2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
فعلا قصددارم ۳ماه دیگه انشالا برم میکرو ...تااونموقع بزرگ نمیشه؟اگر بزرگ شد وعمل لازم شد بعدش مشکلی ...

نه هیچ جای نگرانی نداره

به این زودی ام بزرگ نمیشه

اما اگه دیر میخوای میکرو کنی به دکترت حتما بگو شاید قبلش بخواد لاپاراسکوپی کنه البته خیلی بعیده این سایز مشکلی ایجاد نمیکنه

چون خودم داشتم و پرسیدم بهتون گفتم

نه هیچ جای نگرانی نداره به این زودی ام بزرگ نمیشه اما اگه دیر میخوای میکرو کنی به دکترت حتما بگو ش ...

آخه مندوماه قبل سونو دادم خبری از میوم نبود 

امروز سونو دادم گفتن میوم 

میشه یهویی تو دوماه اومده باشه؟میگم نکنه سریع دار رشد میکنه 

ببین عزیز مال من جلو قسمت میوم زده 

۳۰mmFIGO4

یعنی کدوم قسمتمه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باسه گلم ممنون اونجاتگم کن تایپیکو ندارم

تگت کردم ندیدی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخه مندوماه قبل سونو دادم خبری از میوم نبود  امروز سونو دادم گفتن میوم  میشه یهویی تو دو ...

زیر نظر دکتر باشین اصلا جای نگرانی نداره

میوم ها تو یه سایزی زیاد رشد نمیکنن

ولی این که داخل رحمیه یا خارج رحمی یا داخل عضله رحم باشه فرق میکنه

اگه میوم شما داخل رحم باشه حتما دکترتون بهش حساس میشه و بیشتر دقت میکنه

اینکه کدوم قسمت باشه مهمه

مثلا غشای داخلی رحم باشه

یا مثلا جلوی دهانه رحم باشه

وگرنه نوع اینترامورال و ساب سروزال خیلی مشکل ساز نیستن

آخه مندوماه قبل سونو دادم خبری از میوم نبود  امروز سونو دادم گفتن میوم  میشه یهویی تو دو ...

منم قبل انتقالم سونو شدم یهو گفت میوم داری ، سایزشو یادم نیست ، ماه بعدش انتقال دادم خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم قبل انتقالم سونو شدم یهو گفت میوم داری ، سایزشو یادم نیست ، ماه بعدش انتقال دادم خداروشکر تا الا ...

من امروز اصلا شوکه شدمممم اینقدر گریه کردم 

تو بارداری با میکرو سایزش بزرگ تر نمیشه؟

یااینکه دورازجون سرطانی بشه 

مال شما اصلا یادتون نیست سایزش؟

مال من نوشته FIGO4این یعنی چی؟ همشم با سونو واژینال مشخصه؟

این کلمه مربوط به نوع طبقه بندی میوم هاست و نوعی رو معین نکرده

معمولا دکترها خصوصا در زمان درمانهای ای وی اف تلاش میکنن کمتر کارهای تهاجمی نسبت به رحم داشته باشن

شما اصلا نگران نباش بنظر نمیرسه که مشکلی باشه

من امروز اصلا شوکه شدمممم اینقدر گریه کردم  تو بارداری با میکرو سایزش بزرگ تر نمیشه؟ یااینکه ...

عزیزم چرا انقد استرس داری ، نه گلم هیچی نمیشه خیالت راحت ،اگه مهم بود دکترت میگفت ، نه اصلا سایزشو یادم نیست ، مدارک پزشکیمم جمع کردم بالای کمد اگه شوهرم فردا بیاره واسم ،نگاه میکنم بهت میگم ولی مطمئن باش خطری نداره 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من امروز اصلا شوکه شدمممم اینقدر گریه کردم  تو بارداری با میکرو سایزش بزرگ تر نمیشه؟ یااینکه ...

عزیزم غالبا از سن ۳۰ الی۴۰ خانمها دارن و چیز عجیبی نیس

نگران کننده هم نیس

چرا الكي نگراني دوست عزيز ، من الان چند سال هست كه ميوم دارم و زماني كه ٩ سال پيش براي اولين چكاپ براي بارداري رفتم سونوگرافي متوجه شدم و همون روز دكتر سونوگرافي بهم گفت ممكنه به خاطر ميوم بچه دار نشي و من همون موقع خيلي ناراحت شدم و بغض كردم ولي بعدا كه رفتم دنبال كارهاي بارداري و بچه دار شدن همه دكترها بهم گفتن اصلا ربطي به بچه دار شدن نداره و فيبروم من خارج رحم بود و الان هم هست و سايزش هم تقريبا بزرگ هست و الان هم سومين بچه ام رو باردارم ، پس الكي خودت رو نگران نكن دوست عزيز .

عزیزم غالبا از سن ۳۰ الی۴۰ خانمها دارن و چیز عجیبی نیس نگران کننده هم نیس

عزیزم اینو ببین جاش نگفته کجان؟

دکتر که گفت مهم نیست اما خودم بشدت نگرانم میگم نکنه یهو رشد کنه مجبور به عمل بشم چون دوماه قبل نداشتم 

بچه ها امروز سونو واژینال شدم فیبروم ۳سانتی داشتم  خیلی نگرانم 😔😔😔 میترسم با میکرو بزرگتر ...

من خودم خداي فيبرومم نترس عزيزم من يه فيبروم ٢٢ سانتي عمل كردم بعد با يه فيبروم ٥ سانتي IVF كردم الان دومين انتقالم هست با ٤ تا فيبروم كوچكترينش ٨ سانته اصلا نگران نباش

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم