2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
من 36 سالمه تقریبا 4ساله منتظرم واقعا از ته دلم میدونم این معجزه ی خداست ولی بازم آرامش ندارم

ی ویسی هس نمیدونم دقیقا چی بگم سرچ کنی 

ی موزیک فوق العاده آروم با صدای آب و جنگل پرنده پخش میشه حدود ۹ دقیقه  با فاصله کم مدام کلمه آرامش رو تکرار میکنه _من اونو هرشب ک میخوابم پلی میکنم ناخوداگاه ذهنم اروم میشه سعی کن پیداش کنی 

سلام خانوما تو رو خدا جواب بدین حالم بده من و هفته پیش تخمک کشی داشتم از اون روز مقعدم درد میگیره ح ...

یبوست نداری؟؟

درد موقع نزدیکی طبیعی رحمت ملتهب شده با اولین پریودیت همه چی ب حالت عادی برمیگرده نگران نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     @نفسی835     شما بچه هاتون گریه نمیکرد زیاد؟ من خواب ندارم، ...

سلام عزیزدلم خوبی خودت چطوری؟

الهی درگیر رفلاکس شدی خدابهت توان.بده

.چراپسرمنم.همینجوربوود کلا گریه و اصلا خواب نداشت من دارو دادم.بهش تا بهترشد

فعلا کاری ک.میتونی کنی سطح شیبداربخوابونش ک شیر برنگرده اذیت شه توخواب و بیدارشه 

بعدشیردهی هم فوری نخوابون ی ربع عمودی بگیرش 

انشاءالله ک رفلاکسش شدیدنباشه و بهترمیشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم، بله خداروهزارمرتبه شکر پریروز روز دوازده انتقالم رفتم بتام 162 بود خیلی استرس گرفتم امر ...

واای خداروشکر عزیزم زیادنمیرسم بیام.سایت اما دعاگوت بودم خیلی خوشحال شدم خداحفظش کنه برات😍❤

انشاءاللخ قسمت بقیه دوستان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
میشه متو راهنمایی کنین  فردا مرکز ابن سینا میخوام برم برای بار اول . یعنی ب امید خدا شروع کنم ...

بسلامتی 😍😍

مورد اول رو نمیدونم 

ولی مورد دوم رعایت کن چیزی نمیشه .کرونا تیر غیب نیس ک از آسمون بباره فاصله و موارد رو رعایت کن ایشالا ک چیزی نیس🙃

آخه من بار اولی تخمک کشی کردم اصلا دردی نداشتم این بار با یه دکتر دیگه اینطوری شدم😞

نمیدونم عزیزم حالا ویزیت بشی ک ضرری نداره من تجربه شخصیمو گفتم ک یادمه بعد پانکچر همچین دردایی داشتم و مشکلی نبود _شمام نگران نباش 

سلام. به کمک اورژانسی نیاز دارم.لطفا جواب بدین هرچی می‌دونه. روز ۱۴انتقالمه .صب لباسم لک شده بود.خیل ...

بله عزیزم شادان جان همین ماه انتقال دادن لکم دیدن شکر خدا الانم باردارن استرس نداشته باش

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
میترسم این همه دارو و امپول هورمونی بزنم اخرشم جواب نده

این کار اغلب به نظرم خیلی به شانس و البته دکتره ماهر نیاز داری راه خیلی سختیه اگه بخوایی دو دل باشی که نمیتونی پس تصمیم قطعی رو بگیر وکفش اهنی بپوش ببخش که انقدر رک گفتم ولی حقیقت داره 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی