2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
به چند دلیل گلم  یکی اینکه این دوستمون میخواد بره سر کار یکی دیگه اینکه گاهی مادر خسته هست و ...

زینب جون خیلی گلی.چقدر خوب و روان توضیح میدید.با اینکه تا حالاندیدمتون ولی خیلی دوستون دارم واز حرف هایی که میزنید انرژی مثبت میگیرم.خداوند همیشه پشت و پناهتون 👪باشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارای جون درباره ژل رویال پرسیدی این غذای ملکه مادر هستش و اولین غذای نوزاد زنبور فکر کنم تا یک یا ...

کسی که به عسل حساسیت داره به رویال ژلی هم حساسیت داره

منهم با عسل مخلوط میکنم و میخورم

چرا انقدر بدمزه اس؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 حتما کیفیتشون عالی بوده که فریز میکنن  خدا  رو شکر 😍 😍 😍، ...

زینب جان ۸ تا جنین فریز کردن.دو تا دوتا

حتی از اسپرما هم فریز کردن.خیلی خوشحالم  

خدایا شکرت  
سلام . ببخشید الان تاپیکاتونو دیدم . شما تعیین جنسیت انجام دادین ؟  من یه دختر ۵ ساله دارم میخ ...

نه عزیزم من تعیین جنسیت نبودم رویان تعیین جنسیت انجام نمیده ولی بعضی از دوستان اینجا تعیین جنسیت انجام دادن

۰/۶ بود و نه تا تخمک داشتم که ۷ تاش جنین شد دوتا گرید a بود ۵ تا گریدab

به سلامتي عزيزم خيلي خوب بوده.ايشالله تو انتقال بعدي نتيجه مثبت مي گيريد.بتا يكم بالا رفته بود؟

ببخشيد من چند تا سوال دارم.چند سالتونه؟ چه داروهايي استفاده كردين؟ تحت نظر كدوم دكتر هستيد؟

عزیزم این دارو هارو بچه تاثیر بدی نمیزاره؟

والا اینکه اثر بد داشته باشه یا نه رو دقیق نمیدونم اما حتما اگر هم داشته باشه در برابر فوایدش ناچیزه وگرنه دکتر تجویز نمیکرد. مهمترین دارویی که بعد از آی وی اف تجویز میشه پروژسترون هست که اون رو میدونم خطری نداره چون در حالت بارداری طبیعی هم بدن تولید پروژسترون داره 

همسرم میگه این یه سیلی بود که خودتو نندازی زیردست دکترا ومنم همراهیت نکنم 😂😂😂 میگه صلاحت این بود ...

عزیزم منم یه دختر دارم میخواستم تعیین جنسیت کنم ولی نمدونم چرا دودلم😔😔بخاطر دارو هاش و دردسری که داره😔ادم وقتی میتونه طبیعی باردار بشع حیفش میاد هزار جور دارو امپول هورمونی مصرف کنه😭فقط حررررف اطرافیااااان منو دلشکسته کردع ک میگن دختر زایین همتون😔😢😢😢😢😢

ببخشید گلم من نظر میدم. میخوای شما صبر کن انشالله بعد زایمان ببین شیردوش لازمت میشه یا نه. منم یه د ...

ممنونم عزیزم،  خودمم نظرم همینه حتی میگم شاید بعد نه ماه با شیر دوش دستی هم کارم راه بیفته چون اون موقع بچه به غذا هم افتاده ولی همسرم اصرار داره که هرچی دیرتر بخریم گرونتر میشه، فعلا گذاشتم آخر از همه ببینم پولم رسید بخرم وگرنه مخ همسرمو میزنم که بعدا آن شالله بعدا هم یه جور خوبی اتفاق بیفته که لازم به خزید نشه، راستی یه دونه دستی خریدم

شادن جان همونجوری که اسم انتخاب کردی، از هر لحظه که میتونی استفاده کن تا شاد باشی، این عادتت میشه&nb ...

شماها که توی الویت هستین عزیزم😙😙😙

توکل به خدا، باید سعی خودمو کنم چون با این وضعیت بعداز 9ماه بارداری احتمالا روانی بشم دیگه😕😅

مرسی که برام وقت گذاشتی دوست خوبم😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانوما من الان زنگ زدم مشاوره مامایی دکتر نصر بهم گفته داروخانه وظیفه نداره بگه یخچال باشه یا نباشه ...

عزيزم اگر دارويي يخچالي باشه حتما بايد تو يخچال نگه داري بشه و داروخانه بايد به شما جعبه يونوليتي به همراه يخ خشك ميداد تا دارو رو به يخچال رسونيد در غير اينصورت دارو اثرش رو از دست ميده.اگر هم كه يخچالي نباشه كه كلا نياز به چيزي نيست

ان شاءالله انقدر شیرت زیاد باشه که با همون شیردوش های ساده دستی هم کارت راه بیفته ☺️

ان شالله عزیزم،،  خیلی ممنونم از راهنماییتون و دعای خیرتون، خدا دختر گلتونو براتون حفظ کنه و دومین نی نی هم زودی نصیبتون کنه