2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
هزینه هاش اصلا برام مهم نیست. این مدت خیلی با این موضوع مواجه شدم که خدا پول هزینه درمانمو برام‌جور ...

اگر واقعا به این حرف اعتماد داری از اعاق قلبت از خدای مهربون بخوان .پاشو با انرژی صد در صد خودتو آماده کن آرایشگاه برو خونه رو مرتب کن کارای عقب فتاده خودتون رو انجام بده . جوری که انگار داری خونه رو مهیا میکنی برای اوندن نی نی . مطمئن باش خدا کمکت میکنه

نازنین جان در مورد این قرص میشه بیشتر برام توضیح بدی؟ من سهشنبه به لطف خدا انتقل دارم

عزیزم  من ضخامت اندومترم بالا بود برای همین دوتا امپول واریوپپتیل زدم ازاونور خیلی نازک شد دکتر فرتیل سی ام داد گفت برای رحم خوبه من که دوران انتقال دوباره ضخامتم بالارفت اصلا نخوردم ولی اگه اشتباه نکنم ساحل جون دوران انتقال هم خورده بود ...شما که چندروز دیگه انتقال داری به دردت نمیخوره چون تودوران بارداری نباید بخوری ....ایشالا که وضعیتت عالی باشه و انتقالت مثبت بشه عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر عارفی خوب نوبت دهیش طولانی هست الانم که به خاطر کرونا فقط اوناییکه شرایط خاص دارن بیمارستان بهم ...

اهان اره دکتر عارفی معروف تره انگار دوستم زنگ زده مطبش گفتن تامهر پدیرش نمیکنن ...حالا شاید از طرف دکترش نامه ببره قبول کنه وانتقال بده براش 

پرولاکتین هورمون شیردهی هست و اگر کم بشه شیر هم کم میشه ولی خود بخود کم نمیشه، مثلا پسرم درست سینه م ...

اره زینبی جون دقیقا مثل من تودوران شیر دهی اصلا شیر نداشتم نمیدونستم از پرولاکتین میتونه باشه الانم بعد شش سال سینمو ک فشار میدم شیر میاد سرمم خیلی درد میکنه ممکنه از هیپوفیز باشه؟

سلام بچه‌ها

من امروز انتقال داشتم. جنین‌هامو نشونم دادن 😭

فکر نمیکردم انقد احساساتی بشم. فسقلی‌هام همشون باکیفیت بودن. خیلی با انرژی خوبی در موردشون باهام حرف زدن. دکترم هم گفت انتقالت عالی انجام شد.  

دکتر گفت مراقبت خاصی نداره، فقط نزدیکی نداشته باش و کار سنگین نکن.

حس عجیبی دارم. گیج و گنگم...

مرسی عزیزم‌نمیدونم چیا هستن میترسم تداخل دارویی باهاشون داشته باشم چون باید ناشتا باشم 

برو روز قبلش از آزمایشگاه بپرس ما آزمایشامونو همه رو ابن سینا انجام دادیم دکتر نصر دیگه برام ننوشت فقط دوتا آزمایش برام نوشت یکیو که قبلا انجام دادم یکیم که فردا باید انجام بدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اره زینبی جون دقیقا مثل من تودوران شیر دهی اصلا شیر نداشتم نمیدونستم از پرولاکتین میتونه باشه الانم ...

عزیزم حتما باید بری بررسی کنی این ترشح چیه، چون تمام ترشحات از سینه به خاطر پرولاکتین نیست 

حتما بررسی کامل و معاینه سینه نیاز داری گلم

اره زینبی جون دقیقا مثل من تودوران شیر دهی اصلا شیر نداشتم نمیدونستم از پرولاکتین میتونه باشه الانم ...

گلم بعد از زایمان تمام خانم ها از جمله من و شما پرولاکتینمون به اندازه کافی بالا میره، اما برای شیردهی فقط پرولاکتین کافی نیست، هورمون دیگه ایی به نام اکسی توکسین هم لازمه که شیر تولید شده ترشح بشه، که گاهی به خاطر استرس، کم خوابی، افسردگی، کم مک زدن نوزاد، سزارین و... ترشحش کم هست و اون موقع مشکل ساز میشه

بعد مادرهایی مثل ما چون شیر رو نمی بینیم می‌ترسیم نوزاد گرسنه بمونه، و خب حق هم داریم و بعد چی میشه؟ 

بچه رو زیر سینه نمیذاریم و شیشه میدیم، اون وقت دیگه بدن فکر میکنه به شیر زیاد نیازی نیست و تولیدش رو کم و کمتر میکنه تا جایی که آروم آروم قطع میشه

سلام سارا جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟خودت بهتر شدی؟

سلام عزیزم

خوبیم.شکر خدا

شما چطورید؟ میوه تو دلت چطوره ؟😍 

رفتی غربالگری به سلامتی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه‌ها من امروز انتقال داشتم. جنین‌هامو نشونم دادن 😭 فکر نمیکردم انقد احساساتی بشم. فسقلی‌ها ...

به سلامتی عزیزم...ان شاء الله  نه ماه دیگه میان بغلت فسقلی ها به خوبی و خوشی 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بعله درسته ۵تومن فقط تعیین جنسیت بود ۲و۸۰۰ هم روزپانکچرم کورتاژ شدم که مشکل من بود همون حدود ۱۵ تومن ...

یعنی چی روز پانکچر کورتاژ شدی تا حالا نشنیدم ؟؟🤔🤔

ان شاءالله که بزودی باردار میشی عزیزم