2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم مرکز ما جنین شناس جنین رو انتقال میده یعنی دکتر زنان با سونو یا عمق رحم اول کاتتر رو داخل رحم ...

مرسی شادن جانم از پاسخت گلم شما کدوم مرکز میرین؟میشه خودمون جنین شناس رو انتخاب کنیم؟منظورمه که اقا نباشه؟

سلام.عزیزم.خوبی چقد دلم.برات تنگ.شده بود همیشه توفکرتم.دیدم.پیدات نیس دیکه پسرم خوبه خداروشکر الان ...

فذات گلم لطف داری🥰😍❤️شکر منم خوبم گلم این چند وقت واقعا سرم شلوغ بود وقت نمیشد سایت بیام ولی به یادتون بودم😘 ای جانم پس کم کم داره بزرگ میشه 😍 چه کارایی یاد گرفته ؟غذا خوردنش چطوره ؟ رفلاکسش خوب شد ؟ 

دختر من تنها کاری که خوب بلد شده انگشتای پاهاشو میخوره هی ور میره یا زبونش بیرونه درحال تف کردنه😂 روی سینه میذارم سریع خودشو برعکس میکنه😶اصلا زحمت نمیده نمیدونم چیکارکنم اینجوری پیش بره سینه خیز رفتنو یادنمیگره😣

غذاهم میدم خوشش نیاد لبشو داخل میبره قفل میکنه هرکاری میکنم باز نمیکنه یا غذا رو داخل دهانش نگه می داره 😣بچه داری واقعا سخته دهنو واقعا سیلبیس میکنه😂😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروهام آمپول پروژسترون و شیافش، فولیک اسید، انوکساپارین،ویتامین ب6،آسپرین و گلوکوفاژ هستش زینبی جو ...

خوب خداروشکر .پس برا سونو واژینال بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام نفسي جون ، ممنونم عزيزم خدا رو شكر خوبم ، خودت چطوري خانمي ؟ سونو كه نرفتم يكدفعه ١٠ شهريور با ...

ای جانننممممم 😍خدا خودش براتون حفظش کنه 🙏🏻😍❤️ 

مرسی شادن جانم از پاسخت گلم شما کدوم مرکز میرین؟میشه خودمون جنین شناس رو انتخاب کنیم؟منظورمه که اقا ...

قربانت، من همدان رفتم عزیزم

برای ما که شیفتی بود هر روز شیفت هرکدوم بود همون میومد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فقط استراحت اگر دیدی بیشتر شدزبونم لال آمپول پروژسترون رو جایگزین ی وعده شیافت کن

ممنون ثمین جون😙 فعلا همون دیشب بود دیگه توکل به خدا ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جااااانم به سلامتی عزیزم من روز پنجمم یه کم زیردلم و تخمدونام گاهی تیر میکشه و پاهام خیلی ...

عزیزم  منم گرفتگی.و تهوع که میگم مال عوارض پروژسترونه احتمالا.چون زوده فکر کنم برای علایم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام به روی ماهت. آره عزیزم رحمت خدا شامل حالم شد و انشالله شامل همه دوستای خوش قلب و مهربونم هم بشه ...

خداروهزارمرتبه شکررررررررر اینقدرخوشحال شدم ❤️😍😍😍😍😍ان شاالله بخیر خوشی بغل بگیری دوست گلم ار ته قلبم بعت تبریک میگم 🙏🏻🌹❤️

واااییی لیلا جون چه جالب منم یک هفته پیش رفتم موهامو کوتاه کردم و باورم هم همین بود که توی بارداری ر ...

میشه عزیزم مطمئن باش 🙏🏻😍منم اصلا باور نداشتم مادر بشم مثل یه رویا برام شده بود ولی خدا جوری بهم داد اصلا فکرشو نمیکردم 

برای چی هست اینو که میگین؟به من دکترم گفت آندومترت عالی هست نیازی به چیزی نداری.اما دیدم همه تقریبا ...

همون برای آندومتره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانم ها و مامانای قشنگ  برای دوستان انتقالی ( ۵نفر)

موری۳۳ و نوشین جون و روژان (خودم)و تی تی و الهام ۶۷

التماس دعا داریم 🙏🙏🙏

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊