2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ان شاالله ب زودی این دوران میگذره. نمیخوای با صلاح دید دکتر تغییر بدین شیر خشک رو؟ شنیدم نان سیر کن ...

امشب بهش آپتامیل دادم، فعلاً خوابیده، امیدوارم بهش بسازه 

خدا بهت صبر و توانایی بده، من توی یکیش موندم، دوتا واقعاً سخته 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم.درکت میکنم واقعا سخته بیخوابی وخستگی ادمو دیونه میکنه مخصوصا ک دوره بیماری هم.پشت سرگذاشت ...

بردم دکتر بهش امپرازول داد، بعضی وقتها خیلی خوبه، بعضی وقتها دوباره بی قرار و غیر قابل کنترل میشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم اول که بچه ها اوایل زیادمیخورن و گرسنه میشن و اینکه یکی از دلایلی هم ک  دوس داره بخوره بخ ...

آره عزیزم میدونم، متأسفانه نمیدونی شیر بهشون بدی یا ندی 

نفسی جان، بخدا گریه های خودم فقط بخاطر مظلومیت بچمه، میبینم درد میکشه نابود میشم، هیچ کاری هم نمیتونم براش کنم 

مرضیه جان شما دو تا مرحله خیلی سخت از لحاظ جسمی رو گذروندی، هم سزارین هم کرونا. افسردگی بعد از ...

دقیقاً همینطوره، من هنوز بعد از سزارین سرپا نشده بودم که کرونا گرفتم و مجبور بودم به خودم و شوهرم برسم، از لحاظ روحی هم که هم زایمان هم کرونا نابودم کرده، باورت میشه تو مدت 2 هفته 16 کیلو کم کردم، در صورتیکه من تو بارداری فقط 9 کیلو اضافه کرده بودم، وقتی شیر میدم احساس میکنم جونم داره از دست و پام میزنه بیرون، اتفاقاً تصمیم گرفتم روزها برم پیش مامانم، که هم از لحاظ روحی هم جسمی بهم انرژی میده، شبها هم بیام خونه خودم، چون واقعیت من به شوهرم خییییییلی وابسته ام، و بهترین تکیه گاه و دوستم خودشه، علت سرپا موندنم فقط و فقط وجود همسرمه، که همیشه منو شرمنده خودش میکنه 

از خدا میخوام به همه آرامش بده، به زندگی منم آرامش رو برگردونه، آمین 

من خودم خداي فيبرومم نترس عزيزم من يه فيبروم ٢٢ سانتي عمل كردم بعد با يه فيبروم ٥ سانتي IVF كردم الا ...

من فکر میکردم اگر عمل کنی بعدش بچه دار نمیشی 

الان خداروشکر مثبت شدید؟چطور با ۸سانت انتقال دادن؟خیلی بزرگه که

بله عزيزم خدا رو شكر رفع شد ، فعلا منتظر جواب آزمايش سل فري هستم و محتاج دعاي دوستان .

مامان سبحان فیبروم شما یادتون نیست چند سانت بود؟با ۳سانت میشه دوتا جنین انتقال داد؟داروهای ای وی اف باعث افزایش سایزش نمیشه زیاد؟

دقیقاً همینطوره، من هنوز بعد از سزارین سرپا نشده بودم که کرونا گرفتم و مجبور بودم به خودم و شوهرم بر ...

الهی خدا برای هم نگهتون داره. این بهترین تصمیمه. من خودم بعد از زایمانم دو ماه فوق العاده سخت از لحاظ روحی رو گذروندم و کاملا درک میکنم شما الان چه حالی داری. من از اول زایمان پیش مامان بودم تا حدود بیست روز. بعد از اون تقریبا ده روز رفتم خونه خودم اما شرایطی برام پیش اومد که دوباره برگشتم خونه مامان و تا چهار ماه اونجا موندم. اگر اون موقع دلگرمی و آرامشی که از حضور مامان دریافت میکردم نبود معلوم نبود از لحاظ روانی الان تو چه وضعیتی بودم.

گلم من یه توصیه دیگه هم برات دارم البته فقط تجربه شخصی خودم هست. چون حرف و حدیث درموردش زیاده شما خودت هم تحقیق کن. من به دخترم پستونک میدادم که هم به دل دردش کمک می‌کرد هم رفلاکس. یه موقع هایی بچه ها سیر هستن اما مکیدن بهشون آرامش میده. راستش من خیییلی راضی بودم و انشالله برای بعدی ها هم حتما استفاده میکنم.

مامان سبحان فیبروم شما یادتون نیست چند سانت بود؟با ۳سانت میشه دوتا جنین انتقال داد؟داروهای ای وی اف ...

عزيزم واقعا يادم نيست اگر تونستم سونوهاي قبليم رو پيدا كنم بهت ميگم ولي مطمئنم كه از ٣ سانت هم شايد بيشتر بود مهم جاي فيبروم هست براي من ساب سروزال هست كه خارج رحم هست و اثر فشاري هم نداره ، اگر بخواد برات مشكلي پيدا كنه خود دكتر بهت ميگه براي من حتي سونوي داپلر هم نوشتن و انجام دادم و گفتن مشكلي نداره ، ان شا الله كه براي شما هم هيچ مشكلي ايجاد نميكنه .