2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بچه ها من چهارشنبه پانکچر شدم. الان از دیشب یکم لکه بینی دارم. میدونین علتش چیه؟ 

موقع ترخیص به من گفتن لکه بینی کم طبیعیه اما اگر زیاد باشه باید اطلاع بدی به دکترت.

من بعد اینکه به هوش اومدم نیم ساعت بعد یک چیزی از تو واژنم کشیدن بیرون نگاه کردم دیدم خونیه . گفتم چیه گفتن توش گاز داره خون داخل رو میکشه به خودش تا بعدا زیاد لک بینی نداشته باشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاً همینطوره، من هنوز بعد از سزارین سرپا نشده بودم که کرونا گرفتم و مجبور بودم به خودم و شوهرم بر ...

مرضی جونم نمیدونستم اینقدر سختی کشیدی . اما این روزا میگذره و روزی میاد که فقط و فقط از بودن با خانوادت لذت ببری. برای آرامش روحت دعا میکنم

موقع ترخیص به من گفتن لکه بینی کم طبیعیه اما اگر زیاد باشه باید اطلاع بدی به دکترت. من بعد اینکه به ...

آهان مرسی عزیزم

به منم گفتن اگه خونریزی داشتی تماس بگیر. این در حد لکه. آخه تا دیروز چیزی نبود. گفتم نکنه بچه ام داره میفته   

آهان مرسی عزیزم به منم گفتن اگه خونریزی داشتی تماس بگیر. این در حد لکه. آخه تا دیروز چیزی نبود. گفت ...

دا چین جان شما نمیدونی بچه ها از کدوم دکتر تو ابن سینا راضی هستن؟یکی از دوستان سوال داره

سلام خانوما خوبین ببخشید من پرولاکتینم همیشه بالا بوده و هست بنظرتون قبل از اینکه برم برا ivfخودم تو ...

به نظرم درمان کن بعد برو

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
زینب جان حالا من تا روز انتقال باید چیکار کنم؟چطوری خودمو تقویت کنم که احتمال مثبت شدنم بالا بره؟

آمپول ویتامین دی

شیر سویا اگر تیرویید ندارین روزی یک لیوان 

فرنی با نشاسته 

حل کردن نشاسته در آب 

ویتامین ها

چرب کردن شکم با روغن ساه دانه

مغزها و گرمیجات به حد تعادل.

یکی دو روز قبل انتقال میگن گرمیجات رو قطع کنید

بعد انتقال هم گرمیجات نخورین اما شیر سویا و فرنی و نشاسته در اب رو ادامه بدین

نوشین عزیزم این جمله خیلی خیلی قشنگه و بار دومه که اینجا میبینم الان اشک تو چشمام جمع شده و برای هم ...

مرسی عزیز دلم ایشالا رحمت خدا شامل حال همه ما بشه 

با متن زیر هم واقعا موافقم

من هر شب که میخوابم از نوک پا تا فرق سرم از اندامهای بدنم تشکر میکنم در آخر هم از خدا و کائنات سپاسگزاری میکنم و برای همه دعا میکنم مطمئنم این انرژی صدها برابر به خودم برمیگرده

درسته عزیزم حرفهاتون، همسر خودمم میگه تو ضعیف نیستی، چون سختی های خییییییلی بیشتر ازینو کشیدی تا بچه ...

مرضی جون درکت میکنم.من تازه چند روزه که حال روحیم خوب شده..تجربه من از روزهای بعد از زایمان اینه که فقط تنها نمون تو خونه.کمک بگیر از بقیه.منم مثل شما شدیدا به همسرم وابسته بودم و هستم.تو این سیزده سال زندگیمون یک شب هم جدا از هم نبودیم.تو سختترین شرایط کنار هم بودیم.بعد از زایمان هم خیلی مقاومت کردم تو خونه بمونم و مثل قبل خونه و زندگی رو بچرخونم.ولی اشتباه کردم راستش.چون واقعا از نظر جسمی ضعیف شده بودم.تقریبا یک ماه رو با درد و اشک و حال روحی و جسمی خراب گذروندم.تااینکه یکی از اقوام همسر که خدا خیرش بده به دادم رسید.به اصرار خودش رفتیم خونشون و خیلی کمکم کرد..هم حال روحیم هم جسمیم خیلی خیلی بهتر شد.

بچه تا دوماهگی نگهداریش بدون کمک یکم سخته.تا دوماهگیش سعی کن که تنها نمونی و شبها هم از نظر من پیش مادرت بمون که کمکت کنه تا کم خاب نشی و بدنت قوی شه.

اگه شیرت کمه حتما شیرخشک بده به بچه.بزار سیرشه راحت بخابه.خودتم استراحت کن.منم عفونت بیمارستانی گرفته بودم بعد از سزارین.دائم تب و لرز داشتم.شیرخشک دادم به پسرم به توصیه دکترش.قد و وزن دوماهگیش عالی بود خداروشکر.قد ۶۳ وزنش ۶ کیلو.مطمئنن با شیر خودم هیچ وقت اینطوری نمیشد..سخت نگیر به خودت.کمکی بده حتما.

ان شاء الله که زود زود حالت خوب خوب میشه مامان قوی مهربون

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚