2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
قرار شد همه مثبت فکر کنیم شادن جون. تو تیکرت رو بذار خدا خودش حواست به قلب کوچولوش هست. شک نکن 

چشم دوست مهربونم😙😙😙 توکل به خدا ...

تیکر خودتم مبارک💕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان عزیز  امیدوارم حال دلتون خوش باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها من یه کمکی ازت ...

سلام مرضی جون انشاالله سفید برفی زود خوب بشه 

چشم من به همسرم میگم بره از داروخانه های اطرافمون بپرسه حتما 🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرار شد همه مثبت فکر کنیم شادن جون. تو تیکرت رو بذار خدا خودش حواست به قلب کوچولوش هست. شک نکن 

عزیزم تیکر گذاشتما ولی نمیفته😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون از جوابدهیت عزیزم،منم یه سری آزمایش ایمنی انعقادی برام نوشتن ،گفتن اول باید پرونده ایمونولوژی ...

در مورد ایمونولوژی اطلاعی ندارم چون برای من ننوشتن فقط میدونم همونجا دکتر ایمونولوژی هم داره، برای من همزمان با ال دی آمپول سوپر فکت هم نوشتن و فکر کنم گفتن چهارده روز بعد از استفاده از ال دی شروع کنم به تزریق این آمپول و ادامه بدم حتی بعد از تموم شدن ال دی ها بعد خودشون تاریخ زدن که فکر کنم حدود پنج یا شش روز بعد از تموم شدن ال دی میشد که برم دوباره سونو که گفتن حتی اگه پری هم نشدی بیا، موقع اون سونو دیگه داروهای اصلی تحریک تخمدان رو که سینال و یا گونال و اچ ام جی هست نوشتن

ممنونم خداروشکر...ان شاء الله🤲 کوچولوت در چه حاله؟ لگد میزنه؟😍

ممنونم عزیزم، اره لگد میزنه دیگه شانس بچه منه تو این کرونا و گرما همش بیرون از خونه باشم از الان مثل مامانش تو سختی بزرگ میشه   

سلام دوستان خوبم من فردا با دكتر نصر انتقال دارم  ازتون ميخوام با قلب هاي پاک و مهربونتون دعا ...

عزیزم انشالله امروز اخرین انتقال میشه و مادر میشی به سلامتی 🌺🌺❤️❤️❤️

شما چندتا جنین و تخمک داشتین؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام دوستان عزیز  امیدوارم حال دلتون خوش باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها من یه کمکی ازت ...

سلام عزیزم عزیزم خوبی‌؟ 

گلم چشم حتما برات میپرسم فقط همون پودر اس امپرازول هستش گلم، اگر گیر نیومد دنبال اون باش 

دکتر قبلی پسرم براش نوشته بود، خیلی هم سخت از گلو بچه پایین ميره که دیگه دکتر پسرمو عوض کردیم و گفت تشخیص ریفلاکس اشتباهه، تشخیص استرس بالای من موقع شیر دادن بود که بچه م شیر نمی خورد، چون من عصبی بودم گریه میکرد، تو مطب دکتر از دست اون راحت شیر خورد، چندین دفعه هم رفتیم ولی وقتی خودم آروم شدم اونم شیر خوردنش خوب شد و گریه هاش کمتر

حالا برای شما نمیدونم چه جوریه، اگر تهران بودی میگفتم حتما پیشش بری(فقط از نوع ماسک زدنش حرص میخورم🤦‍♀️) 

منظورم اینه ریفلاکس رو همه دارن ولی تعداد خیلی خیلی کمی دارو نیاز دارن

عزیزم خونه مامانت بود چه طور بود دخترت؟ 

سلام مرضی جون انشاالله سفید برفی زود خوب بشه  چشم من به همسرم میگم بره از داروخانه های اط ...

سلام به روی ماهت عزیزم 

ان شاء الله 

عزيزم ممنونم از محبتت، خدا خیرت بده گلم 

فقط لیانا جان من اشتباه نوشتم شربت، این دارو بصورت قرص هست، دوز 20 و 40 داره، 20 باشه بهتره ولی چون کمیاب اگه 40 هم گیرم بیاد میخوام

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم عزیزم خوبی‌؟  گلم چشم حتما برات میپرسم فقط همون پودر اس امپرازول هستش گلم، اگر گیر ...

سلام به روی ماهت عزیزم 

خداروشکر خوبم 

زینبی جان این بصورت قرص با دوز 20 و 40،بله یه نوع از امپرازول هستش 

گلم درسته حرفت استرس خیلی تأثیر داره ولی من با شرایطی که رعایت میکنم شکر خدا دخترم کمتر بالا میاره ولی زینبی جان من بخاطر اسیدی هستم که میاره بالا و اذیتش میکنه شبها، یعنی اگه استفراغ هم نکنه، اون اسید نمیزاره راحت بخوابه 

دخترم شیر میخوره ولی این بالا آوردن ناراحتم میکنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم سونو روز دهم بود  دکتر گفت خوبه سونو به نسبت سنت خوبه گفت  ۵  ۶ تا فولیکول ...

شما باید خودتون رو با خودتون مقایسه کنید.۵-۶ تا خوب هست و به احتمال زیاد ۳-۴ جنین دست کم خواهید داشت.من دوستی رو سراغ دارم حدود ۴۰ سال هستن.۳تا تخمک داشتن و ۳ تا جنین تشکیل شد براشون انتقال دادن و الان ۸ هفته باردارن.به نظره من بحث میکرو فقط فقط شانس هستش.و یه جورایی خواست خداوند

چون کسانی هستند با چندین جنین میکرو منفی میشه ولی هستند خانم هایی که حتی با یک جنین باردار شدن.

با امید و مثبت برین جلو که انشالله خواست شما با خواست خداوند یکی باشه