2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
شما کی میخواین برین سونو؟من امروز ۱۹ روز از انتقالم میگذره با روز خود انتقال میشه ۲۰ روز روز.. الان ...

عزیزم من برای پنج هفته بعد از انتقال که میشه روز سی و پنج نوبت گرفتم.

راحت ترین راه محاسبه سن بارداری شروع کردن از روز اول پریوده. من بارداری قبلیم تقریبا سن بارداری توی سونو دکتر و سونو سلامت با همون روز اول پریودم یکی بود. 

راستش من درمورد روند افزایش بتا اطلاعات دقیقی ندارم اما بنظرم بتای شما خوب بالا رفته. استرس نداشته باش گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم تصمیم گرفتم ی مدت نیام نی نی سایت برام دعا کنید ان شاالله همه چیز برام خوب پیش بره و صدای قلبشو بشنوم از بس این چند روزه خودمو با بقیه مقایسه کردم استرس گرفتم میخوام ی مدت از این حالو هوا بیام بیرون منو یادتون نره حتما برام دعا کنید من به شدت به دعاهاتون معتقد و محتاجم😘

یعنی کسی نمیدونه؟کسی نیست جوابم و بده؟؟؟؟؟

عزیزم حتما حتما تا زمان انجام آزمایش دوم داروهاتو ادامه بده. حتی برای اونها که صفر میشه هم باید چهل و هشت ساعت بعد تکرار کنن. 

اگر منظور این بوده که عدد بتا سی هست احتمال افزایش وجود داره 

تو رو خدا جواب بدین خواهران. من بتام زیر ۳۰گفتن هست .عدد نمیگن.فقط میگن منفی. دوباره باید انجام بدم. ...

شما کی بتا دادی ؟ ۴۸ ساعت بعد آزمایش اول برو ازمایشت رو تکرار کن.تیتر بتا هم بده نه بتا معمولی که عدد برات مشخص بشه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
عزیزم حتما حتما تا زمان انجام آزمایش دوم داروهاتو ادامه بده. حتی برای اونها که صفر میشه هم باید چهل ...

زیر ۳۰بوده.بله داروهامو استفاده میکنم.اما میشه بگین چرا عدد نگفتن ؟؟؟؟؟؟ بنظرتون نباید عدد بگن؟؟؟؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما کی بتا دادی ؟ ۴۸ ساعت بعد آزمایش اول برو ازمایشت رو تکرار کن.تیتر بتا هم بده نه بتا معمولی که عد ...

رفتم تیتر بتا دادم خیر سرم.اما عدد ندادن بهم .گفتن زیر ۳۰.خیلی سردرگمم. ممکنه آزمایشگاه در پیتی بوده؟؟؟

میشه روال انتقال رو توضیح بدین؟ بیهوشی یا بی حسی داره؟ چقدر زمان میبره؟

۱۰دقیقه یا شایدم کمتر وقت نمیگیره اصللللا هم درد نداره

شادن جان من مي خوام اونوكسوپارين به خودم تزريق كنم اولين بار هست كه مي خوام به خودم آمپول بزنم.مي خو ...

خودش درد نداره عزیزم چون سوزنش بزرگ نیست فقط موادش میسوزونه یه کم، حواستم باشه حتما آروم آروم تزدیق کنی که جاش زیاد کبود نشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یعنی شادن اگر بازم بخوای استرس الکی داشته باشی خودم میام سراغت🤨 تو اصلا احتیاج به آزمایش مجدد نداشت ...

چشم عزیزممم😍😍😍 اگه خدا بخواد امروز خوبم دیگه😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...