2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
مرکزی که من  میرم میگه ۲۴ ساعت استراحت نسبی.بعدش روال عادی زندگی .... حتی بعد از انتقال نمیذار ...

شمام همينکارو کرديد؟ 

کي ازمايش داري

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای ایشالله که خدا خودش مشکلشو حل کنه  آره منم دقیقا از همین میترسم دوستتون میدونین ذخیره ...

فکر کنم گفت ذخیره اش یک بوده

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
منم کیست داشتم خودم دارم یاز میخورم تا ماه بعد دارو ها تزریق کنم برم پانکچر  چند سانت بود کیست ...

یاز بهتر از ال دی هست؟ چهار گفت نمی دونم حالا  سانته یا میلیمتر  کیستم 

وای بچه ها، من فردا انتقال دارم. استرس دارم بعد میدونین چی شد؟ گفتم چندتا جنین تشکیل شد گفت هنوز مع ...

الهی...🌺🌺🌺🌺

چه کلمات و احساس قشنگی

از خدا روزی رو برات میخوام که در کمال خیر و شادی و سلامتی رشد و پیشرفتشون رو ببینی که دارن با تلاش به درجات بالای پیشرفت میرسن

برای همه تون همینو از خدا طلب میکنم 🌿🤲🌿

بله عزیزم آزمایش انعقادی دادم ،غلظت خون داشتم که تو این انتقال بهم آسپرین و آنوکسا دادن ، البته هیچ ...

یعنی سه روزه فریز کردن و وقتی ذوب کردن گذاشتن بلاست بشه؟ هر هشتا رو پنج روز نگه داشتن و ب جز دو تا بقیه اوت شدن؟

چند ماه کمرت رو میبستی؟

اینجا بچه های تاپیک میگن سیاه دونه بمالید و بعد با شال ببندید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

امروز با همسرم  رفتیم رویان نفری ۲۵۰ هزار تومن بابت تست حلقی کرونا ازمون گرفتن هزینه ها خیلی گم بود اینم اضافه  شد 😑

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
امروز با همسرم  رفتیم رویان نفری ۲۵۰ هزار تومن بابت تست حلقی کرونا ازمون گرفتن هزینه ها خیلی گم ...

من اردیبهشت تست  دادم البته فقط خون گرفتند 120 تومن شد تو مرکز نیکان . درسته هزینه ها زیاد میشه ولی به نظرم خوبه حداقل کرونا این وسط نمیگیریم 

دوستم ازتون یه سوال داشتم. من از دوشنبه میخوام سینافکت رو تزیق کنم. روزی ۵۰ واحد. بعد دوتا بیشتر بهم ...

عزیزم سینافکت رو دکتر عارفی به منم داده ۴۰ واحد از همون دوتا استفاده کردم

تا معاینه بعدی استفاده کن توی معاینه بعد مقدارش رو کم میکنه و داروی تحریک بهت میده

نگران نباش به اندازه بهت میده

راستی ذخیره ات چنده

و بعد، مطب میرفتی یا کجا؟

امروز با همسرم  رفتیم رویان نفری ۲۵۰ هزار تومن بابت تست حلقی کرونا ازمون گرفتن هزینه ها خیلی گم ...

کدوم مرحله هستید ک آز گرفتن؟ دکتر دارو پانکچر نوشته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم کیست داشتم خودم دارم یاز میخورم تا ماه بعد دارو ها تزریق کنم برم پانکچر  چند سانت بود کیست ...

کاش منم ماه پیش می خوردم اخه ماه پیشم داشتم بهم گفتن پرید بشی کیستت از بین میره ولی بخاطر کیست پریدم طولانی شد اینبار که با امپول پرید شدم کیستام دوتا شده هر ماه داره سیکلم عقب میوفته و هرماه دریغ از ماه قبل چون تخمکام کم میشه همش   

من اردیبهشت تست  دادم البته فقط خون گرفتند 120 تومن شد تو مرکز نیکان . درسته هزینه ها زیاد میشه ...

بله اون تست خون قبلا دادم ولی خوب لااقل باید یه کم پول کمتر از ما بگیرن   خلاصه تست اشکمم دراورد

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

[QUOTE=150777698]بله اون تست خون قبلا دادم ولی خوب لااقل باید یه کم پول کمتر از ما بگیرن  اخه خلاصه تست اشکمم در ...

وای خداکنه همه مون زودتر خلاص بشیم چقدر اخه باید درد بکشیم