خوابیده

دعا کن‌تو رو خدا .اخه دوستام‌گفت بعد ۴۸ ساعت باید ۲برابر بشه که نشده .کم رفته بالا خطرناکه 

منم خیلی نگرانم

خدایا معجزه کن برام 😔

سلام دوستان عزیزم امیدوارم ک بحق گلوی پاره پاره علی اصغر تا اخر ماه صفر همتون یه نیتی سالم و سلامت تو دلتون داشته باشین🙏🙏

ببخشید ی سوال در مورد ای وی اف برا تعیین جنسیت دارم 

من ۳تا دختر دارم یعنی سومی تو راهه 

جدیدا تصمیم گرفتم انشالله اگر خدا بخاد و یاریم کنه بعدی رو ای وی اف کنم تا پسر بشه 

کسی میدونه هزینش چقدر میشه؟یعنی الان چنده ؟

بعد احتمال بارداری چقدره و اینکه ایا صددرصد هست جنسبتی ک میخام؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
دعا کن‌تو رو خدا .اخه دوستام‌گفت بعد ۴۸ ساعت باید ۲برابر بشه که نشده .کم رفته بالا خطرناکه  ...

انشالله بحق حضرت رقیه و حضرت علی اصغر ک خدا بهت یه نینی سالم و سلامت بخشیده و مامان شدی و ب زودی صدای قشنگ تالاپ تولوپ قلبشو میشنوی😍😍🙏🙏

التماس دعا دارم ازت

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
ببخشیداااا ولی چقدر وحشیه مادرشوهرش...طفلک خواهرتون چه عذابی میکشه

عزیزم واقعا همینطوره‌. خواهرم زیر ۳۰ سال بود، مادرم تو کما بود، پدرم به رحمت خدا رفته بود، یعنی طفلی انقد درگیر ماها بود نمیتونست زندگی خودش رو جمع و جور کنه‌. از هممون بزرگتر بود و مسئولیت پذیر. شاغل هم بود، تا شب آخری که زایمان کنه بالا سر مامانم شبا شیفت وایمیستاد، مادرشوهرشم حسابی سواستفاده کرد، خیلی سخت بهش گذشت اما جمعشون کرد!! و ادبشون کرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جانم قربون دل شکستت عزیزم کاملا درکت میکنم ممنون از از دعا قشنگت الهی به حق همین ماه عزیز همه &nb ...

الهی امین عزیزدلمم..فدات شم‌

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
الان کدوم مرحله ایی؟ بیمارستان شریعتی خیلی شلوغه؟ مرکز امید که بیماراش خیلی زیاده..بیماران خارج از ...

روز شش انتقالم نه اصلا همیشه تا ساعت نه کارم تموم میشد به جز روز اول که تا دو طول کشید اونم منتظر دکتر بودم که ببرتم تو سیکل پارسال مطب طرازی میرفتم از اینجا بیشتر طول می کشید تا کارم تموم شه

ملیکا جون مثل همیم. منم کمک ندارم اصلا. غصه نخور بچه بیاد از این سخت تر نمیگذره. خدا سایه پدر مادرت ...

خدا رحمت کنه مادرت رو 

عزیزم مطمئن باش از لطف خدا و از پاقدم نی نی نازت همه چیز رو به راه میشه. درسته من برای زایمانم مامانم بود خواهرام و زن داداشهام هم بودن و خدا رو شکر همگی مهربون و دلسوز هستن اما اون موقع شرایطی بود که هیچ کدوم آنچنان کمکی نمیتونستن بهم کنن چون مادرم از پدرم که اون موقع شرایط جسمی خوبی نداشت پرستاری میکرد و بقیه همه بچه کوچیک داشتن. خانواده شوهرم هم که کلا شهر دیگه هستن. اما خدا يه جوری شرایط رو برام رقم زد که از همه اطرافیان موقع زایمان کمک بیشتری داشتم و تا ده روز چند تا نیروی کمکی خیلی خوب داوطلبانه داشتم 😉. واقعا خدا خودش حواسش به ماهایی که شرایطمون خاصه بیشتر هست

خدا رحمت کنه مادرت رو  عزیزم مطمئن باش از لطف خدا و از پاقدم نی نی نازت همه چیز رو به راه میشه ...

مرسی عزیز دلم. خدا رحمت کنه همه رفتگان رو. ایمان دارم به حرفایی که گفتی. انشالله کسایی که منتظرن به زودی دامنشون سبز شه و باردارا هم به سلامتی دوران بارداریشون رو بگذرونن از جمله شما دوست نازنین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم