2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
مرسی عزیزم انشالله ❤️❤️❤️ شما آزمایش دادی؟ چی شد؟ به فکرت بودم

آره عزیزم دیروز عصر دادم.امروز باید تکرارش کنم ...۱۸۴۶ بود 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من پیش هردو تا رفتم اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم، حتی بعد پانکچر که رفتم ببینمش جواب نداد بگه ...

حالا یه دوست دیگه میگفتن عارفی به بیمارتوجه نمیکنه ..ولی من دوستمو خواهرش هردو میش عارفی دوتا بچه هاشونو به دنیا اوردن خیلی ازش راضی ان ایشالا شماهم اینبار نتیحه میگیری عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من از داروخونه های اکباتان پرسیدم نداشتن متاسفانه.کلافه ام از بس که  به خاطر رفلاکسش شبها ...

یعنی سارا دیشب دخترم داغون شد،منم نابود کرد با گریه هاش،من نمیفهمم چرا اینا باید اینقدر زجر بکشن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خوشگلم خوندم که جنینات موندن برات ..الهی بسلامتی انتقال بدی و خیلی زود مامان بشی .خیلی  خوشحال ...

سلام ماهيرخ جان مبارکا باشه دفعه چندمه

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
با نزدیکی که نباید. اما دوست نداره من باهاش برم تو، خجالت میکشه، دیگه اصلا نمیتونه نمونه بده

لیلا جون من همسرم به هیچ عنوان بدونه نزدیکی نمیتونه ...با دکتر اراسته صحبت کردم گفت اشکال نداره با نزدیکی هم میتونید

@زینبی_بابا    عزیزم من همسرم بدونه نزدیکی نمیتونه نمونه بده🤦‍♀️من با دکتر اراسته صحبت کردم گفتن اشکال نداره ....خواستم ببینم با نزدیکی خیلی رو کیفیت تاثیر میزاره یا فقط رو سرعت تاثیر میزاره؟🤔

آره عزیزم دیروز عصر دادم.امروز باید تکرارش کنم ...۱۸۴۶ بود 

مبارکه عزیزم

خدارو شکر

انشالله همه چیز عالی پیش میره و ۹ ماه دیگه بغلشون مبکنی

میدونم hcg میزنی ولی اون به تنهایی انقدر بتا رو بالا نمیبره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام. به. همگی. دخترای من در پایان 34هفتگی به دنیا آمدند و بعد از یک هفته بستری. الان درخانه هستیم. قسمت همه منتظرا بشه

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
 لی لای عزیزم از محبتت ممنونم این سری دکتر بهم اچ ام جی فقط داد.

امیدوارم بهترین جنین ها و متعاقبا خوشگل ترین و سالم ترین نوزاد ها بیان تو بغلت عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم البته که هنوز برای من رسیدن به این مرحله آرزوئه. خودم جز کاندیدهای جنین اهدایی بودم دکترم ...

آخی.عزیزدلم.ایشالله تو راهی که میری موفق باشی و بهترین نتیجه رو بگیری

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ای وااای😨😨😨 خوب شد پرسیدم.پس به همون زندگی عادی ادامه بدم بهتره. ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دا ...

آره گلم عادی عادی، و سالم سالم 

به علاوه مصرف مایعات و پیاده روی، اگر بتونی گاهی آخر هفته کوه برید هم عالیه ما هم اینکارو میکردیم حسابی روح و روانمون تازه میشد