2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
به سلامتي عزيزم خيلي خوب بوده.ايشالله تو انتقال بعدي نتيجه مثبت مي گيريد.بتا يكم بالا رفته بود؟ ...

سلامت باشی نمیدونم بالا رفته بود یا نه ولی روز هشت انتقال بی بی چک مثبت شد منی که اصلا تابحال مثبت نشده بود از شبش ولی ترشح قهوه ای داشتم که بعدش بی بی چک کمرنگ تر شد .

قبل پانکچر فولیک اسید و فرتیل اید و اوابوست و کیوتن از هر کدوم روزی یه دونه چهل روز قبلش شروع کردم کلا هم غذای فست فودی و چرب و قند و شیرینی استفاده نمیکنم .

من همسرم زیاد موافق بچه نیست برا همون زیاد همکاری نداره وگرنه شاید طبیعی باردار میشدم شش هفت ماه بعد اقدام رفتم آی وی اف که فرصت از دست ندم ۳۶ سالمه همیشه هم فولی غالب دارم بدون دارو آزمایش همسرم هم عالی نیست ولی میگن بدم نیست مورفو ۳ و تحرک ۴۰.

خدایا شکرت
کسی که به عسل حساسیت داره به رویال ژلی هم حساسیت داره منهم با عسل مخلوط میکنم و میخورم چرا انقدر ب ...

خب یه عصاره کامل بدون اضافاته دیگه. حد نهایی طعمها فشرده شده توی اون.

یه چیز خنده دار بگم همسرم سه تا شیشه شربت خریده بود منم یه لیوانشو نصفه سر کشیدم🤪، مزخرف و تندددد.  گذاشتم جلوی در گفتم وردار ببر اداره. خندید گفت این دلستر نبود. باید با اب حلش کنی، شربته😄😄😄

یبار درست کردم ببینم واقعا راست میگه، طعم گندش عوض میشه؟   واقعام بد نبود😊🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتي عزيزم خيلي خوب بوده.ايشالله تو انتقال بعدي نتيجه مثبت مي گيريد.بتا يكم بالا رفته بود؟ ...

دکترم عابدی بود البته اگه دکتر نصر ناامیدم نمی کرد پیش خودش آی وی اف میکردم ولی از اهدایی که حرف زد کلا نخواستم فرصت از دست بدم و رفتم پانکچر

خدایا شکرت
@زینبی_بابا     @نفسی835     شما بچه هاتون گریه نمیکرد زیاد؟ من خواب ندارم، ...

سلام عزیزم.

خوبی؟

زینبی مبگفت سگاگریپ خوبه و انگار گیاهیه.

یه سری توصیه ها هست ک دوستان گفتن ، ولی برای دارو از دکترش مشورت بگیر.

راستی فقط شیر خودتو میدی؟

گل دخترت چند ماهشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هیچ مشکلی نداشتم خودم هم هنوز باورم نشده  هیچوقت فکر نمیکردم این اتفاق برام بیفته خواهرتون چ ...

یک بار سقط. البته فکر میکنم خیلی دیگه حساس نباشه برای بچه دوم، چون فقط طبیعی اقدام میکنه و برای درمان پیگیری نکرد. بعلاوه اینکه سنش هم دیگه بالاست. احتمالا دیگه بچه نخواد.

باورت میشه بچه اولش رو تو ماه اول اقدام باردار شد؟ خودش هم نمیدونه چرا نشد. تقریبا 2 سال اقدام کرد برای دومی، بعد از یک سال باردار شد که تو هفته های اول سقط شد.

سلامت باشی نمیدونم بالا رفته بود یا نه ولی روز هشت انتقال بی بی چک مثبت شد منی که اصلا تابحال مثبت ن ...

مرسي دوستم خيلي شرايطمون به هم شبيه هستش.همسرم مشكلي نداره خودم هم همينطور و دوسال اقدام بودم كه نشد ديگه دكتر پاكروش گفت وقت رو از دست نده.من ٣٧ سالمه و ذخيرم هم ١ هستش.هميشه هم تخمك گذاري مرتبي داشتم راستش خيلي هم دقيق اقدام مي كرديم ولي نشد كلي آزمايش هاي مختلف داديم.ايشالله براي من هم تعداد تخمك كافي باشه و جنين تشكيل بشه.جنين هاي شما چند روزه ان؟ 

دكترتون كي بود؟

دکترم عابدی بود البته اگه دکتر نصر ناامیدم نمی کرد پیش خودش آی وی اف میکردم ولی از اهدایی که حرف زد ...

منم رفتم پيش نصر من رو هم نااميد كرد و گفت خيلي شانس نداري.

خانوما من الان زنگ زدم مشاوره مامایی دکتر نصر بهم گفته داروخانه وظیفه نداره بگه یخچال باشه یا نباشه ...

عزیزم چقد ناراحت شدم. حالا بذار تو یخچال اشکال نداره. یه مقداریش رو تا الان مصرف کردی دیگه درسته؟

داروخونه ابن سینا هر بار بهم میگفت همه داروهات یخچالیه.

البته من یکی از دوستهام هم یه بار نمیدونست، گذاشته بود بیرون ولی خوب IVF اش مثبت شد. ایشالله مشکلی پیش نمیاد. نگران نباش. 

مرسی عزیزم از راهنماییت پس چرا تو داروخانه واسه من جدا کردن روی اونا نوشتن یخچالی روی اینای دیگه ننو ...

به من گفتن یخچالیه، حتی روی پاکت آمپوله هم نوشته بودن یخچالی هست

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم منم یه دختر دارم میخواستم تعیین جنسیت کنم ولی نمدونم چرا دودلم😔😔بخاطر دارو هاش و دردسری که د ...

دوست عزیز هیچ وقت وارد پروسه سخت عذاب آور و دردناک میکرو نشو.به حرف دیگران اهمیت نده  از زندگی درکنار دختر وهمسرتون لذت ببرید طبیعی اقدام کنید انشاالله که خواسته ی دل شما بامصلحت خدا یکی باشه وصاحب پسری سالم وصالح بشید.

سلام عزیزم منم تحت نظر معینی ام  چون تمام فامیل با ایشون میکرو شدن و مثبت شدن ی تعصب خاصی روش ...

چرا دیگه عزیزم.

نخبه زیاد تو بیمارستان کرونا بگیره بهتره یا یک‌کم‌کاراش رو کم کنه ، ان شاالله بعدا بیشتر ب هم وطن ها خدمت کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار