2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من صبححتما پیگیری میکنم

خدا خیرت بده عزیزم، ممنونم از محبتت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
لی لا جون عزیزم همیشه یه قدم اونور تر خودتم ببین همسر عزیزت خیلی مرده که این جمله قشنگ مشکل ماست رو ...

دوست خوبم مطمئنننننن باش نتیجه میگیری. خواهر من همسن شماست و تقریبا شرایط مشابه شما رو داشت.بعد از بیست و دو سال نازایی وقتی چهل ساله بود و دیگه امیدی نداشت، بعد از شنیدن طعنه ها و زخم زبونها وقتی که زندگیش تا مرز فروپاشی پیش رفت بطور معجزه آسایی باردار شد و ورق زندگیش برگشت. خدا همیشه از رگ گردن به ماها نزدیکتره اما خودش گفته جایگاهش توی قلب های شکسته است،

از خدا میخوام هر چه زودتر دل همه منتظرها رو شاد کنه و اولویت با اونهایی باشه که دل شکسته ترن🙏🏻

سلام دوستان عزیز  امیدوارم حال دلتون خوش باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها من یه کمکی ازت ...

سلام عزیزم. خوبی؟ اوضاع بهتر شده؟ لطف میکنی اسم لاتینش رو بنویسی یه آشنا اوی داروخانه دارم برات پیگیری کنم 

مروارید جون من پنج شنبه پانکچر کردم سه شنبه انتقال دارم به امید خدا.  با اراده و قوی برو جلو خ ...

خداروشکر عزیزم،انشاا... که با موفقیت کارت انجام میشه و یه نی نی جذاب و سالم و خوب خدا نصیبت میکنه😘

دوست خوبم مطمئنننننن باش نتیجه میگیری. خواهر من همسن شماست و تقریبا شرایط مشابه شما رو داش ...

فدات بشم اینقدر حرفت از ته دل بود که اشکم سرازیر کرد.

من خسته، دل سپردم بخدا و راضیم به هرچی برام میخواد

الهی خدا از نور قشنگش بتابونه به آینه دلای همه ما

ممنونم عزیزم

فدا بشم اینقدر حرفت از ته دل بود که اشکم سرازیر کرد. من خسته، دل سپردم بخدا و راضیم به هرچی برام بخ ...

فدات بشم عزیزم. از همین فضای مجازی مهربونیت و دل پاکت قابل لمسه. امیدارم بهترین ها در انتظارت باشن 🥰