2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
زینبی جون من ۱۲ هفتمه ولی همچنان تهوع دارم خیلی بده تا کی ادامه داره😥😥😥

عزیزم من تا هفته 24 هر روز بالا میاوردم دور از جونت، بعدش پراکنده 😖😖😖😖

باهات حسابی هم دردی میکنم چون پارسال تجربه سختی داشتم 

فدااات نازنینم. انشالله از این بعد تو تاپیک مامان روژان صداااات میکنیم و هر روز میای یه چیز میپرسی. ...

اشک تو چشام جمع شده این سری  چون دیگه جنین ندارم زیاد خوش خیال نیستم دو دفع آدم شکست بخوره  خیلی سخته ممنون عزیزم ایشالا 😊

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین؟من دوماه پیش پانکچر داشتم از وقتی پانکچر کردم سیکل هام ۲۱ روزه شدن.امروز صبحم پریود شدم ل ...

دلیلش و که نمیدونم سارا جان احتمالا یه چند دوره که بگذره درست میشه...حالا انشالله این ماه انتقال میدی مامان میشی تا ۹ ماه راحت میشی از پریود شدن بعدشم درست میشه دیگه

اگه امروز قبل ساعت ۴ پری شدی روز اول حساب کن و فردا رو روز دوم...فردا یا پس فردا برو برای سونو

مرسی عزیزم مطمئنم کرونا نیس پریشب پنکه روشن کردم از اونموقع اینجوری شدم هر وقت زیر پنکه میخوابم اینج ...

سهل گلی عزیزم و همه دوستان، حتما پیج دکتر یوسفی پور رو فالو کن 

ایشون بالای 4000 نفر بیمار کوید دیدن و حرفهاشون برام سند هست

به هر کسی همه علاقه دارین پیج ایشون رو معرفی کنین تا راه مقابله درست با کرونا رو یاد بگیرن و پروتکل های آبکی تلویزیون جونشون رو به خطر نندازه

سلام خانوما من میخوام تو تعطیلات ب پریودی نخورم_هرروز ی لیوان اب و نشاسته بخورم بخاطر سردیش مانع میشه 

ب نظرتون واسه شروع سیکل ضرری نداره؟؟

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
بچه ها شما چه دلی دارید خودتون میزنید. فقط من انقد ترسو ام یعنی؟! 😅 تا حالا نتونستم پروسه آمپول زدن ...

منم مث شما بودم ولی دیگه دیدم مجبورم وقتی میرم خونه مامانم اینا نمیتونستم هرروز غروب پاشم برم بیرون نمی گفتن این موقع شب کجا داری میری...چون هیچکس به جز شوهرم و خودم نمیدونه راجبمون

مجبور شدم انقدر کلیپ ببینم تا یاد بگیرم و پاشم برم تو حموم مادرجان قایمکی تزریق کنم🙈🙈شمام سعی کن یاد میگیری،،راحت میشی از هر روز بیرون رفتن اونم تو این کرونا واقعا خطرناکه😷😷😷

من چند سال پیش اینجا بودم به لطف خدا و راهنماییهای ترک انا الان پسر دوساله دارم الان یکی از اقوام دچ ...

دکتر نصر عالیه کارش بگین حتما بره پیش اون جواب میگیره البته اگه مشکلی با مرد بودنش نداره دوستتون

عزیزم من تا هفته 24 هر روز بالا میاوردم دور از جونت، بعدش پراکنده 😖😖😖😖 باهات حسابی هم دردی میکن ...

واییی راس میگی 😭😭😭😭خیلی بده من زیاد نمی تونم چیزی بخورم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم مث شما بودم ولی دیگه دیدم مجبورم وقتی میرم خونه مامانم اینا نمیتونستم هرروز غروب پاشم برم بیرون ...

خوب امپولا تو یخچال باید میزاشتی نمیفهمیدن؟

من مشکلم همینه که هیچکی نفهمه  

یا رب العالمین
خوب امپولا تو یخچال باید میزاشتی نمیفهمیدن؟ من مشکلم همینه که هیچکی نفهمه    

نه دیگه من میزارم تو در یخچال که داروها و پمادای بابام هست اون زیر میرا مدفونش میکنم تا حالا که خداروشکر کسی ندیده...حتی الان که صبحا باید سینافکت تزریق کنم هم همین کارو میکنم

الان خودم خودمو چشم میزنم ایندفعه دستم رو میشه ای خدااا😂😂😂

منم مث شما بودم ولی دیگه دیدم مجبورم وقتی میرم خونه مامانم اینا نمیتونستم هرروز غروب پاشم برم بیرون ...

من همش فکر میکردم میرم اونجا چجور بزنم کسی نفهمه فکرم به حمام نرسیده بود خوب بود گفتی 

یا رب العالمین
نه دیگه من میزارم تو در یخچال که داروها و پمادای بابام هست اون زیر میرا مدفونش میکنم تا حالا که خدار ...

منم باخودم گفتم اونجا قایم میکنم تو در بخچال ولی اونا خیلی دارو ندارن یا یهو کسی از شانس من بره سراغ داروها  

یا رب العالمین
نه دیگه من میزارم تو در یخچال که داروها و پمادای بابام هست اون زیر میرا مدفونش میکنم تا حالا که خدار ...

حالا امپولا را چحور میزنی توضیح بده منم یاد بگیرم میدونم تزریقات برم سرشون شلوغه حوصله ندارن برام توضیح بدن

یا رب العالمین