2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
فدات بشم  الهی آمین خدا حافظ خودت و نی نی نازنینت باشه🌸🌿

زنده باشی عزیزدلم، ممنون😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آخر سر نفهمیدم سن بارداری ما چطوریه؟ شما آخرین پریودت کی بود؟ انتقالت چندم بود؟ 

اخرین پریودم ۱۸ تیر بوده تاریخ انتقالمم ۴ مرداد .. منم‌نفهمیدم طبق محسابه دوستان که هفته ششم هستم ولی سونو گفت ۴ هفته و ۴ روز براساس روزای انتقالم حساب کرد 

ای جونم یه ساک دیده پس منم ۶ هفته و ۴ روز رفتم قلبشو دیدم یبار ۸ هفته سونو شدم این دوشنبم که گذشت د ...

سلام شما چطور سن بارداری رو محاسبه میکنید بعد چند هفته از ازمایشتون رفتین سونو واژینال یا شکمی ؟؟

دیگه تو راهم میرم اشکالی داره برم ی روز یا دوروز فرقی میکنه

عزیزم عجب سرعت عملی 

نه اشکال که نداره، فقط اگه چیزی معلوم نبود استرس نگیر زود رفتی، این جور مواقع حتی یک روز هم خیلی تغییرات داره جنین از لحاظ تشکیل قلب 

عزیزم عجب سرعت عملی  نه اشکال که نداره، فقط اگه چیزی معلوم نبود استرس نگیر زود رفتی، این جور م ...

اخه نگران شده بودم 😁

سونو شکمی انجام دادم ساک تشکیل شده بود برای قلب گفت ۲ هفته دیگه بیا .. سن بارداری رو هم براساس روزای انتقالم محاسبه کرد گفت ۴ هفته هستی .

زینب جان من شنبه قراره برم ویزیت.اگه بخواد سیکل بعدی انتقال بده داروهامو از کی شروع میکنه؟میخوام ببی ...

اگر سیکل بلند باشه از 3 تا 5 پری ال دی شروع میشه و 19 روز بعد دکاپپتیل یا دیفرلین یا... 

اگر سیکل کوتاه باشه استرادیول از همون روز که رفتی

البته ممکنه تفاوت جزئی باشه

خانوما از ماهرخ خبری شد؟آزمایش دومش رو داد؟

آره دادم عزیزم ...تقریبا یه روز بعدش دادم ۲۵۷۱ بود 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

@زینبی_بابا    

گلم شما میدونی جنین پیشرفتی یعنی چی ؟من پانکچر اولم دو تا جنین ۳ روزه انتقال دادم ،بهم گفتن که دوتا جنین دیگه هم داری دو روز دیگه تماس بگیر که پیشرفت داشتن یا ن ؟به نظرت منظورشون بلاست بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 میدونم هیچ حرفی دلت رو آروم نمیکنه  میدونم چه حسی داری، بعد از ک ...

سلام خوبي عزيزم 

زينب جان من همونيم که گفتم ازمايش دادم منفي شدم بعد ازمايشم داروهامو قطع کردم امروز روز شونزدهم بود ک صب خون ديدم ي بي بي چک داشتم گذاشتم مثبت شد بنظرت چيکار کنم يعني باردارم؟ بخاطر قطع

کردن داروها منفي شدم؟ 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘