2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها من ماه ۸ هستم و ۸ ماهه انوکساپارین هر شب می زنم، امشب یه اتفاق عجیب افتاد و اونم اینکه همیشه اگر هم خون میومد بعدش یکی دو قطره بود ولی امشب خیلی خونریزی کردم، الان خوابیدم و یخ گذاشتم، در حد خونریزی بینی

خیلی ترسیدم، به نظرتون چرا این طوری شده؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اگه کسی میدونه جواب سوالمو بده ممنون میشم من ۱۵ مرداد آی یو آی کرده بودم ۲۹ مرداد که میشد رو ...

انشاءالله که بارداری عزیزم، من قبلا دوفاستون خوردم نزدیک ده روز عقب انداختم بعد پریود شدم، دوفاستون باعث تاخیر هم میشه اغلب، انشاءالله که دلیل تاخیر شما بارداری باشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
برای همین سيكل لانگ یا همون ۴۵ روزه براتون انتخاب کردن منم ذخیرم همینقدر بود این ذخیره نرماله به من ...

تارا جون انوکسا رو سر ساعت میزدی؟ مثلا مهمونی جایی باشم تاخیر بشه یه ساعت عیب داره؟ شد یادت بره یه روز؟؟؟ اگر یادم بره مشکلی هست؟

خواهش 

خانما من ماه پیش روز دوم و دوازدهم پری رفتم سونو کرد بهم قرص تقویتی داد گفت روز ۳وم پری دوباره بیا امروز رفتم بازم سونو کرد و قرص ال دی داد گفت ۲هفته دیگه بیا اینسری برم به نظرتون چیکار میخاد کنه؟؟؟چرا باید قرص ال دی بخورم؟؟؟

عزیزم منم پریروز خیلی دنبال این قرص گشتم گیرم نیومد چون چندماهه این قرصو می خوردم قرص خوبی بود و بر ...

میگم این قرص رو دکتر بهم داده بود تا این ماه که تموم شد برم واسه انتقال حالا من میخواستم ماه دیگه برم گفتم قرص رو یک ماه دیگه بخورم که گیر نمیاد نمیدونم چیکار کنم  

شما زیاد گشتین دنبالش ؟؟ داروخانه مرکز ناباروری هم رفتین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شهر خودمون انجام دادم گلم ،بله پروسسینگ هم انجام داد ،با پروسس هم مورفولوژی صفر بود ،فقط تحرک کمی با ...

عزیزم ممنون از جوابت ...تو پروسسینگ گفتن اسپرم هست یا نه؟اخه منم همسرم مورفو و تحرک صفره ....بعد از پروسسینگ دکتر گف که اسپرم برای میکرو هست ....اخه چه طور اصلا اسپرم پیدا نکردن؟تعدادش چه قد بود؟

انشاءالله که بارداری عزیزم، من قبلا دوفاستون خوردم نزدیک ده روز عقب انداختم بعد پریود شدم، دوفاستون ...

اخه دیشب یه دونه بیبی گذاشتم منفی شد اولش بعد خوابیدم صبح که رفتم سرویس دیدم یه هاله ی کم رنگ افتاده ولی قشنگ میدیدمش دیگه نمیدونم چند دقیقه بعدش افتاده بود اعتنایی نکردم بهش اخه ۱۶ روز بعد آی یو آی نمیدونم ممکنه مثبت شه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قربونت عزیزم😙😙😙 بار پنجم به لطف خدا مامان شدم😍 برام دعا کن بقیشم خوب پیش بره ...

انشالله همه چی خوب پیش میره.نی نی دیگه تو دلته هیچجا هم نمیره تا بیاد توی آغوشت🌷😍🌷😍

من چهارشنبه آش نذری میپزم.همتونو یاد میکنم.مخصوصا تو عزیزم.

چندتا انتقال دادی این سری؟رفتی سونو ببینی چندتا جوجه داری؟صدای قلبشو شنیدی؟

قربونت دلت برم خواهرم  من خواهر ندارم همه شما خواهران من هستید  خواهر با خواهر درد ودل می ...

من پارسال روز تاسوعا نذر کردم و آش پختم و از خدا خواستم سال بعدش نی نی داشته باسم و همون آشو روز هشت محرم که روز علی اصغر هست بپزم.خداروشکر الان توی نه ماه هستم و هشت محرم نذرمو ادا میکنم.

عریزم.توکلت بخدا باشه.اهل بیتو واسژه کن ضرر نمیکنی.کنار دیگ نذرم حتما حتما حتما اسمتو میارم.انشالله خدا زود زود حاجت دلتو میده به حق آبروی علی اصغر امام حسین.

بچه ها من ماه ۸ هستم و ۸ ماهه انوکساپارین هر شب می زنم، امشب یه اتفاق عجیب افتاد و اونم اینکه همیشه ...

امپولو کجا میزنید؟ بازو ،شکم؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
تارا جون انوکسا رو سر ساعت میزدی؟ مثلا مهمونی جایی باشم تاخیر بشه یه ساعت عیب داره؟ شد یادت بره یه ر ...

من متاسفانه خیلی بی نظم زدم ولی خب تاخیرش بیشتر از یکساعت نشد ، از اول تا الان هم فقط یک شب یادم رفت ،اهان اون وسطا هم یه روز مجبور شدم چند ساعت زودتر بزنم ولی در کل بنظرم خیلی مهمه یه ساعت خاص بزنید 

من پارسال روز تاسوعا نذر کردم و آش پختم و از خدا خواستم سال بعدش نی نی داشته باسم و همون آشو روز هشت ...

عزیزم قبول باشه نذرت ، سر دیگ نذری واسه همه حاجت دارا لطفا دعا کن ، ان شاالله همه منتظرا سال دیگه نی نی بغلشون باشه ،لطفا واسه ما هم دعا کن بچه هامون بسلامتی بدنیا بیان و بغلشون کنیم 😘😘

آره دقیقا تازه با بوی مایع ظرفشویی یه عوق زدم تشستم گریه کردن گفتم حتما بهش فشار اونده از جاش کنده ش ...

یادش بخیر من تا آخر ماه چهار تهوع داشتم.بخدا یه روزایی خون بالا میاوردم از بس دیگه توی معدم هیچی هیچی نبود.حتژ اسید معده.باورت نمیشه به جایی رسیدم که دو روز تمام ادرار نداشتم.با خودم میگفتم ای کنده میشه میفته با این عوق زدنای من.😂😂😂ولی اگه خدا بخواد توی بدترین شرایطم جایی نمیره.

فقط خداروشکر کن که تهوع نداری.من تو عمرم بدتر از تهوعبارداری ندیدم.خیلی وحشتناکه.خیلی

اخه دیشب یه دونه بیبی گذاشتم منفی شد اولش بعد خوابیدم صبح که رفتم سرویس دیدم یه هاله ی کم رنگ افتاده ...

ان شاالله که مثبته عزیزم ، چند روز دیگه صبر کن یه بی بی دوباره بزن