2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم من انجام دادم هزینش شد ۵۶۰ تومان من خودم هنوز پانکچر نکردم ولی دکتر گفت سعی کن شب خوب بخ ...

قربونتون برم الهی که نتیجه خیرخواهی و مهربونیتونو بزودی با چشم ببینید و بهتون برگرده🌺🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم، آخه نمیدونی ماشاءالله دخترم چه خوشکل و سفید  ان شاء الله به حق امام حسین، هر جنسیت ...

لا حول ولا قوه الا به الله العلی العظیم

هزار ماشاالله ایشالا از چشم بد به دور باشه و خدا عاقبت بخیرش کنه

لا حول ولا قوه الا به الله العلی العظیم هزار ماشاالله ایشالا از چشم بد به دور باشه و خدا عاقبت بخیر ...

عزیزم اینجا سوال بپرسیم تر انا هنوز جواب می ده چون چند سال پیش من تو تایپیکش بودم الان خبر ندارم چه کسی پاسخگویه

عزیزم اینجا سوال بپرسیم تر انا هنوز جواب می ده چون چند سال پیش من تو تایپیکش بودم الان خبر ندارم چه ...

عزیزم سوالت رو بذار هرکس تو هر زمینه ای تجربه داشته باشه کمکت میکنه . آنا جون گاهی مواقع میاد

من چند سال پیش اینجا بودم به لطف خدا و راهنماییهای ترک انا الان پسر دوساله دارم الان یکی از اقوام دچار مشکل شده تنبلی تخمدان داره و شهرش اسپرمش صعیفه یکسال پی ش خانم دکتر فرزانه حجت تحت درمان بوده و نتیجه نگرفته  الان چه دکتری بره که نتیجه بخش باشه و مطمعن باشه جواب گیریش درصدش زیاد باسه  ممنون می شم راهنماییم کنید یا ترک انا جون جواب بدن🙏🙏🙏🙏🙏😋

لا حول ولا قوه الا به الله العلی العظیم هزار ماشاالله ایشالا از چشم بد به دور باشه و خدا عاقبت بخیر ...

ممنونم خواهر گلم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم شما برا ابن سینا رو خبر ندارین؟رویان تعیین جتسیت انجام نمیدن

عزیزم توی ابن سینا هم جنین شناس خانومه...خانم دکترت اماده میکنه شمارو و جنین شناس میاد و جنین رو خیلی سریع وارد میکنه...کل پرسنل اتاق عمل خانوما خانمن به جز چندتا نیروی خدمات که اقا هستن

عزیزم توی ابن سینا هم جنین شناس خانومه...خانم دکترت اماده میکنه شمارو و جنین شناس میاد و جنین رو خیل ...

وااای خدارو شکر مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی همسرم خیلی حساسه میترسیدم آقا باشه.

سلام خوبین؟من دوماه پیش پانکچر داشتم از وقتی پانکچر کردم سیکل هام ۲۱ روزه شدن.امروز صبحم پریود شدم ل ...

عزیزم فردا برو سونو دکتر یه چکی کنه انشاءالله که کیست نیست و فردا وارد سیکل انتقال میشی و به زودی خبر بارداریتو بهمون میدی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فکر نکنم انجام بدن با بیهوشی

چرا انجام‌میدن عزیزم.یکی از بچهای نی نی سایت انجام داده

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.