2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست

خانوما دکتر نصر به من 4 تا آمپول واریوپپتیل داده که باید هر چهار تارو پس فردا 10 شب به بازوم بزنم کسی تابحال اینجا زده چی هست ؟

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر کم ذخیرتون چنده شما؟ چند سالتونه؟

کمه ؟؟قبلش کلی آمپول زدم این فکر کنم واسه آزاد سازیه ولی نمی دونم چرا اینقدر زیاد داده ذخیرم فکر کنم 3

اها من فک کردم‌کلا همینارو داده بهت نه کم نیست پس ذخیرت هم خوبه ایشالا مثبت میشی

آره اینطوری 

انشأالله ممنون عزیزم😍🙏

عزیزم مباااارکت باشه😍😍😍 ولی وای وای انشاالله اینا به دنیا بیان از اون بچه هایی میشن که از دیوار ر ...

ای جانم عزیزم مبارکه باردار شدی دوست مهربونم

ایشالله به سلامتی زایمان کنی

چشمت بی بلا عزیزم 😍 😍 😍 😍  دقیقا منم هر بار از جلو رویان رد می‌شدیم بهشون سلام میکردم، الا ...

سلام زیبنب جون خوبی عزیزم؟ یه سوالی به نظرت رویال ژلی خوبه مصرف کنیم برای تقویت تخمک و اسپرم؟ یه سوال دیگه پرولاکتین رو بالا نمیبره؟ چون به من بگی پخ پرولاکتینم میره بالا 

خانوما دکتر نصر به من 4 تا آمپول واریوپپتیل داده که باید هر چهار تارو پس فردا 10 شب به بازوم بزنم کس ...

مهار ازاد سازیه عزیزم .سر ساعت بزن فقط

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانوما دکتر نصر به من 4 تا آمپول واریوپپتیل داده که باید هر چهار تارو پس فردا 10 شب به بازوم بزنم کس ...

گلم این آمپول آزادسازی هست، به منم دکاپپتیل اگه اسمشو اشتباه نکنم داد برای آزادسازی، دکاپپتیل خارجی هست، من اول گیرم نیومد بعد خیلی گشتم واریوپپتیل گفتن داریم گفتن ایرانیه فکر می کنم، باز گشتم همون دکاپپتیل گیرم اومد زدم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها من ۱۴ روزه امپول پرژسترون زدم پریود نشدم کسی بوده تا حالا مثل من ک امپول بزنه پری نشه ؟؟ ...

من .با امپول پریود نمیشم ..قرص میخورم پنج شب شبی دوتا 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩