2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
توکل به خدا اگه استرس داری یه آزمایش دیگه بده که خیالت راحت بشه بعد انشاالله صبر کن تا بری سونو

نمیدونم فک نکنم شوهرم اجازه بده دوباره برم میگه هر بار قرار باشه تو این همه استرس بکشی که برات بده ... من ماما خیالمو راحت کرد اینجا هم که دوستان همه گفتن خوبه . خداروشکر ازمایش دومم روندش خوب بوده پس به همین شاید اکتفا کردم ... اینقد احساس گرفتگی تو کمرم دارم شما چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم دکتر میرید؟ آخه من هفته پیش مثبت شدم می‌خوام بذارم هفته بعد اولین سونو رو برم دوستام همه گفتن ...

من شیرازم عزیزم. دکتر شمالی 

ببین عزیزم الان هم میتونی بری اما نهایت فقط ساک دیده میشه. باز باید برای تشکیل قلب و دیدن ضربان بری.

اگر میتونی صبر کنی چهار تا پنج هفته بعد از انتقال برو اون موقع جزئیات بیشتری مشخصه. من خودم برای پنج هفته بعد از انتقال نوبت گرفتم.

من شیرازم عزیزم. دکتر شمالی  ببین عزیزم الان هم میتونی بری اما نهایت فقط ساک دیده میشه. باز با ...

والا صبر کردم ولی چنان دو تا از دوستام گفتن واییییی چرا نرفتی بدتر ترسوندم.چهارهفته بعد انتقال قلب مشخصه درسته ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
مرسي عزيزم  پس بعيد مي دونم خودم بتونم تزريق كنم برم درمانگاه😩

نه گلم اونطوریا هم نیست. خودت راحت میتونی تزریق کنی. تو این شرایط کرونا هر چی از خونه کمتر بیرون بری بهتره. انشالله مثبت بشی باید حالا حالاها بزنی پس بهتره خودت امتحان کنی تا ترست بریزه

من شیرازم عزیزم. دکتر شمالی  ببین عزیزم الان هم میتونی بری اما نهایت فقط ساک دیده میشه. باز با ...

شما انتقالتون کی بوده ؟ علائمی دارید ؟ من فقط سینه هام یه مقدار سنگین و دردناک شدن همین

والا صبر کردم ولی چنان دو تا از دوستام گفتن واییییی چرا نرفتی بدتر ترسوندم.چهارهفته بعد انتقال قلب م ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش. اگر هم خیلی نگرانی یه تماس با دکترت بگیر تا مطمئن بشی. اگر بخوای خیلی زود سونو بشی یه دور باید هفته چهار بعد از انتقال بری یکی هم هفته شش.

به احتمال خیلی زیاد هفته چهار قلب دیده میشه و اگر لانه گزینی زود اتفاق افتاده باشه حتی ممکنه ضربان قلب هم دیده بشه اما اگر هم قلب تشکیل نشده بود باز استرس نگیر چون تا هفته هشت فرصت هست 

شما انتقالتون کی بوده ؟ علائمی دارید ؟ من فقط سینه هام یه مقدار سنگین و دردناک شدن همین

امروز ۲۵ روز از انتقالم میگذره. تا موقع آزمایش که علامت چندانی نداشتم فقط دردهای پریودی. یه خورده از همون نزدیک آزمایش درد سینه دارم. سه چهار روزی هم میشه یخورده حالت تهوع میگیرم اما نه زیاد.

نه عزیزم اصلا نگران نباش. اگر هم خیلی نگرانی یه تماس با دکترت بگیر تا مطمئن بشی. اگر بخوای خیلی ...

دکترم که میگه یه هفته بعد مثبت شدن بیا سونوی ساک.بعد دو هفته بعد سونوی ساک باید برای سونوی قلب رفت 

امروز ۲۵ روز از انتقالم میگذره. تا موقع آزمایش که علامت چندانی نداشتم فقط دردهای پریودی. یه خورده از ...

من ۲۱ روز میگذره .تا چند روز پیش دردهای پریودی داشتم که الان ندارم .گاهی لک بینی قهوه ای دارم.یکی دو روزی هست بعد قطع میشه

امروز ۲۵ روز از انتقالم میگذره. تا موقع آزمایش که علامت چندانی نداشتم فقط دردهای پریودی. یه خورده از ...

شما کی میخواین برین سونو؟من امروز ۱۹ روز از انتقالم میگذره با روز خود انتقال میشه ۲۰ روز روز.. الان هفته چندمم من؟کی باید برم سونو؟

من بتام روز ۱۷ ۲۲۴ بوده جنینام ۳ روزه به نظرتون دوباره تکرار کنم ازمایشمو؟؟ خداروشکر لکه بینی و اینا رو هم ندارم

تو رو خدا جواب بدین خواهران. من بتام زیر ۳۰گفتن هست .عدد نمیگن.فقط میگن منفی. دوباره باید انجام بدم.دوستان منفیه یا مشکوکه؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دکترم که میگه یه هفته بعد مثبت شدن بیا سونوی ساک.بعد دو هفته بعد سونوی ساک باید برای سونوی قلب رفت&n ...

نظر دکترها یکم با هم فرق میکنه. عزیزم میخوای شما با توجه به نظر دکترت برو. انشالله که هر وقت میگیری با دل شاد برگردی 🙏🏻