2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
من همیشه میزنم چون تنبلی تخمدان دارم اگه قرص نخورم امپول میزنم بعد ۵ روز میشم ولی الان ۱۴ روز گذشته ...

پس یه ازمایش بدین .اگه مثبت بود که خداروشکر اگرم نبود سونو بشین شاید کیستی چیزیه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم این آمپول آزادسازی هست، به منم دکاپپتیل اگه اسمشو اشتباه نکنم داد برای آزادسازی، دکاپپتیل خارجی ...

پس ایرانیه چرا چهارتا زیاد نیست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
پس ایرانیه چرا چهارتا زیاد نیست

به من دو تا خارجی همین دکاپپتیلو داده بود و دوتا دیگه که اسمش یادم نمیاد، نه زیاد نیس، برای منم چهار تا بود آزادسازی، حتما لازم دونسته گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها من ۱۴ روزه امپول پرژسترون زدم پریود نشدم کسی بوده تا حالا مثل من ک امپول بزنه پری نشه ؟؟ ...

بله عزیزم من از بعد عید دیگه بدون دارو پریود نمیشم دوتا پروژسترون‌ زدم بعد ۱۷ روز پریود شدم

سلام زیبنب جون خوبی عزیزم؟ یه سوالی به نظرت رویال ژلی خوبه مصرف کنیم برای تقویت تخمک و اسپرم؟ یه سوا ...

من تستفاده کردم هم خودم هم همسرم از ابتدای پریودی هردومون خوردیم. اما در مورد پرولاکتین اطلاع ندارم. غیر از دارو با تغذیه میشه پرو لاکتبن رو کاهش داد؟

مهار ازاد سازیه عزیزم .سر ساعت بزن فقط

عزيزم شما ازمايش داديد

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
بله عزیزم من از بعد عید دیگه بدون دارو پریود نمیشم دوتا پروژسترون‌ زدم بعد ۱۷ روز پریود شدم

شما ذخیره تخمدانتون چجوریه؟ اخه شنیدم اونایی ک ذخیره کم دارن ممکنه اینجوری شن ولی من بخاطره تنبلی ذخیره ام بالاس

شما ذخیره تخمدانتون چجوریه؟ اخه شنیدم اونایی ک ذخیره کم دارن ممکنه اینجوری شن ولی من بخاطره تنبلی ذخ ...

من رو ۱۶ هستش ذخیره ام‌و تنبلیم شدیده. یکی از عوارض پلی کیستیک‌بودن هم پریود نامنظمه.تا عید خوب بودما بعدش دیگه بهم ریخت البته عوارض داروها هم هست احتمالا

هنوز برای  پانکچر نرفتی؟ بعد میدونی هزینه پانکچر و انتقال چقدر میشه ؟

نه هنوز به پانکچر نرسیدم

نه قبلا تو ابن سینا فقط پانکچر انجام دادم حدود ۱۰ تومن شد

اما انگار یکی از دوستان گفت بهمن از اول تا اخر انتقال حدود ۲۰ تا ۲۵ میشه

من رو ۱۶ هستش ذخیره ام‌و تنبلیم شدیده. یکی از عوارض پلی کیستیک‌بودن هم پریود نامنظمه.تا عید خوب بودم ...

نوشین جان خییلی برات خوشحال شدم عزیزم ماشاالله فندقات از الان معلومه چه آتیش پاره ای هستن انشالله که زود زود همشون پشت هم بیان و خونه رو مهدکودک کنین🤩😄😄

گلم شما رویال ژلی رو از کجا خریدین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن