2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سللم خانوما ..بعد از انتقال اگه باردار باشیم ..مثلا روز دهم به بعد نباید حالت تهوع باشه؟؟ اصلا کسی ب ...

عزیزم برای من تهوع از ۶ هفته شروع شد خیلی سخته سر دخترم اصلا اینطوری نبودم شاید یکیم کم یا اصلا تهوع نداشته باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  من امروز روز یازدهم پریودیم هست روز چهاردهم تخمک کشی دارم انشاالله امروز ترشحات د ...

عزیزم منم به شدت ترشح داشتم طبیعیه به خاطر داروها تعداد فولی هاتون زیاد شده و ترشحات به این خاطر هست

مرضی جونم نمیدونستم اینقدر سختی کشیدی . اما این روزا میگذره و روزی میاد که فقط و فقط از بودن با خانو ...

ممنونم عزیزم، بهترین کار همین دعاست، خیلی بهش محتاجم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم برای من تهوع از ۶ هفته شروع شد خیلی سخته سر دخترم اصلا اینطوری نبودم شاید یکیم کم یا اصلا تهوع ...

مامان ماهک هفته ی بارداریه منم حساب میکنی بلد نیستم آخه

روز هفتم مرداد انتقال دادم الانم روز 17 هستم البته جنینای بلاستم رو حساب کردم یه دونه سه روزه ام دو روز قبلش انتقال دادم ولی خودم فکر میکنم یکی از بلاستا ممکنه گرفته باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من فکر میکردم اگر عمل کنی بعدش بچه دار نمیشی  الان خداروشکر مثبت شدید؟چطور با ۸سانت انتقال داد ...

همه چي بستگي اول به خدا بعد دكترت داره من فيبروم هام رشد خيلي سريعي دارناما در طول بارداري بزرگ نشدن تو فاصله بين در بارداري ٤ تا فيبروم با رشد بالا داشتم

دفعه اول كه مي خواستم اقدام براي بارداري كنم رفتم رويان گفت بايد هيسترو بشي اگه جواب نده عمل بشي اما دكتر خودم گفت لازم نيست من از همين رحم بچه ميگيرم دكتر و مهارتش خيلي مهمه

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
آمپول ویتامین دی شیر سویا اگر تیرویید ندارین روزی یک لیوان  فرنی با نشاسته  حل کر ...

ممنون عزیزم.خیلی اطلاعات خوبی دادی.

شما هم انگار تازه پانکچر شدی.مشخص شد که انتقال میدن یا نه؟

خدایا شکرت  
عزیزم برای من تهوع از ۶ هفته شروع شد خیلی سخته سر دخترم اصلا اینطوری نبودم شاید یکیم کم یا اصلا تهوع ...

مرسی عزیزدلم ..آخه همش میگم من تهوع ندارم حتما اینبارم منفیم ..اولاش خوب تحمل کردم ولی انگار الان که دارم به جواب ازملیشم نزدیک میشم استرس دارم و نگرانم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مامان ماهک هفته ی بارداریه منم حساب میکنی بلد نیستم آخه روز هفتم مرداد انتقال دادم الانم روز 17 هست ...

بلاست ٥+١٤+ تعداد روز هاي گذشته از انتقال

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
مرضی جون درکت میکنم.من تازه چند روزه که حال روحیم خوب شده..تجربه من از روزهای بعد از زایمان اینه که ...

سارا جان اولاً خدا پدر و مادر شما و اون فامیل همسرتون رو بیامرزه، و بنظرم هیچوقت هیچوقت لطفش رو فراموش نکن دوست عزیزم 

آره عزیزم حرفهات کاملاً درسته، من خییییییلی به کمک نیاز دارم، درسته همین الآن هم مامانم غذا درست میکنه و میفرسته برام ولی من بیشتر از هر چیزی الآن به استراحت جسمی نیاز دارم، چون متأسفانه وقتی هم کرونا گرفتم، همسرمم مبتلا شد، و چون بشدت ضعف و تب بالا داشت، من تمام انرژیم رو براش گذاشتم و نزاشتم بره بیمارستان، کلی سرم تو خونه با تقویتی براش زدم، اون خیلی زود دو روزه سرپا شد ولی من متأسفانه خییییییلی تحلیل رفتم 

همسرم میگه هرکاری که فکر میکنی حالت رو خوب میکنه انجام بده، واقعاً وجود شماها تو این دوره زمونه، غنیمت بخدا، ماها هیچکدوم همو ندیدیم ولی با تمام وجود همدیگرو درک میکنیم، خدا از خواهری کمتون نکنه عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم اينجوري نگو ، متاسفانه الان شرايط روحي شما علاوه بر سزارين به خاطر كرونا هم هست ولي سعي كن بر ...

ان شاء الله همینطوره، به امید روزهای خوب زندگی میکنم، دیگه هممون به همین امید زنده ایم عزیزم 

فعلاً در جنگ با احساسات منفی هستم، اون یکم زورش زیاده ولی منم تلاش میکنم

یا امام رضا ناامیدم نکن